رفتن به مطلب

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن؟؟!

ارسال های توصیه شده

به نظر من تا ادمی به دیگری صدمه نرسونه هر کار دلش بخواد بکنه مختاره

می بخوره دود بکنه هر کاری:JC_thinking:

خب وحید جان هرکار که نمیتونه!

آخه آدمی به غیر از دیگران فک کنم به خودش تعهداتی داره....از قبیل اینکه نباید به جسم روان خودش صدمه ای برسونه.........(منظورت با می خوردن بود هرچی بنظر من اندازه داره):w58:

دود که ضرر و زیانش از همه چی بدتره

ولی در کل با حرفات تا حدودی موافقم

یاد حرف بابام افتادم.از زمانی که یادمه این جمله رو بهم یاد داد.

کدوم جمله رو

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن؟!

یا جمله دیگری رو مهندس

اگه جمله ی دیگریه بگو بذار ما هم یاد بگیریم:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آهههههههه جاوید حرف دل منو زدی. شعر نیوترون هم خیلی با حال بود. دیگه نمیدونم چطوری باید به اطرافیانم اینا رو حالی کنم.

قربانت

ابوالفضل جان گذر زمان باید یه انسانی رو سر عقل بیاره وگرنه انسان غیر منطقی با آموزش و تعلیم و تربیت سر عقل بیا نیست.:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
میگم چقدر با این چند مصراع شعر موافق هستین؟؟!!

شاعر میگه>>>>

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن

یا باز جای دیگه میگه>>>

عبادت بجز خدمت خلق نیست

به سجاده تسبیح و دلق نیست

چقدر با پیرامون یه همچین اشعاری موافق هستین؟؟!

یا آیا اینا راه فراریه برای انجام اعمال زشت و ناپسند...؟!

البته امروز با یکی هم صحبت بودم ایشون ادعا میکرد این اشعار غلطه و هیچ ریشه عملی نداره!!!

ولی بنظر من این اشعار میتونه خیلی ها رو سر عقل بیاره و باعث سعادت و خوشبختی اون آدم ها بشه....

نظر شما چیه در رابطه با معنا و مفهوم این اشعار؟؟!

من با هر دو موافقم...

کرچه شخصا فکر میکنم کسی که دین دار باشه (عمیقا دین دار و براساس کتاب عمل کنه) به هیچ وجه نمیتونه اینطور رفتاری داشته باشه... کلا غیر ممکن هست...

من تا حالا هرگز در زندگیم کسی رو ندیدم که دین دار باشه و رفتار انسانی هم داشته باشه...

من کاملا با نظر دوستتون موافقم... این اشعار هیچ ریشه ای ندارند... عملی نیستند... فقط حرف های قشنگند...

لینک به دیدگاه
شعر اولی که کلا مفهومش با شعر دومی فرق میکرد.

با شعر اولی که میگه می بخور و منبر بسوزان و... موافق نیستم،چون تبدیل به یک موجود دیگه میشی از قماش همین ها.

اما با شعر دومی موافقم.

اگر آدم ها خودشون هوای همو داشته باشن و اینقدر به خاطر بت هاشون همدیگه را نکشند،همه چیز درست میشه.

همه بدبختی آدم ها از این خوی بت پرستیه.

بت های سنگی و بت های انسان و بت های نادیده !!:icon_razz:

چرا با شعر اول موافق نیستید ؟

شعر اول داره میگه انسان باشید... هر کاری که میخواید بکنید فقط انسان باشید... میگه دین داری یعنی انسان بودن...

• Like 1
لینک به دیدگاه
من با هر دو موافقم...

کرچه شخصا فکر میکنم کسی که دین دار باشه (عمیقا دین دار و براساس کتاب عمل کنه) به هیچ وجه نمیتونه اینطور رفتاری داشته باشه... کلا غیر ممکن هست...

من تا حالا هرگز در زندگیم کسی رو ندیدم که دین دار باشه و رفتار انسانی هم داشته باشه...

پس یعنی دیندارها کلا حیوونند؟!!!:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس یعنی دیندارها کلا حیوونند؟!!!:w58:

نه... دین دارها رفتار انسانی رو درک نمیکنند... دین دارها دین دارند...

دین یک مکانیزم مخصوص به خودش داره که یکی از پیامد هاش در کنار به وجود آوردن تفکر کاملا غیر منطقی و تعصب از دست دادن معیار های انسانی هست... دین کلا برای افرادی طراحی شده که از توان فکری فوق العاده فوق العاده پایینی برخوردارند...

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه... دین دارها رفتار انسانی رو درک نمیکنند... دین دارها دین دارند...

دین یک مکانیزم مخصوص به خودش داره که یکی از پیامد هاش در کنار به وجود آوردن تفکر کاملا غیر منطقی و تعصب از دست دادن معیار های انسانی هست... دین کلا برای افرادی طراحی شده که از توان فکری فوق العاده فوق العاده پایینی برخوردارند...

الان با این استدلالهای شگرفت من قانع شدم:w58:

خوش باشی:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...