رفتن به مطلب

آیا به هر سئوالی لزوما باید پاسخ داد؟

Fakur

ارسال های توصیه شده

میگم خوب شده که اساتید فن بهمون یاد دادن که در مقابل هر سئوالی واکنش نشون ندیم. اما بخدا خیلی وقتا نمیشه.

یکی از اشنا ها بهم زنگ زده که باهام کار واجبی داره. قرار گذاشتم تا ببینمش و اومد.

گفت یه سئوال مهم دارم اینه که من از پیاز خوشم نمیاد . بنظرت چیکار کنم که بتونم پیاز بخورم.؟

شما اگه جای من بودید بهش چی میگفتید.

من ؟ منم بیاد اون زمانهای شقایق بهش گفتم : کوفت

:ws47:

و اما متن موضوع : انسان در مقابل سئوالهای از این دست چه واکنشی باید از خودش نشون بده؟ شما عکس العملتون تو این مواقع چیه؟ :ws47:

• Like 10
لینک به دیدگاه
میگم خوب شده که اساتید فن بهمون یاد دادن که در مقابل هر سئوالی واکنش نشون ندیم. اما بخدا خیلی وقتا نمیشه.

یکی از اشنا ها بهم زنگ زده که باهام کار واجبی داره. قرار گذاشتم تا ببینمش و اومد.

گفت یه سئوال مهم دارم اینه که من از پیاز خوشم نمیاد . بنظرت چیکار کنم که بتونم پیاز بخورم.؟

شما اگه جای من بودید بهش چی میگفتید.

من ؟ منم بیاد اون زمانهای شقایق بهش گفتم : کوفت

:ws47:

و اما متن موضوع : انسان در مقابل سئوالهای از این دست چه واکنشی باید از خودش نشون بده؟ شما عکس العملتون تو این مواقع چیه؟ :ws47:

حالا من یه سوال میپرسم قول بده راستشو بگی.

ایران که نفت صادر میکنه به اروپا بشکه هاشو چیکار میکنه؟ پس میگیره یا نه؟ :ws47:

• Like 7
لینک به دیدگاه
حالا من یه سوال میپرسم قول بده راستشو بگی.

ایران که نفت صادر میکنه به اروپا بشکه هاشو چیکار میکنه؟ پس میگیره یا نه؟ :ws47:

آره خوب . همشو پر بنزین میکنن و به خودمون میفروشن 500 تومن مام به ملت میدیم 700 تومان. :ws47::ws47:

• Like 7
لینک به دیدگاه

اگه سوالی باشه که جوابشو ندونم میگم نمیدونم. بعضی وقتا هم میدونم جواب دادن به یه سوال بی فایده اس بنابراین کلا بی خیال جواب دادن میشم.

• Like 7
لینک به دیدگاه
من یه سوال دارم

ولی جدیه!

شما تجربه کاری تو زمینه رشته تحصیلیت رو داری؟

بله. بخشی از دروس ما عملی است . در ضمن من بعنوان مشاور هم کار میکنم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
آره خوب . همشو پر بنزین میکنن و به خودمون میفروشن 500 تومن مام به ملت میدیم 700 تومان. :ws47::ws47:

خوشم اومد جواب خوبی بود :ws47:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 7 ماه بعد...
  • اضافه کردن...