Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ آفرین که میخوای ترک کنی اگه بخوای کمکت میکنم خودم از پسش برمیام:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ خودم از پسش برمیام:icon_razz: آره دختذا از پس همه کاری بر میان ولی نصفه نیمه: دی لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ از فحش دادن متنفرم:icon_razz: آفرین به شما لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ آره دختذا از پس همه کاری بر میان ولی نصفه نیمه: دی 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ چرا امروز همه دخترا خشن شدن؟:icon_razz: لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ فحش دادن تلاش برای مهار آشفتگی و پریشانی یک انسان است . به کسی که فحش می دهد ، به چشم یک انسان مستاصل نگاه کنید که احتیاج مبرمی به تخلیه ی روانی دارد . :a030: 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ ولی خودمونیم یه جاهایی هم لازمه آدم فحش بده.اینقه دل خنک میشه که نگو.نه فحش رکیک ، از اون فحش هایی که آدمی رو شبیه یا عین یه حیوون میکنه!!!! راستش من گاهی تو دلم از اون فحش ها میدم . 1 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ فحش ابراز حسی ِ که ما آدمها بارها و بارها تجربه اش رو داشتیم . ولی فحش رکیک رو خیلی به ندرت از یه آدم تحصیلکرده که با اصول و منش های آداب رفتاری آشناست شنیدیم . خودم به شخصه از فحش و توهین منزجرم / حس خیلی بدی بهم دست میده چه وقتی که از کسی بشنوم و یا خودم اینطور بیانش کنم . 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ فحش دادن تلاش برای مهار آشفتگی و پریشانی یک انسان است . به کسی که فحش می دهد ، به چشم یک انسان مستاصل نگاه کنید که احتیاج مبرمی به تخلیه ی روانی دارد . :a030: فرض کن همان جوری هم نیگاش کردیم.حالا با فحشاش چیکار کنیم؟ لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ نیازی به جواب دادن فحش های دیگران نیست 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ نیازی به جواب دادن فحش های دیگران نیست دیگران چیکار دارن به آدم فحش بدن.خودی اند بابا. باشه . تمرین میکنم ببینم چی میشه. 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ بهترین کار در مورد کسانی که فحش میدن اینه جوابشون رو نداد کاملا ضربه فنی میشن 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ بهترین کار در مورد کسانی که فحش میدن اینه جوابشون رو ندادکاملا ضربه فنی میشن از شوخی گذشته ، شگرد من همینه. البته یکی دو سال هست که از این روش استفاده میکنم. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ چه کسانی بیشتر فحش میدن؟ خوب کسانی که حرف منطقی نداشته باشند ویا اصولا منطق رو نتونن بفهمند ، متوسل به فحش دادن میشن. یه عده هم هر موقع تو مباحثه ویا توکشمکش و این جور موارد کم میارن ، فحش میدن. 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ تعبیرت از وقت چیه؟ کلا یعنی چی وق کم میارن؟ 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ تعبیرت از وقت چیه؟کلا یعنی چی وق کم میارن؟ هیچی بابا .جمله بندیم غلط بود ویرایشش کردم.مرسی 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ هیچی بابا .جمله بندیم غلط بود ویرایشش کردم.مرسی خخخخ پ قبل ویرایش رسیدم مچتو گرفتم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده