JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من اینکه کسی بگه خدای محمد فلانه و بیساره (یعنی فحش بده) توهین به خدای محمده. زیرسوال بردن خدای محمد توهین نیست، زیرسوال بردن و نقد کردنه. خب درسته کما اینکه تاپیکی هم در مورد عدل الهی بود که باید بحث منطقی میشد ولی... کلا توی بحث دوطرف باید دارای تفکری باشند اینطور نباشه که تفکر یک طرف صرفا ضد تفکر طرف مقابل باشه!!! 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ بامزه بود :texc5lhcbtrocnmvtp8 موضوع تاپیک این بود وگرنه کاملتر میگفتم:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ خب درسته کما اینکه تاپیکی هم در مورد عدل الهی بود که باید بحث منطقی میشد ولی...کلا توی بحث دوطرف باید دارای تفکری باشند اینطور نباشه که تفکر یک طرف صرفا ضد تفکر طرف مقابل باشه!!! ممکنه تفکره یه طرف ضد تفکر طرف مقابل باشه. معمولا بحث بین دوتا تفکر ضد هم و یا حداقل متفاوت پیش میاد. دوتا تفکر عین هم که بحثی ندارن با هم و هنر هم نیست روی خوش نشون دادن به همعقیده. 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ ممکنه تفکره یه طرف ضد تفکر طرف مقابل باشه. معمولا بحث بین دوتا تفکر ضد هم و یا حداقل متفاوت پیش میاد. دوتا تفکر عین هم که بحثی ندارن با هم و هنر هم نیست روی خوش نشون دادن به همعقیده. منظورم تفکر مثل هم نبوددد منظورم اینه مثلا وقتی یه مسیحی و مسلمان با هم بحث کنند تفکرشون مثل هم نیست ولی ضد یکدیگر هم نیست!!تو بحث یا از اول باید یک سری اشتراکاتی باشه یا در بحث باید بوجود بیاد وگرنه آخرش میشه همون توهین!!مثلا وقتی یک نفر به خدا اعتقاد داره و طرف مقابل نه خب اینکه بیایم و سر پیامبری حضرت محمد بحث کنیم کاملا معلومه بی فایدست چون اشتراکی وجود نداره مگه اینکه اون اشتراکه بوجود بیاد:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ منظورم تفکر مثل هم نبودددمنظورم اینه مثلا وقتی یه مسیحی و مسلمان با هم بحث کنند تفکرشون مثل هم نیست ولی ضد یکدیگر هم نیست!!تو بحث یا از اول باید یک سری اشتراکاتی باشه یا در بحث باید بوجود بیاد وگرنه آخرش میشه همون توهین!!مثلا وقتی یک نفر به خدا اعتقاد داره و طرف مقابل نه خب اینکه بیایم و سر پیامبری حضرت محمد بحث کنیم کاملا معلومه بی فایدست چون اشتراکی وجود نداره مگه اینکه اون اشتراکه بوجود بیاد:JC_thinking: اتفاقا به نظر من بحث بین یه بی خدا با یه باخدا و یا دیندار خیلی جالب تر و جذابتره. افق دید انسان رو بازتر میکنه. شما واسه بحث کردن و تفکر فضای محدودی رو در نظر میگیرید و میگید فقط تو این فضا بحث کنید، بیشتر از این خط قرمزه. 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ اتفاقا به نظر من بحث بین یه بی خدا با یه باخدا و یا دیندار خیلی جالب تر و جذابتره. افق دید انسان رو بازتر میکنه. شما واسه بحث کردن و تفکر فضای محدودی رو در نظر میگیرید و میگید فقط تو این فضا بحث کنید، بیشتر از این خط قرمزه. نه من چنین حرفی رو نمیزنم اتفاقا سرم برای بحث درد میکنه:biggrin: ولی خب قبول کنید بحث یه با خدا و یه بی خدا درباره حضرت محمد نتیجه ای نداره چون اشتراکی برای رسیدن به نتیجه وجود نداره ولی اگه بحث درمورد اولین اصل اختلافی یعنی خدا باشه چرا میشه بحث کرد چون بحث بر اساس منطق و عقله 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ تو مثل مناقشه نیست ولی خب در مورد شکستن بتها دلیل این بود که بت پرستها هم فهمیده بودند بتها کاری از دستشون برنمیاد و حقیقت رو فهمیده بودند ولی منافعشون به اون گره خورده بود و... بت را شکستند و گفتند صدایی ازش در نمیاد پس نتیجه گرفتن بت بی عرضه است. در حالیکه بت پرست ها میتونستن ادعا کنن روح بت ما در آسمانهاست و حقیقتش خیلی فراتر از ایناست. اگه امروز کسی بمب بذاره تو کعبه و صدایی از آسمون در نیاد چی؟ شما مسلمانان محترم،اجازه همچین کاری را میدین؟ اتفاقا مسلمانان همیشه شعارهای قشنگی مثل آزادی بیان و اندیشه میدن،اما پای عمل که میرسه برای تخریب اندیشه غیراسلامی دست به هر کاری میزنند. نگین نه که نمونه هاشو همه جا داریم به وفور میبینیم. 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ نه من چنین حرفی رو نمیزنماتفاقا سرم برای بحث درد میکنه:biggrin: ولی خب قبول کنید بحث یه با خدا و یه بی خدا درباره حضرت محمد نتیجه ای نداره چون اشتراکی برای رسیدن به نتیجه وجود نداره ولی اگه بحث درمورد اولین اصل اختلافی یعنی خدا باشه چرا میشه بحث کرد چون بحث بر اساس منطق و عقله نظراتشونو میتونن در اختیار هم قرار بدن. 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ بت را شکستند و گفتند صدایی ازش در نمیاد پس نتیجه گرفتن بت بی عرضه است.در حالیکه بت پرست ها میتونستن ادعا کنن روح بت ما در آسمانهاست و حقیقتش خیلی فراتر از ایناست. اگه امروز کسی بمب بذاره تو کعبه و صدایی از آسمون در نیاد چی؟ شما مسلمانان محترم،اجازه همچین کاری را میدین؟ اتفاقا مسلمانان همیشه شعارهای قشنگی مثل آزادی بیان و اندیشه میدن،اما پای عمل که میرسه برای تخریب اندیشه غیراسلامی دست به هر کاری میزنند. نگین نه که نمونه هاشو همه جا داریم به وفور میبینیم. عرض کردم در مثل مناقشه نیست!!موضوع تاپیک هم این نیست! منظورتون اندیشه ضد اسلامیه یا غیر اسلامی:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ عرض کردم در مثل مناقشه نیست!!موضوع تاپیک هم این نیست!منظورتون اندیشه ضد اسلامیه یا غیر اسلامی:JC_thinking: اتفاقا موضوع تاپیک همینه. مسلمانان شکستن بت های سنگی و اهانت به اونها را حق خودشون میدونن و پیامبر اسلام هم اولین کاری که پس از بازگشت به مکه کرد،بت های مکه را شکست. اما خودشون هرگز حاضر نمیشن کسی در کعبه بمبی چیزی بذاره ببینه اون آسمانی که 1400 و ساله میگن مراقبه همه جا هست،تکونی میخوره یا نه،هر چند جوابش کاملا مشخصه. اندیشه غیر اسلامی و ضد اسلامی آخه چه فرقی دارن؟ وقتی کسی اسلام را کار انسانها بدونه نه کار آسمان،خوب یعنی ضد این باور است و اندیشه اش هم غیر این اندیشه. 2 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ اتفاقا موضوع تاپیک همینه.مسلمانان شکستن بت های سنگی و اهانت به اونها را حق خودشون میدونن و پیامبر اسلام هم اولین کاری که پس از بازگشت به مکه کرد،بت های مکه را شکست. اما خودشون هرگز حاضر نمیشن کسی در کعبه بمبی چیزی بذاره ببینه اون آسمانی که 1400 و ساله میگن مراقبه همه جا هست،تکونی میخوره یا نه،هر چند جوابش کاملا مشخصه. اندیشه غیر اسلامی و ضد اسلامی آخه چه فرقی دارن؟ وقتی کسی اسلام را کار انسانها بدونه نه کار آسمان،خوب یعنی ضد این باور است و اندیشه اش هم غیر این اندیشه. واقعا موضوع تاپیک اینه گرچه میدونم به خاطر همین موضوع ممکنه تاپیک پاک بشه ولی حضرت ابراهیم با آنها بحث نمود اما آنها میگفتند ما پیرو پدرانمان هستیم!!و چون حضرت میخواستند از خود آنها اعتراف بگیرند اون صحنه رو ساختند تا آنها به عجز بتها اعتراف کنند.این کجاش توهینه؟بت که ممکنه زمین بخوره و بشکنه و یکی دیگشو بسازند.واقعا غیر از خرافه چیزی بوده این؟؟؟ احتمالا اگه شما مثال عکسشو بیارین توهین محسوب نمیشه!!! مثلا اسلام و مسیحیت دو اندیشه جدا هستند اما ضد نیستند!!ولی مثلا وهابیت هدفش فقط ضد شیعه بودنه!!! 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ واقعا موضوع تاپیک اینهگرچه میدونم به خاطر همین موضوع ممکنه تاپیک پاک بشه ولی حضرت ابراهیم با آنها بحث نمود اما آنها میگفتند ما پیرو پدرانمان هستیم!!و چون حضرت میخواستند از خود آنها اعتراف بگیرند اون صحنه رو ساختند تا آنها به عجز بتها اعتراف کنند.این کجاش توهینه؟بت که ممکنه زمین بخوره و بشکنه و یکی دیگشو بسازند.واقعا غیر از خرافه چیزی بوده این؟؟؟ احتمالا اگه شما مثال عکسشو بیارین توهین محسوب نمیشه!!! مثلا اسلام و مسیحیت دو اندیشه جدا هستند اما ضد نیستند!!ولی مثلا وهابیت هدفش فقط ضد شیعه بودنه!!! خوب معلومه بت خرافه است. اما باورهای شما و مکان های مقدس شما را هم میشه شکست و از بین برد بدون اینکه اتفاق خاصی بیوفته. غیر از اینه که اینها هم خرافه هستند؟ شما فقط تبادل اندیشه بین ادیان ابراهیمی را گویا درست میدونین. خوب اینها کوپی برداری از هم هستند که در طول زمان با تکامل فکری بشر کاملتر شدن. من خودم به شخصه از وهابیت خوشم نمیاد،اما چون ادعا میکنه چیزی به نام امام زمان غائب دروغه و باعث شده دکان یک عده تعطیل بشه اینقدر باهاش لج افتادن. وگرنه اشتراکات شیعیان و وهابیت خیلی بیشتر از اشترکات شیعیان و بودایی هاست. اما چون بودایی ها منافع کسی رو تهدید نمیکنن،شیعه ها هم کاریشون ندارن و بالعکس. من در این دعوای ادیان فقط یک چیز میبینم: جنگ قدرت برای تسلط بر عوام. به نظرم هم در این بین کسی از همه درست تر میگه که به هیچکدوم از این مکاتب وابسته نباشه که دفاع و یا ضدیت با اون براش منفعتی داشته باشه. 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ خوب معلومه بت خرافه است.اما باورهای شما و مکان های مقدس شما را هم میشه شکست و از بین برد بدون اینکه اتفاق خاصی بیوفته. غیر از اینه که اینها هم خرافه هستند؟ شما فقط تبادل اندیشه بین ادیان ابراهیمی را گویا درست میدونین. خوب اینها کوپی برداری از هم هستند که در طول زمان با تکامل فکری بشر کاملتر شدن. من خودم به شخصه از وهابیت خوشم نمیاد،اما چون ادعا میکنه چیزی به نام امام زمان غائب دروغه و باعث شده دکان یک عده تعطیل بشه اینقدر باهاش لج افتادن. وگرنه اشتراکات شیعیان و وهابیت خیلی بیشتر از اشترکات شیعیان و بودایی هاست. اما چون بودایی ها منافع کسی رو تهدید نمیکنن،شیعه ها هم کاریشون ندارن و بالعکس. من در این دعوای ادیان فقط یک چیز میبینم: جنگ قدرت برای تسلط بر عوام. به نظرم هم در این بین کسی از همه درست تر میگه که به هیچکدوم از این مکاتب وابسته نباشه که دفاع و یا ضدیت با اون براش منفعتی داشته باشه. خودتون میگید تبادل اندیشه!! مکانهای مقدس ما به چه علت خرافه هستند؟مگر ما آنها را میپرستیم؟! شما مقدمه اول و دومتون اشتباهه به خاطر همین نتیجه اشتباه میگیرین شما میگین چون یه عده در و دکون باز کردند پس اینا خرافست و اسلام فلانه! فکر نکنم وهابیها با هیچ کدام از موجودات عالم اشتراکی داشته باشند و اگر هم داشته باشند در ظاهر در کل تاریخچش واضحه و هیچ ربطی هم به اسلام نداره! اینجا خودتون یه مثال نقض برا حرف خودتون زدید.بودایی اندیشه اش غیر ماست درسته؟پس چرا کاریشون نداریم؟چون ضد نیستند! بازهم همون اشتباه در مقدمات اگر کسی دین را بهانه میکند برای قدرت مشکل از دین نیست چون دین شخص نیست که بخواهد تسلط پیدا کند! ولی ادیان ابراهیمی از اول تا آخر پیوسته بوده اند و حرفشان هم یکی بوده که این خودش میتونه دلیلی بر غیر زمینی بودن اونها باشه جمله آخر هم قابل اثبات نیست چون نمیشه گفت کسی که وابسته نباشه حتما سودی براش نداره 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ خودتون میگید تبادل اندیشه!!مکانهای مقدس ما به چه علت خرافه هستند؟مگر ما آنها را میپرستیم؟! شما مقدمه اول و دومتون اشتباهه به خاطر همین نتیجه اشتباه میگیرین شما میگین چون یه عده در و دکون باز کردند پس اینا خرافست و اسلام فلانه! فکر نکنم وهابیها با هیچ کدام از موجودات عالم اشتراکی داشته باشند و اگر هم داشته باشند در ظاهر در کل تاریخچش واضحه و هیچ ربطی هم به اسلام نداره! اینجا خودتون یه مثال نقض برا حرف خودتون زدید.بودایی اندیشه اش غیر ماست درسته؟پس چرا کاریشون نداریم؟چون ضد نیستند! بازهم همون اشتباه در مقدمات اگر کسی دین را بهانه میکند برای قدرت مشکل از دین نیست چون دین شخص نیست که بخواهد تسلط پیدا کند! ولی ادیان ابراهیمی از اول تا آخر پیوسته بوده اند و حرفشان هم یکی بوده که این خودش میتونه دلیلی بر غیر زمینی بودن اونها باشه جمله آخر هم قابل اثبات نیست چون نمیشه گفت کسی که وابسته نباشه حتما سودی براش نداره بحث پرستش نیست. شیعیان از وقتی وارد یکی از حرم های امامانشون میشن،از در و دیوار را شروع میکنن به بوسیدن تا ضریح و... من نمیدونم اگه اینها اسمش پرستش نیست پس چیه. اگه همه رو به کعبه خم میشن به عنوان نماد،میتوان رو به یک بت هم خم شد به عنوان نماد. اصل موضوع تفکر بنده و ارباب است که این تفکر باید منسوخ بشه. ادیان ابراهیمی هم چون در یک منطقه خاص از زمین بودن از روی هم الگو گرفتن،شما چطوری نتیجه گرفتین آسمانی است بماند. باز اگه یک فردی مثلا توی چین میومد و حرف موسی را میزد میشد همچین ادعایی کرد. اما در مورد تبادل اندیشه مسلمانان با سایر باورها: بنده عرض کردم چون بودایی ها کاری به شما ندارند شما هم بهشون کاری ندارین. یعنی مسلمون ها اصلا به دنبال بحث و چالش کشیدن دیگران نیستند. بلکه معتقدند باور خودشون از همه باورها برتره،هرکسیکه اینو نشونه بگیره باهاش لج میوفتن. خوب وقتی بودایی اصلا با شما کاری نداره،شما چه تبادل اندیشه ای با اونها میخواهین داشته باشین؟ در تبادل اندیشه باید یک باور کاملا زیر سوال بره که این همواره از سوی مسلمانان توهین محسوب شده. در مورد اون جمله آخر هم به نظرم کاملا قابل اثبات است. اگر انسانی از زیر سوال بردن یک باور به زعم خودش خرافی،هیچ منفعتی کسب نکنه،اندیشه اش قابل اعتمادتر است تا کسیکه از زیر سوال بردن دیگران منفعت کسب میکنه. 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ خانم استار تر تاپیکی که متاسفانه من در ان یکی دو پست فقط بخاطر گل روی شما نوشتم کاملا بحثی مذهبی میشه .. تاپیک منحرف شده یعنی این . حیف پست و حیف وقت تو این تاپیک ها . 2 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ بحث پرستش نیست.شیعیان از وقتی وارد یکی از حرم های امامانشون میشن،از در و دیوار را شروع میکنن به بوسیدن تا ضریح و... من نمیدونم اگه اینها اسمش پرستش نیست پس چیه. اگه همه رو به کعبه خم میشن به عنوان نماد،میتوان رو به یک بت هم خم شد به عنوان نماد. اصل موضوع تفکر بنده و ارباب است که این تفکر باید منسوخ بشه. ادیان ابراهیمی هم چون در یک منطقه خاص از زمین بودن از روی هم الگو گرفتن،شما چطوری نتیجه گرفتین آسمانی است بماند. باز اگه یک فردی مثلا توی چین میومد و حرف موسی را میزد میشد همچین ادعایی کرد. اما در مورد تبادل اندیشه مسلمانان با سایر باورها: بنده عرض کردم چون بودایی ها کاری به شما ندارند شما هم بهشون کاری ندارین. یعنی مسلمون ها اصلا به دنبال بحث و چالش کشیدن دیگران نیستند. بلکه معتقدند باور خودشون از همه باورها برتره،هرکسیکه اینو نشونه بگیره باهاش لج میوفتن. خوب وقتی بودایی اصلا با شما کاری نداره،شما چه تبادل اندیشه ای با اونها میخواهین داشته باشین؟ در تبادل اندیشه باید یک باور کاملا زیر سوال بره که این همواره از سوی مسلمانان توهین محسوب شده. در مورد اون جمله آخر هم به نظرم کاملا قابل اثبات است. اگر انسانی از زیر سوال بردن یک باور به زعم خودش خرافی،هیچ منفعتی کسب نکنه،اندیشه اش قابل اعتمادتر است تا کسیکه از زیر سوال بردن دیگران منفعت کسب میکنه. پرستش یه امر درونیه به اون میگند توسل!! فرق بت پرست با مسلمون اینه بت پرست پشت خم شدنش جلوی بت ایدئولوژی نداره اما مسلمان ایدئولوژی داره بت را بت پرست مقدس کرده است اما کعبه را خداوند(حالا بیا خداوندو اثبات کن:دی) من نمیدونم منظورتون از تبادل اندیشه چیه؟!!! دو طرف با 2 ایدئولوژی بحث میکنند اگر طرفی منطقی حرف بزند و طرف دیگر منطق پذیر تبادل اندیشه صورت میگیره! در تبادل اندیشه باید یک باور کاملا زیر سوال بره؟!!! در مورد جمله آخر هم به نظر من باید تفکر منطقی تر و عقلانیتر قابل اعتماده 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ اگر این باید باید ها و دید های سلیقه ای از متن بحث ها و گفتگو ها حذف بشه من فکر میکنم میشه از این بحث ها چیزایی آموخت. 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ به نظرم این احترام باید دو طرفه باشه.اما تجربه بهم نشون داده دوستان مذهبی، خیلی راحت با تهمت زدن به طرف مقابلشون و استفاده از واژه هایی مثل کافر و منافق و دشمن خدا و... نمیذارن طرف حرفش را بزنه. یعنی مدام تخریب شخصیتی میکنند تا فرد مورد نظر هم به جنجال فردی روی بیاره و بحث منحرف بشه. ببخشید دوست عزیز ایا همه ی مذهبی ها همینطورن؟:JC_thinking: خیلی وقتا شده که غیر مذهبی ها به مذهبی ها توهین کردن ! موضوع همینه، آزادی بیان به همه حق میده که نظرشونو بیان کنن. توهین به مقدسات یعنی چی؟ مثلا یه جا یه عده میگفتن خدایی وجود نداره، یه عده دیگه میومدن میگفتن شما هوسبازید، شما الید و شما بلید...یعنی قشنگ کسی که به خدا اعتقادی نداره رو مجبور به ساکت شدن میکنن چون فکر میکنن اینکه یکی بگه خدایی وجود نداره به خدای اونا توهین شده. اینکه کسی بگه خدا وجود نداره توهین نیست زمانی توهین بحساب میاد که سعی کنن عقاید یک شخصو زیر سوال ببرن به این میگن توهین! ببینید من اصلا قصد بحث مذهبی رو ندارم؛ فقط فکر کنم شکستن بتها هم یه جور توهینه. توهین به چی یک تیکه سنگ! بارها از دوستان غیر مذهبی دیدم که گفتن میخوان با این حرفاشون مسلمون هارو از اشتباه دربیارن (کهمتاسفانه حضور ذهن ندارم تاپیکشو نام ببرم) اما حالا شما به شکستن بت ها که هدفش ثابت کردن وجود بی ارزش اوناس میگی توهین! اتفاقا به نظر من بحث بین یه بی خدا با یه باخدا و یا دیندار خیلی جالب تر و جذابتره. افق دید انسان رو بازتر میکنه. شما واسه بحث کردن و تفکر فضای محدودی رو در نظر میگیرید و میگید فقط تو این فضا بحث کنید، بیشتر از این خط قرمزه. اره جذابه اما زمانی که طرفین بحث کنن تا خودشونو متقاعد کنن نه طرف مقابلشونو! اتفاقا موضوع تاپیک همینه.مسلمانان شکستن بت های سنگی و اهانت به اونها را حق خودشون میدونن و پیامبر اسلام هم اولین کاری که پس از بازگشت به مکه کرد،بت های مکه را شکست. اما خودشون هرگز حاضر نمیشن کسی در کعبه بمبی چیزی بذاره ببینه اون آسمانی که 1400 و ساله میگن مراقبه همه جا هست،تکونی میخوره یا نه،هر چند جوابش کاملا مشخصه. اندیشه غیر اسلامی و ضد اسلامی آخه چه فرقی دارن؟ وقتی کسی اسلام را کار انسانها بدونه نه کار آسمان،خوب یعنی ضد این باور است و اندیشه اش هم غیر این اندیشه. شما از کجا میدونی اتفاقی نمیفته؟ اول از اینکه اون کسی که مراقبه همه جاس خدا نه اسمون!دوما حضرت محمد بت هارو شکست تا به مردم بگه با شکستن اینا هیچ اتفاقی نمیفته!شما داستان ابرهه و حضرت پیامبرو شنیدی؟ خانم استار تر تاپیکی که متاسفانه من در ان یکی دو پست فقط بخاطر گل روی شما نوشتم کاملا بحثی مذهبی میشه .. تاپیک منحرف شده یعنی این . حیف پست و حیف وقت تو این تاپیک ها . چه ایرادی داره چند نفر با اعتقادات متفاوت بحث منطقی بکنن؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ شما از کجا میدونی اتفاقی نمیفته؟ اول از اینکه اون کسی که مراقبه همه جاس خدا نه اسمون!دوما حضرت محمد بت هارو شکست تا به مردم بگه با شکستن اینا هیچ اتفاقی نمیفته!شما داستان ابرهه و حضرت پیامبرو شنیدی؟ بله این داستان را شنیدم. همونطور که داستان نبرد رستم و دیو سپید رو شنیدم و داستان کمک های سیمرغ و.... ابرهه و ...همش افسانه و قصه است،در دنیا یکسری چیزها هیچوقت تغییر نمیکنن. باور ندارین اجازه بدین امتحان کنیم. هر چند بت پرست ها هم نمیذاشتند کسی به بتشون دست بزنه چه برسه بخواد بشکندش. معمولا شعارها قبل از هر عملی زیاده،اما وقتی واقعه رخ داد تازه خیلی ها به خودشون میان. 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ بله این داستان را شنیدم.همونطور که داستان نبرد رستم و دیو سپید رو شنیدم و داستان کمک های سیمرغ و.... ابرهه و ...همش افسانه و قصه است،در دنیا یکسری چیزها هیچوقت تغییر نمیکنن. باور ندارین اجازه بدین امتحان کنیم. هر چند بت پرست ها هم نمیذاشتند کسی به بتشون دست بزنه چه برسه بخواد بشکندش. معمولا شعارها قبل از هر عملی زیاده،اما وقتی واقعه رخ داد تازه خیلی ها به خودشون میان. یه تاپیک میزنم امیدوارم پاک نشه و فقط قفل بشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده