Ssara 14,641 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم : نان تست: 12عدد پنير خامهاي: 100گرم پنير چدار ورقهاي: 16ورق پنير موتزارلاي تازه ورقهشده: 16ورق كاهو: 16ورق گوجهفرنگي تازه ورقهشده: 16ورق كره آبشده: 16ورق 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Ssara 14,641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ طرزتهیه کره را روی نانها بماليد و تُست كنيد. سپس روي نان يك لايه پنير خامهاي مالیده و روي آن كاهو قرار دهيد. سپس روي آن پنير چدار و بعد پنير ورقهاي قرار دهيد و روي آن گوجه، يك ورقه نان تست و پنير خامهاي بگذاريد. اين مراحل را ادامه دهيد تا براي هر ساندويچ 3 لايه نان و2 لايه از هر پنير داشته باشيم. سپس ساندويچ را از وسط نصف کرده و داخل ظرف قرار دهيد و سرو كنيد. فوت آشپزي پنیر 15 تا 30 دقیقه وقت نیاز دارد تا بعد از خروج ازیخچال طعم و بوی واقعی خودش را پیدا کند. 3 نقل قول لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اینطوری واقعاپنیرخوشمزس اوووووووووووووووممممممم نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .