Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ میگم چقدر با این چند مصراع شعر موافق هستین؟؟!! شاعر میگه>>>> می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن یا باز جای دیگه میگه>>> عبادت بجز خدمت خلق نیست به سجاده تسبیح و دلق نیست چقدر با پیرامون یه همچین اشعاری موافق هستین؟؟! یا آیا اینا راه فراریه برای انجام اعمال زشت و ناپسند...؟! البته امروز با یکی هم صحبت بودم ایشون ادعا میکرد این اشعار غلطه و هیچ ریشه عملی نداره!!! ولی بنظر من این اشعار میتونه خیلی ها رو سر عقل بیاره و باعث سعادت و خوشبختی اون آدم ها بشه.... نظر شما چیه در رابطه با معنا و مفهوم این اشعار؟؟! 18 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ شعر اولی که کلا مفهومش با شعر دومی فرق میکرد. با شعر اولی که میگه می بخور و منبر بسوزان و... موافق نیستم،چون تبدیل به یک موجود دیگه میشی از قماش همین ها. اما با شعر دومی موافقم. اگر آدم ها خودشون هوای همو داشته باشن و اینقدر به خاطر بت هاشون همدیگه را نکشند،همه چیز درست میشه. همه بدبختی آدم ها از این خوی بت پرستیه. بت های سنگی و بت های انسان و بت های نادیده !!:icon_razz: 11 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ شعر اولی که کلا مفهومش با شعر دومی فرق میکرد.با شعر اولی که میگه می بخور و منبر بسوزان و... موافق نیستم،چون تبدیل به یک موجود دیگه میشی از قماش همین ها. اما با شعر دومی موافقم. اگر آدم ها خودشون هوای همو داشته باشن و اینقدر به خاطر بت هاشون همدیگه را نکشند،همه چیز درست میشه. همه بدبختی آدم ها از این خوی بت پرستیه. بت های سنگی و بت های انسان و بت های نادیده !!:icon_razz: آهان بس یعنی شما نظرتون اینه که پرستش شی باعث فنا شدن انسانهاست؟؟! البته یه سری فنا میشن......یه سری هم از این فنا شون سواستفاده میکنن و پیشرفت میکنن 6 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ میگم چقدر با این چند مصراع شعر موافق هستین؟؟!! شاعر میگه>>>> می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن یا باز جای دیگه میگه>>> عبادت بجز خدمت خلق نیست به سجاده تسبیح و دلق نیست چقدر با پیرامون یه همچین اشعاری موافق هستین؟؟! یا آیا اینا راه فراریه برای انجام اعمال زشت و ناپسند...؟! البته امروز با یکی هم صحبت بودم ایشون ادعا میکرد این اشعار غلطه و هیچ ریشه عملی نداره!!! ولی بنظر من این اشعار میتونه خیلی ها رو سر عقل بیاره و باعث سعادت و خوشبختی اون آدم ها بشه.... نظر شما چیه در رابطه با معنا و مفهوم این اشعار؟؟! من کاملاً موافقم !!!! ادم اگه با انسانیت زندگی کنه یعنی داره عبادت میکنه کمک به دیگران هم یه جور عبادته حتماً نباید که نماز خوندو روزه گرفت 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ نمیدونم این جمله اینجا جایی داره یانه؟ دستهایی که کمک میکنن بهتر از لبهایی که دعا میکنن.حداقل کمک هم نمیکنیم سنگ جلو پای دیگرون نندازیم . 9 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ من کاملاً موافقم !!!! ادم اگه با انسانیت زندگی کنه یعنی داره عبادت میکنه کمک به دیگران هم یه جور عبادته حتماً نباید که نماز خوندو روزه گرفت حالا که شما موافقی ارزش کدوم یکی از دیگری بیشتره؟؟!! یا اصلاً هر دو مکمل همن 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ نمیدونم این جمله اینجا جایی داره یانه؟ دستهایی که کمک میکنن بهتر از لبهایی که دعا میکنن.حداقل کمک هم نمیکنیم سنگ جلو پای دیگرون نندازیم . دقیقاً جا داره بقول شاعر که میگه»»» دانی که خدا داد چرا به تو دو دست؟؟ من معتقدم که برا آن سری هست. با یک دست بکار خود پرداز و با دست دگر بگیر ز دیگران دست. امروزه افراده زیادی هستن که تو خفا دست دیگران رو میگیرن و هیچ ادعای هم ندارن..... ولی چه لب های که روز شب دعا میکنن و ولی زنگ ادعاشون گوش همه رو کر میکنه 7 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ حالا که شما موافقی ارزش کدوم یکی از دیگری بیشتره؟؟!!یا اصلاً هر دو مکمل همن هر دوش در کنار هم کامل می کنن ایمانو !!!!! 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ هر دوش در کنار هم کامل می کنن ایمانو !!!!! یعنی شما میگی اگه کسی نماز و روزه نگیره ولی دست بخیر باشه بازم آدم بی ایمانیه؟ یا بلعکس 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ یعنی شما میگی اگه کسی نماز و روزه نگیره ولی دست بخیر باشهبازم آدم بی ایمانیه؟ یا بلعکس نه کاملا !!!! من خیلی از غربی ها رو که دین اسلام ندارن ولی کارهای خوب و نیکی انجام میدنو بیشتر از خودمون قبول دارن !!!! 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ با اونجایی که یا جای دیگه باز میگه موافقم ولی با قسمت اولش نه منبر سوزوندن خودش مردم آزاریه دیگه 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ شاعر میگه>>>> می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن منظور شاعر اینه که من برم می بخورم و عیش و نوش کنم در قسمت مردم آزاری منظورش اینه که من اینقد اسپم نکنم در راه خدا :icon_pf (34): ... همش مردم آزاریه ... یا باز جای دیگه میگه>>> عبادت بجز خدمت خلق نیست به سجاده تسبیح و دلق نیست منظور شاعر این بوده که من به جای اسپم یکم به فکر خدمت خلق و ورود به عالم معنا و فکاهی باشم ... :biggrin: ... قسمت دوم رو معنی نمی کنم چون کلا از دلقک ها خوشم نمیاد ... ... ترجمه رو داشتی ای شیخ ... ... 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ شعرارو غلط غلوط ننویسین عبادت بجز خدمت خلق نیست به تسبیح و سجاده و دلق نیست. 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ نه کاملا !!!! من خیلی از غربی ها رو که دین اسلام ندارن ولی کارهای خوب و نیکی انجام میدنو بیشتر از خودمون قبول دارن !!!! خب دیدگاه غرب نسبت به اینجور مسائل با دیدگاه ما شرقی ها کلاً فرق میکنه ولی همونی که گفتی این دو مکملاً اما نه از نوع که اگه یکی نباشه بس اون یکی هم نیست..... بنظر من خدمت به خلق خدا بیشتر ارزش داره 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ شاعر میگه>>>> می بخور منبر بسوزان مردم آزاری نکن منظور شاعر اینه که من برم می بخورم و عیش و نوش کنم در قسمت مردم آزاری منظورش اینه که من اینقد اسپم نکنم در راه خدا :icon_pf (34): ... همش مردم آزاریه ... یا باز جای دیگه میگه>>> عبادت بجز خدمت خلق نیست به سجاده تسبیح و دلق نیست منظور شاعر این بوده که من به جای اسپم یکم به فکر خدمت خلق و ورود به عالم معنا و فکاهی باشم ... :biggrin: ... قسمت دوم رو معنی نمی کنم چون کلا از دلقک ها خوشم نمیاد ... ... ترجمه رو داشتی ای شیخ ... ... آفرین بر تو ای بانو ولی ترجمت بشتر از نوع بقول خودت فوکاهی بود 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ واعظی پرسید از فرزند خویش، هیچ می دانی مسلمانی به چیست؟ صدق و بی آزاری و خدمت به خلق، هم عبادت هم کلید زندگی است. گفت: زین معیار اندر شهر ما یک مسلمان هست آن هم ارمنی است! فکر کنم از پروین بود 11 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ ارمنی ها که به صداقت تو دنیا معروفن جیمی شعرت خیلی جالب بود و پر معنی 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ آهههههههه جاوید حرف دل منو زدی. شعر نیوترون هم خیلی با حال بود. دیگه نمیدونم چطوری باید به اطرافیانم اینا رو حالی کنم. 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من تا ادمی به دیگری صدمه نرسونه هر کار دلش بخواد بکنه مختاره می بخوره دود بکنه هر کاری:JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ یاد حرف بابام افتادم.از زمانی که یادمه این جمله رو بهم یاد داد. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده