Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ میگم خوب شده که اساتید فن بهمون یاد دادن که در مقابل هر سئوالی واکنش نشون ندیم. اما بخدا خیلی وقتا نمیشه. یکی از اشنا ها بهم زنگ زده که باهام کار واجبی داره. قرار گذاشتم تا ببینمش و اومد. گفت یه سئوال مهم دارم اینه که من از پیاز خوشم نمیاد . بنظرت چیکار کنم که بتونم پیاز بخورم.؟ شما اگه جای من بودید بهش چی میگفتید. من ؟ منم بیاد اون زمانهای شقایق بهش گفتم : کوفت و اما متن موضوع : انسان در مقابل سئوالهای از این دست چه واکنشی باید از خودش نشون بده؟ شما عکس العملتون تو این مواقع چیه؟ 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ میگم خوب شده که اساتید فن بهمون یاد دادن که در مقابل هر سئوالی واکنش نشون ندیم. اما بخدا خیلی وقتا نمیشه. یکی از اشنا ها بهم زنگ زده که باهام کار واجبی داره. قرار گذاشتم تا ببینمش و اومد. گفت یه سئوال مهم دارم اینه که من از پیاز خوشم نمیاد . بنظرت چیکار کنم که بتونم پیاز بخورم.؟ شما اگه جای من بودید بهش چی میگفتید. من ؟ منم بیاد اون زمانهای شقایق بهش گفتم : کوفت و اما متن موضوع : انسان در مقابل سئوالهای از این دست چه واکنشی باید از خودش نشون بده؟ شما عکس العملتون تو این مواقع چیه؟ حالا من یه سوال میپرسم قول بده راستشو بگی. ایران که نفت صادر میکنه به اروپا بشکه هاشو چیکار میکنه؟ پس میگیره یا نه؟ 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ حالا من یه سوال میپرسم قول بده راستشو بگی.ایران که نفت صادر میکنه به اروپا بشکه هاشو چیکار میکنه؟ پس میگیره یا نه؟ آره خوب . همشو پر بنزین میکنن و به خودمون میفروشن 500 تومن مام به ملت میدیم 700 تومان. :ws47: 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ اگه سوالی باشه که جوابشو ندونم میگم نمیدونم. بعضی وقتا هم میدونم جواب دادن به یه سوال بی فایده اس بنابراین کلا بی خیال جواب دادن میشم. 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من یه سوال دارم ولی جدیه! شما تجربه کاری تو زمینه رشته تحصیلیت رو داری؟ 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من یه سوال دارمولی جدیه! شما تجربه کاری تو زمینه رشته تحصیلیت رو داری؟ بله. بخشی از دروس ما عملی است . در ضمن من بعنوان مشاور هم کار میکنم. 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ آره خوب . همشو پر بنزین میکنن و به خودمون میفروشن 500 تومن مام به ملت میدیم 700 تومان. :ws47: خوشم اومد جواب خوبی بود 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ خوشم اومد جواب خوبی بود پس چی؟ الهی من قربون اون مدالهای رنگ و وارنگت برم 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ در مقابل هر سوالی نمی شه واکنش نشون داد! مثلا نمی شه بش بگی فرض کن هلوئه,گازش بزن! اماا می تونی بگی چرا منو تو این موقعیت قرار می دی! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده