رفتن به مطلب

آیا باید به هر عقیده‌ای احترام گذاشت؟ این احترام گذاشتن به چه معنی است؟

viviyan

ارسال های توصیه شده

میدونین اسلام چرا آخرین دین هست ؟ علتش اینه که اسلام حجت رو بر همه تمام کرده . اون حجت هم اینه که به همه یاد داد که برای زندگی کردن از غقلشون استفاده بکنند. مسلمانها هم بجای اینکه اینو بیاموزند هر چه خرافه و خرافه بازی بود داخل این دین کردند که دیگه اثری از اموزه های اصلی اسلام باقی نموند. برا همینه که فهم دین برای همه مشکل شده. این آخرین حرف من در این مورد هست و دیگه وارد این بحث ها نخواهم شد. البته تا فردا:ws47:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 93
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

میدونین اسلام چرا آخرین دین هست ؟ علتش اینه که اسلام حجت رو بر همه تمام کرده . اون حجت هم اینه که به همه یاد داد که برای زندگی کردن از غقلشون استفاده بکنند. مسلمانها هم بجای اینکه اینو بیاموزند هر چه خرافه و خرافه بازی بود داخل این دین کردند که دیگه اثری از اموزه های اصلی اسلام باقی نموند. برا همینه که فهم دین برای همه مشکل شده. این آخرین حرف من در این مورد هست و دیگه وارد این بحث ها نخواهم شد. البته تا فردا:ws47:

به این میگن یه نقطه اشتراک:biggrin:

فقط شما چرا اینقدر میخندی:vahidrk:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بله این داستان را شنیدم.

همونطور که داستان نبرد رستم و دیو سپید رو شنیدم و داستان کمک های سیمرغ و....

ابرهه و ...همش افسانه و قصه است،در دنیا یکسری چیزها هیچوقت تغییر نمیکنن.

باور ندارین اجازه بدین امتحان کنیم. :a030:

هر چند بت پرست ها هم نمیذاشتند کسی به بتشون دست بزنه چه برسه بخواد بشکندش.

معمولا شعارها قبل از هر عملی زیاده،اما وقتی واقعه رخ داد تازه خیلی ها به خودشون میان.

جدا افسانس چطور بت شکستن پیامبر افسانه نیست اما این افسانس چرا هرجا که میتونین نقدش کنین افسانه نمیست اما جایی که نقد نمیشه کرد افسانس!

اگه شکستن بت هارو توهین میدونین پس باید خیالی پنداشتن افکار ادمارو هم توهین بدونین!

• Like 3
لینک به دیدگاه
به این میگن یه نقطه اشتراک:biggrin:

فقط شما چرا اینقدر میخندی:vahidrk:

میخندم تا شاد باشم. البته اون خنده من برا اون سطر آخر حرفم بود که گفتم دیگه شرکت نمیکنم بعدش گفتم تا فردا. مجبورم بازم بخندم ولی بخاطر شما خنده مو پنهون میکنم. حالا چرا منو زدی؟ چطور دلت اومد؟ :ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جدا افسانس چطور بت شکستن پیامبر افسانه نیست اما این افسانس چرا هرجا که میتونین نقدش کنین افسانه نمیست اما جایی که نقد نمیشه کرد افسانس!

اگه شکستن بت هارو توهین میدونین پس باید خیالی پنداشتن افکار ادمارو هم توهین بدونین!

بخدا قسم اگه رسول خدا میدونست که این مسلمونها از ایشون و اهل بیتشون هم بت خواهند ساخت هرگز این دین رو علنی نمیکرد.

• Like 1
لینک به دیدگاه
میخندم تا شاد باشم. البته اون خنده من برا اون سطر آخر حرفم بود که گفتم دیگه شرکت نمیکنم بعدش گفتم تا فردا. مجبورم بازم بخندم ولی بخاطر شما خنده مو پنهون میکنم. حالا چرا منو زدی؟ چطور دلت اومد؟ :ws44:

اگه دقت کنی به اون نقطه از هیپوتالاموست زدم که مسئول خندست پس بخند:lol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

برای اینکه شکستن بت در هر زمانی میتونه رخ بده و همیشه هم قابل ثبته.

اما اینکه از آسمون گنجشک بیاد و سنگ بنداز روی سر فیل ها و...شبیه کارتون ها میمونه.

هرچند شاید فکر کنین اگر روزی جنگنده های آمریکا هم خواستند همچین جسارتی بکنند،باز همون گنجشک ها سر و کلشون پیدا میشه.

یک چیزی خیلی واضحه دوست من،اونهم اینه که تمام این شگفتی ها در گذشته ای دور رخ داده و مانندش هرگز رخ نمیده و با یک توجیه اینکه حجت تمام شده،میگن شگفتی ها هم تموم شده.

• Like 3
لینک به دیدگاه

اما اینکه از آسمون گنجشک بیاد و سنگ بنداز روی سر فیل ها و...شبیه کارتون ها میمونه.

هرچند شاید فکر کنین اگر روزی جنگنده های آمریکا هم خواستند همچین جسارتی بکنند،باز همون گنجشک ها سر و کلشون پیدا میشه.

یک چیزی خیلی واضحه دوست من،اونهم اینه که تمام این شگفتی ها در گذشته ای دور رخ داده و مانندش هرگز رخ نمیده و با یک توجیه اینکه حجت تمام شده،میگن شگفتی ها هم تموم شده.

خب خدا رو شکر مثال عینی هم رسید!

ببینید اینجا اگه الان ما بخواهیم بحث کنیم آیا به نتیجه ای میرسیم؟؟؟مطمئنا نه!!

چرا؟؟چون بازهم برمیگرده به بحث توحید و اینکه ما قدرت خداوند حکیم را مطلق میدانیم ولی شما این واقعه رو فقط توسط علم تجربی میتونید قبول کنید!!

خب حالا پیدا کنید پرتقال فروش را:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه سوالی برای من پیش اومده شما از کجا اینقدر مطمئن میگین دیگه رخ نخواهد داد ؟

اره شبیه کارتونا میمونه ولی اتفاق افتاده و تو تاریخ ثبت شده!

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه سوالی برای من پیش اومده شما از کجا اینقدر مطمئن میگین دیگه رخ نخواهد داد ؟

اره شبیه کارتونا میمونه ولی اتفاق افتاده و تو تاریخ ثبت شده!

تاریخی نبوده اون زمان دوست من.

کدوم تاریخ؟

کدوم کتیبه؟

میشه یک پوستی،سنگ نوشته ای چیزی از اون زمان ارائه بدین؟

اونزمان که ابرهه حمله کرده،کعبه بت کده بوده و محل عبادت بت پرست ها، من موندم اصلا برای چی طرف حمله کرده !!

برای اینکه بگم چقدر مطمئنم میشه امتحان کرد.

وقتی نمیذارین امتحان کنیم چی بگم؟

انگار به من بگین از کجا مطمئنی آب را گرما بدیم بخار میشه،خوب شما بذار من گرما بدم اگه بخار نشد منو نفی کن.

• Like 3
لینک به دیدگاه

کدوم تاریخ؟

کدوم کتیبه؟

اونزمان که ابرهه حمله کرده،کعبه بت کده بوده و محل عبادت بت پرست ها، من موندم اصلا برای چی طرف حمله کرده !!

انگار به من بگین از کجا مطمئنی آب را گرما بدیم بخار میشه،خوب شما بذار من گرما بدم اگه بخار نشد منو نفی کن.

فک میکنم بحث بی نتیجس چون نه شما حرف منو متوجه میشی و نه من!

• Like 1
لینک به دیدگاه

کدوم تاریخ؟

کدوم کتیبه؟

اگه تاریخی نبوده شما از کجا میگین محل عبادت بت پرستها بوده:JC_thinking:

اگه دلیلتون برای رد معجزه اینه که با علم تجربی قابل اثبات نیست یه سوال:

مرتاضهای هندی رو همه میشناسند.اعمال اونها چطوری قابل اثباته؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه تاریخی نبوده شما از کجا میگین محل عبادت بت پرستها بوده:JC_thinking:

اگه دلیلتون برای رد معجزه اینه که با علم تجربی قابل اثبات نیست یه سوال:

مرتاضهای هندی رو همه میشناسند.اعمال اونها چطوری قابل اثباته؟؟

برای اینکه محمد اومده زده بت هارو شکسته.

و در قرآنش هم نوشته.

اگر کعبه در دست انسان های دیندار بوده،ابرهه ببخشین باید خیلی ابله باشه بیاد به یک بتکده حمله کنه.

مرتاض های هندی اعمال خاصی انجام نمیدن،همه کارهاشون قابل تجربه و آموختنه.

چیزی فراتر از قوانین طبیعت انجام نمیدن،بلکه راه های کنترل طبیعت را بلدن.

اگه مثلا یک مرتاض دیدین که مثل ما زندگی نکرد و نمرد،اونوقت.

مرتاض هم میمیره،اما شما به آدمی معتقدین که هزاران ساله زنده است.

اما این معجزاتی که شما بهش معتقدین کل طبیعتو زیر سوال میبره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
برای اینکه محمد اومده زده بت هارو شکسته.

و در قرآنش هم نوشته.

اگر کعبه در دست انسان های دیندار بوده،ابرهه ببخشین باید خیلی ابله باشه بیاد به یک بتکده حمله کنه.

مرتاض های هندی اعمال خاصی انجام نمیدن،همه کارهاشون قابل تجربه و آموختنه.

چیزی فراتر از قوانین طبیعت انجام نمیدن،بلکه راه های کنترل طبیعت را بلدن.

اگه مثلا یک مرتاض دیدین که مثل ما زندگی نکرد و نمرد،اونوقت.

مرتاض هم میمیره،اما شما به آدمی معتقدین که هزاران ساله زنده است.

اما این معجزاتی که شما بهش معتقدین کل طبیعتو زیر سوال میبره.

کعبه مگه توسط بت پرستان ساخته شد؟؟علت حمله هم یه چیز دیگه بوده که در تاریخ هست

واما مرتاضها:شما میگین چیزی فراتر از قانون طبیعت انجام نمیدن.درسته؟؟؟

یکی از بدیهیترین قوانین جاذبست!!چطور یه مرتاض میتونه بین زمین و آسمان معلق بشه؟؟؟خداییش نگین همچین چیزی وجود نداره چون احتیاجی هم به کتب تاریخی دیگه نداره!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشید دوست عزیز ایا همه ی مذهبی ها همینطورن؟:JC_thinking:

خیلی وقتا شده که غیر مذهبی ها به مذهبی ها توهین کردن !

من تو بحث در مورد مسایل مذهبی ندیدم غیرمذهبی شروع کنه به اهانت.

اینکه کسی بگه خدا وجود نداره توهین نیست زمانی توهین بحساب میاد که سعی کنن عقاید یک شخصو زیر سوال ببرن به این میگن توهین!

ببخشید عقاید یه نفر شاید با هرچیزی زیر سوال بره، این به مثلا من ربطی نداره موضوعی که دارم درباره ش صحبت میکنم ممکنه عقیده کسی رو زیر سوال ببره، مخاطبم هم میتونه بیاد عقیده منو زیر سوال ببره. اگه قرار باشه هرکسی بیان عقیده دیگری رو با عنوان زیر سوال برده شدنش عقیده ش مانع بشه که بشر هنوز تو عهد تیرکمون گیر کرده بود.

توهین به چی یک تیکه سنگ! بارها از دوستان غیر مذهبی دیدم که گفتن میخوان با این حرفاشون مسلمون هارو از اشتباه دربیارن (کهمتاسفانه حضور ذهن ندارم تاپیکشو نام ببرم) اما حالا شما به شکستن بت ها که هدفش ثابت کردن وجود بی ارزش اوناس میگی توهین!

اگه برای شما موجودی که دیده نمیشه مقدسه، برای یه عده هم یه تیکه سنگ مقدسه. شما که اینقد انتظار دارید به مقدساتتون توهین نشه حداقل نباید با این لحن تحقیرآمیز درباره مقدسات دیگران صحبت کنید. اگه پرستش یه تیکه سنگ به نظر شما بی معنی و مسخره میاد، پرستش موجودی نامریی هم برا یه عده دیگه بی معنی و مسخره میاد.

اره جذابه اما زمانی که طرفین بحث کنن تا خودشونو متقاعد کنن نه طرف مقابلشونو!

شما از کجا میدونی اتفاقی نمیفته؟ اول از اینکه اون کسی که مراقبه همه جاس خدا نه اسمون!دوما حضرت محمد بت هارو شکست تا به مردم بگه با شکستن اینا هیچ اتفاقی نمیفته!شما داستان ابرهه و حضرت پیامبرو شنیدی؟

وقتی کشیش آمریکایی قرآن رو سوزوند چه اتفاقی غیر از سر بریده شدن کارمندان سازمان ملل تو افغانستان افتاد؟

چه ایرادی داره چند نفر با اعتقادات متفاوت بحث منطقی بکنن؟:JC_thinking:

به نظرم چیزی که باعث میشه اکثر افراد تو حداقل بحثای مذهبی به نتیجه ای نرسن اینه که بیشتر افراد فقط عقیده خودشون رو قابل احترام میدونن. کاش به دیگران هم حق میدادن که همچین فکری درباره عقایدشون داشته باشن.

• Like 2
لینک به دیدگاه
کعبه مگه توسط بت پرستان ساخته شد؟؟علت حمله هم یه چیز دیگه بوده که در تاریخ هست

واما مرتاضها:شما میگین چیزی فراتر از قانون طبیعت انجام نمیدن.درسته؟؟؟

یکی از بدیهیترین قوانین جاذبست!!چطور یه مرتاض میتونه بین زمین و آسمان معلق بشه؟؟؟خداییش نگین همچین چیزی وجود نداره چون احتیاجی هم به کتب تاریخی دیگه نداره!!!

همچین چیزی وجود نداره دوست من.

کسی نتونسته بدون وسیله ای بین زمین و آسمان معلق بمونه.

وگرنه تو همه فیلم های هالیوودی نیاز به این همه کلک برای پرواز نداشتن،یک مرتاض را برای مرد عنکبوتی استخدام میکردن.

اتفاقا یک مستندی ماهواره نشون میداد و کلک های اینهارو رو میکرد.

• Like 4
لینک به دیدگاه
همچین چیزی وجود نداره دوست من.

کسی نتونسته بدون وسیله ای بین زمین و آسمان معلق بمونه.

وگرنه تو همه فیلم های هالیوودی نیاز به این همه کلک برای پرواز نداشتن،یک مرتاض را برای مرد عنکبوتی استخدام میکردن.

اتفاقا یک مستندی ماهواره نشون میداد و کلک های اینهارو رو میکرد.

منظورم کاپرفیلد و کریس آنجل نبوداااا

اونطوری هم که شما فکر میکنین مثل سوپرمن اینور اونور نمیرند یه خورده بالا میرند و ثابت میمونند!!!

اصراری برای قبولاندن این امور به شما ندارم چون کمی کنجکاو باشید هم میتونید ببینید که مرتاضها کارهایی انجام میدهند فرای قوانین طبیعی من جمله معلق ماندن و هیپنوتیزم و...:a030:

خودم هم باید یه تحقیق بکنم ببینم آیا در دنیا ماتریالیستی وجود دارد که به هیچ وجه قائل به ماوراءالطبیعه نباشد آن هم با دلیل عقلی:JC_thinking:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما میتونی به عقاید دیگران احترام نزاری، فقط باید انتظار داشته باشی که دیگران نیز عقاید شما رو محترم نشمرن. البته اینجوری دیگه به نظرم یه جامعه لیبرال و آزاد نیست، هرکی زورش بیشتر میرسه، هرکی قدرت داره، فقط میتونه عقیده شو ابراز کنه.

اگه عقیده من نوعی به نظر شما مسخره اس، باید به منم اجازه بدید که بگم مثلا مقدسات شما خرافاته. (مثال بودن، من هیچ نظری درباره مقدسات شما ندارم)

من که مشکلی ندارم

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...