رفتن به مطلب

آیا باید به هر عقیده‌ای احترام گذاشت؟ این احترام گذاشتن به چه معنی است؟

viviyan

ارسال های توصیه شده

فکر کنم باید از صفر شروع کرد

احترام یعنی چی ؟؟؟

چه کسی میخواهد عادلانه تعریفی از احترام ارائه دهد ؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 93
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

احترام یعنی چی ؟؟؟

اينكه اگر اختلاف عقيده و نظر دارين بخاطر اون با هم بحث نكنين و اگر بحثي صورت گرفت طوري باشه كه توهين قاطي اون نشه

من يه خواهر داررم برعكس خودم خيلي سمت مذهب هست اما نه من به عقايد اون بي احترامي ميكنم نه اون به من.. هردو در كنار هم زندگيمون را ميكنيم و خيلي هم بيشتر از بقيه دوسش دارم:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اينكه اگر اختلاف عقيده و نظر دارين بخاطر اون با هم بحث نكنين و اگر بحثي صورت گرفت طوري باشه كه توهين قاطي اون نشه

من يه خواهر داررم برعكس خودم خيلي سمت مذهب هست اما نه من به عقايد اون بي احترامي ميكنم نه اون به من.. هردو در كنار هم زندگيمون را ميكنيم و خيلي هم بيشتر از بقيه دوسش دارم:ws37:

شما مثال زدین تعریفی از احترام ارائه ندادین

ضمنا همیشه هم بحث مذهب و غیر مذهب نیست

مگه دو نفر یکی ااز افریقای جنوبی یکی از شیلی با هم بحث میکند حتما باید بحثشون مدهبی باشه ؟؟

خب حالا اگه بجای خواهرت مثلا یه دختر خانم همسایه داشته باشی . که میدونی عقاید شما کلا با هم فرق میکنه .. ولی شما کاریش نداری اصلا باهاش بحث نمیکنی اما او هرروز که از کنار شما میگذره مث دیو ونه ها بر اشفته میشه و تعادل خودش رو از دست میده و هر چه شما ساکت تری اون عصبی تر میشه و بهت توهین میکنه و تهمت میزنه وظیفه تو چیه ؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
اتفاقا موضوع تاپیک همینه.

مسلمانان شکستن بت های سنگی و اهانت به اونها را حق خودشون میدونن و پیامبر اسلام هم اولین کاری که پس از بازگشت به مکه کرد،بت های مکه را شکست.

اما خودشون هرگز حاضر نمیشن کسی در کعبه بمبی چیزی بذاره ببینه اون آسمانی که 1400 و ساله میگن مراقبه همه جا هست،تکونی میخوره یا نه،هر چند جوابش کاملا مشخصه.

اندیشه غیر اسلامی و ضد اسلامی آخه چه فرقی دارن؟

وقتی کسی اسلام را کار انسانها بدونه نه کار آسمان،خوب یعنی ضد این باور است و اندیشه اش هم غیر این اندیشه.

ببین عزیز من.

فکر نکن اینها منظورت را متوجه نمیشوند.

خودشون را زدند به اون راه

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما مثال زدین تعریفی از احترام ارائه ندادین

ضمنا همیشه هم بحث مذهب و غیر مذهب نیست

مگه دو نفر یکی ااز افریقای جنوبی یکی از شیلی با هم بحث میکند حتما باید بحثشون مدهبی باشه ؟؟

خب حالا اگه بجای خواهرت مثلا یه دختر خانم همسایه داشته باشی . که میدونی عقاید شما کلا با هم فرق میکنه .. ولی شما کاریش نداری اصلا باهاش بحث نمیکنی اما او هرروز که از کنار شما میگذره مث دیو ونه ها بر اشفته میشه و تعادل خودش رو از دست میده و هر چه شما ساکت تری اون عصبی تر میشه و بهت توهین میکنه و تهمت میزنه وظیفه تو چیه ؟؟؟

فكر كنم جمله اولم يه جور تعريف بود و حرفي هم از مذهب برده نشده بود

گفتم كه اگر اختلاف عقيده و نظر با كسي داريم يا بحث نكنيم و به عقايد هم احترام بذاريم يا اگر بحثي صورت گرفت بدون توهين و تمسخر باشه و خيلي مودبانه و منطقي بحث كنيم ...... با توهين كردن فقط خودمونو خراب ميكنيم و باعث ميشه بكل ذهنيت ادم خراب بشه

اتفاقا يه زماني يكي همين طوري بود مدام دنبال سرم راه ميوفتاد و بدو بيراه ميگفت واسش فرقي نداشت كه من جواب بدم يا سكوت كنم ......... منم ديدم ادامه بحث با اين ادم فايده نداره چون بكل ادب نداشت.... خودمو زدم به نشنيدن و درجوابش فقط لبخند زدم ... خودش بعد از مدتي خسته شد و سمتم نيومد فقط هروقت ميديدم يه نيش و كنايه اي ميزد كه دلش خنك شه:texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببین عزیز من.

فکر نکن اینها منظورت را متوجه نمیشوند.

خودشون را زدند به اون راه

امیدوارم که اینطور نباشه. :sigh:

چون بعضی وقت ها ما تمامی نیروی خودمون را به کار میبریم که هرطور شده خودمون را توجیه و قانع کنیم.

پذیرش اشتباه در گذشته خیلی سخته و اگه آدم ها نتونن به اون مرحله برسن که کلا در گذشتشون اشتباه کردن،نمیتونن به نظر دیگران هم احترام بذارن.

لینک به دیدگاه

خوب من هیچکدوم از این دو حالت را قبول ندارم.

بیشتر میتونم بگم یک مصلح اجتماعی،که چون از دیگران بیشتر متوجه اطرافش بود، با خلق چیزهایی مثل بهشت و جهنم و....سعی در اصلاح جامعه داشت.

ادیان اتفاقا به عنوان یک بخشی از تکامل فکری بشر حتما باید به وجود میومدن.

اما این استمرار دستورات گذشته مو به مو است که زندگی انسان ها را در چنگال خودش گرفته و عده ای میتونند به کمک این ابزار قدرتمند مذهب،مردم ساده تر را چپاول کنند.

لینک به دیدگاه
فكر كنم جمله اولم يه جور تعريف بود و حرفي هم از مذهب برده نشده بود

گفتم كه اگر اختلاف عقيده و نظر با كسي داريم يا بحث نكنيم و به عقايد هم احترام بذاريم يا اگر بحثي صورت گرفت بدون توهين و تمسخر باشه و خيلي مودبانه و منطقي بحث كنيم ...... با توهين كردن فقط خودمونو خراب ميكنيم و باعث ميشه بكل ذهنيت ادم خراب بشه

اتفاقا يه زماني يكي همين طوري بود مدام دنبال سرم راه ميوفتاد و بدو بيراه ميگفت واسش فرقي نداشت كه من جواب بدم يا سكوت كنم ......... منم ديدم ادامه بحث با اين ادم فايده نداره چون بكل ادب نداشت.... خودمو زدم به نشنيدن و درجوابش فقط لبخند زدم ... خودش بعد از مدتي خسته شد و سمتم نيومد فقط هروقت ميديدم يه نيش و كنايه اي ميزد كه دلش خنك شه:texc5lhcbtrocnmvtp8

یعنی فکر میکنی خسته شده و ایشالا دیگه سراغت نمیاد ؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
یعنی فکر میکنی خسته شده و ایشالا دیگه سراغت نمیاد ؟؟؟

گفتم كه وقتي ديدم بحث كردن با اون بي فايده هست و ديدم درصورت ادامه بحث امكان داره هم توهين بشنوم و هم توهين كنم سكوت كردم ...... چندبار اومد سمتم و خواست ادامه بده اما من سكوت كردم ... وقتي ديد به حرفاش توجهي نميكنم خودش خسته شد و گاهي كه گذري همو ميديديم زير لب يه چيزي زمزمه ميكرد تا بي نصيبم نذاره:texc5lhcbtrocnmvtp8

ببينيد اگر من يه عقيده اي دارم و به نظرم اون عقيده درسته اگر بخوام با بي احترامي و توهين و اجبار عقيده ام را به خورد كسي بدم نه تنها نميتونم بلكه هم خودمو بد جلوه ميدم و هم همه كساني كه با من هم عقيده ان

سعي ميكنم تا جايي كه بتونم با آرامش بحث كنم اگر نشد و سكوت ميكنم و ادامه نميدم ..شايد نتونم عقيده ام را توجيه كنم اما حداقلش اينه كه خودم و شخصيت خودمو پايين نياوردم و حرفايي نزدم كه باعث شرمم بشه

(مثال را درمورد خودم زدم كه به كسي برنخوره)

• Like 2
لینک به دیدگاه
گفتم كه وقتي ديدم بحث كردن با اون بي فايده هست و ديدم درصورت ادامه بحث امكان داره هم توهين بشنوم و هم توهين كنم سكوت كردم ...... چندبار اومد سمتم و خواست ادامه بده اما من سكوت كردم ... وقتي ديد به حرفاش توجهي نميكنم خودش خسته شد و گاهي كه گذري همو ميديديم زير لب يه چيزي زمزمه ميكرد تا بي نصيبم نذاره:texc5lhcbtrocnmvtp8

ببينيد اگر من يه عقيده اي دارم و به نظرم اون عقيده درسته اگر بخوام با بي احترامي و توهين و اجبار عقيده ام را به خورد كسي بدم نه تنها نميتونم بلكه هم خودمو بد جلوه ميدم و هم همه كساني كه با من هم عقيده ان

سعي ميكنم تا جايي كه بتونم با آرامش بحث كنم اگر نشد و سكوت ميكنم و ادامه نميدم ..شايد نتونم عقيده ام را توجيه كنم اما حداقلش اينه كه خودم و شخصيت خودمو پايين نياوردم و حرفايي نزدم كه باعث شرمم بشه

(مثال را درمورد خودم زدم كه به كسي برنخوره)

مثال خوبی بود .. بله بی محل کردن خیلی خوبه ولی متاسفانه اد مها یی هم هستند که با سکوت شما اشفته حال تر .. شما مطمئن باش اونا که مثال زدی تا ببیننت فشارخونشون بالا میره و عصبی تر میشن .

کاش برای این هم درمانی بود که نیست مگر اینکه شما سعی کنید در مقابل چشمشان طاهر نشین .

موفق باشی

مرسی از بحثت

• Like 1
لینک به دیدگاه

احترام یعنی چی ؟؟؟

احترام به عقیده یعنی اینکه به اون عقیده هم حق ابراز شدن بدید، تو پست اول تاپیک هست. حالا یه نفر میتونه تو دلش از اون عقیده متنفر باشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
احترام به عقیده یعنی اینکه به اون عقیده هم حق ابراز شدن بدید، تو پست اول تاپیک هست. حالا یه نفر میتونه تو دلش از اون عقیده متنفر باشه.

خب حالا وقتی کسی که ادعایی داره شبیه همین حرف شما و میگه که کلا تمام جوامع اینگونه شوند یعنی دموکراسی کامل با حق احترام به عقیده غیر اما خودش هنوز هیچی نشده حتی سکوت در مقابل اندیشه را بر نمیتابد تا چه برسه به اظهاری در مقابل غقیده اش !!! انوقت تکلیف چیست ؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب حالا وقتی کسی که ادعایی داره شبیه همین حرف شما و میگه که کلا تمام جوامع اینگونه شوند یعنی دموکراسی کامل با حق احترام به عقیده غیر اما خودش هنوز هیچی نشده حتی سکوت در مقابل اندیشه را بر نمیتابد تا چه برسه به اظهاری در مقابل غقیده اش !!! انوقت تکلیف چیست ؟؟

من اگه باشم، محل نمیدم. درباره عقایدم باش صحبت نمیکنم. اینجوری منم زیاد دیدم، اوایل با هرکسی بحث میکردم ولی بعد مدتی متوجه شدم بعضی از بحثام هیچ نتیجه ای ندارن و هدر دادن انرژیه و هدف مخاطبم فقط مثلا همعقیده کردن من با خودشه، در حالی که من قبلش براش کامل توضیح داده بودم که راه اونو من قبلا رفتم. در اینجور مواقع بهش فقط میگم شما درست میگی، یا شما اونجوری فکر کن. یاد گرفتم با هرکسی بحث نکنم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من اگه باشم، محل نمیدم. درباره عقایدم باش صحبت نمیکنم. اینجوری منم زیاد دیدم، اوایل با هرکسی بحث میکردم ولی بعد مدتی متوجه شدم بعضی از بحثام هیچ نتیجه ای ندارن و هدر دادن انرژیه و هدف مخاطبم فقط مثلا همعقیده کردن من با خودشه، در حالی که من قبلش براش کامل توضیح داده بودم که راه اونو من قبلا رفتم. در اینجور مواقع بهش فقط میگم شما درست میگی، یا شما اونجوری فکر کن. یاد گرفتم با هرکسی بحث نکنم.

شما همش در باره چگونه گفتن حرف میزنید:texc5lhcbtrocnmvtp8 .. بابا من دارم میگم سکوت یعنی هیچ نگی . اصلا لام تا کام ..صم بکم :icon_pf (34)::icon_pf (34): انوقت بازم طرفت تحمل نداره چی ؟؟

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...