Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم : نان تست: 12عدد پنير خامهاي: 100گرم پنير چدار ورقهاي: 16ورق پنير موتزارلاي تازه ورقهشده: 16ورق كاهو: 16ورق گوجهفرنگي تازه ورقهشده: 16ورق كره آبشده: 16ورق 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ طرزتهیه کره را روی نانها بماليد و تُست كنيد. سپس روي نان يك لايه پنير خامهاي مالیده و روي آن كاهو قرار دهيد. سپس روي آن پنير چدار و بعد پنير ورقهاي قرار دهيد و روي آن گوجه، يك ورقه نان تست و پنير خامهاي بگذاريد. اين مراحل را ادامه دهيد تا براي هر ساندويچ 3 لايه نان و2 لايه از هر پنير داشته باشيم. سپس ساندويچ را از وسط نصف کرده و داخل ظرف قرار دهيد و سرو كنيد. فوت آشپزي پنیر 15 تا 30 دقیقه وقت نیاز دارد تا بعد از خروج ازیخچال طعم و بوی واقعی خودش را پیدا کند. 3 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ اینطوری واقعاپنیرخوشمزس اوووووووووووووووممممممم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده