Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ به نظرم توی بحث کردن باید کاملا جدی بود.خیلی دوست دارم مثل بعضی از دوستان بعضی وقت ها طنزی هم به کار ببرم،اما نمیشه. اما به نظرم اکثر بچه ها تو دنیای واقعیشون خیلی آروم تر از این فضای مجازی باشن. چون ما ایرانی ها،زیاد سخنوری را خوب یاد نمیگیریم. چون بحث های مهممون همیشه به صورت زیرزمینی و مجازی بوده تا در ملا عام. ملا عام فقط واسه کسایی است که مداحی یک جریان فکری خاص مذهبی و سیاســی را میکنند. با شما موافقم. ولی بین خودمون باشه شما تو بحث هاتون از کلمه باید خیلی استفاده میکنید. در حالی که بحث نیازمند دلیل هست نه بابد . برا همینه که میگم بحث کردن با شما سخت و غیر ممکنه. رشته تحصیلی شما جزو اون رشته هایی است که باید توش نیست. مرسی عزیزم که نظر دادید. 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ با شما موافقم. ولی بین خودمون باشه شما تو بحث هاتون از کلمه باید خیلی استفاده میکنید. در حالی که بحث نیازمند دلیل هست نه بابد . برا همینه که میگم بحث کردن با شما سخت و غیر ممکنه. رشته تحصیلی شما جزو اون رشته هایی است که باید توش نیست. مرسی عزیزم که نظر دادید. ولی بعضی چیزها قانون داره اگه اون قانون رعایت نشه،هرج و مرج به وجود میاد. حالا چه تو حوزه انسانی چه حوزه های دیگه. مثلا میگیم باید پشت چراغ قرمز ایستاد،اگه نیاستی خوب اختلال رخ میده. وقتی میگم توی بحث های مهم باید جدی بود،چون اگه شوخی کنیم،بحث از روند مفیدش خارج میشه. هرچند در کل نظرتون درسته و حتما این واژه باید را اصلاح میکنم. 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ ولی بعضی چیزها قانون داره اگه اون قانون رعایت نشه،هرج و مرج به وجود میاد.حالا چه تو حوزه انسانی چه حوزه های دیگه. مثلا میگیم باید پشت چراغ قرمز ایستاد،اگه نیاستی خوب اختلال رخ میده. وقتی میگم توی بحث های مهم باید جدی بود،چون اگه شوخی کنیم،بحث از روند مفیدش خارج میشه. هرچند در کل نظرتون درسته و حتما این واژه باید را اصلاح میکنم. در انتخابهای شخصی بجای باید از واژه هایی نظیر : خوبه که , بهتره که , میشه استفاده کرد. البته تو بحث ها باید ها جائی ندارن. یعنی جایگزینی هم ندارند. تو بحث ها ما نمیتونیم به طرفمون بگیم که شما باید این اعتقادت رو نادیده بگیری و یا نمیشه به طرف گفت : باید از این خط مشی حذر کنی و امثال اینا. ما نمیتونیم به دیگران بگیم که باید فلان کار یا فکر رو بکنند. این نوع باید ها زور توشونه و هر کار زوری منطقی نیست. منظورم این بود. مرسی 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ سئوال بطور کامل واضح هست. نقش دوستان مجازی در زندگی شما چیست؟ لطفا بدون اینکه نامی از کاربری ببرید , صرفا در مورد موضوع نظر بدهید. اگر نقش منفی هم داشتند لطفا بصورت سکرت اشاره کنید و بگید چه ضرری به شما زده شده. در مورد نقش های مثبت هم تا دلتون میخواد داد سخن بدهید. نظر یادتون نره تاحالا کسی روم تاثیر نذاشته البت سر بعضی چیزای کوچیک چرا مثلا شاید از روی برخی اخلاقیاتش الگو برداری کرده باشم اما به طور جدی نه! 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ تاحالا کسی روم تاثیر نذاشته البت سر بعضی چیزای کوچیک چرا مثلا شاید از روی برخی اخلاقیاتش الگو برداری کرده باشم اما به طور جدی نه! کدوم اخلاقهاشون خوب بوده که شما ازشون الگو برداری کردین؟ تا اونا رو شرح ندین که نمیتونیم بفهمیم و یاد بگیریم. 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ سلام فکور عزیز شرمنده که دیشب بحث رو یکم بد پیش بردم زندگی امروزه ما خواه ناخواه به دو بخش مجازی و حقیقی تقسیم شده ... از این واقعیت گریزی نیست ... تاثیر روابط مجازی ما می تونه به اندازه دنیای واقعی باشه من به شخصه با اینترنت سر و کار زیادی دارم ... دوستانی از جاهای مختلف دنیا دارم که از طریق اینترنت باهاشون در رابطه هستم ... دوستانی که بخشی از زندگی من هستن :biggrin: ... پس نمی شه این قسمت رو نادیده گرفت :girl_blush2:... مخصوصا در این دوره که خیلی از روابط خانوادگی و فامیلی هم محدود به مکانی به نام اینترنت شدن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ... من هم تجربه تلخ دارم هم تجربه شیرین ... از تجربه های تلخ برای بهتر کردن راه زندگیم استفاده کردم و از تجربه های شیرین برای شادی زندگی ... توی نواندیشان اکثرا با انسان های بسیار خوبی برخورد داشتم جز دو سه مورد نادر ... که من رفتار زشت اونها رو می بخشم و دیگه لحظه ای از زندگیمو به اونها یا فکر کردن به اونها اختصاص نمی دم ... 5 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ نقش خاصی نداشتن فقط وقتشو بیشتر کنید:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ انصافاً اینجا دوستای پیدا کردم که شاید تو عالم واقعیت خیلی کم به پست آدم بخوره.........ولی اینجا از یه دوستی خیلی ناراحت شدم ولی عیب نداره بزرگ میشم یادم میره 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده