رفتن به مطلب

آیا باید به هر عقیده‌ای احترام گذاشت؟ این احترام گذاشتن به چه معنی است؟

viviyan

ارسال های توصیه شده

به نظرم این احترام باید دو طرفه باشه.

اما تجربه بهم نشون داده دوستان غیر مذهبی ، خیلی راحت با تهمت زدن به طرف مقابلشون و استفاده از واژه هایی مثل مرتجع و هوسباز و طرفدار رژیم و ... نمیذارن طرف حرفش را بزنه.

یعنی مدام تخریب شخصیتی میکنند تا فرد مورد نظر هم به جنجال فردی روی بیاره و بحث منحرف بشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 93
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه دلیل دارم براش

هر عقیده ای با عقیده ی من نخونه برام مسخره به نظر میاد

بعد درباره ی عقاید مختلف باید نظرات رک گفته بشه

پس احترام به عقائد موضوع بسیار مزخرفیه

شما میتونی به عقاید دیگران احترام نزاری، فقط باید انتظار داشته باشی که دیگران نیز عقاید شما رو محترم نشمرن. البته اینجوری دیگه به نظرم یه جامعه لیبرال و آزاد نیست، هرکی زورش بیشتر میرسه، هرکی قدرت داره، فقط میتونه عقیده شو ابراز کنه.

اگه عقیده من نوعی به نظر شما مسخره اس، باید به منم اجازه بدید که بگم مثلا مقدسات شما خرافاته. (مثال بودن، من هیچ نظری درباره مقدسات شما ندارم)

• Like 5
لینک به دیدگاه
اون دوستان مذهبی شکر خوردند:a030:

اما خب قبول کنید که برعکسش هم بسیار صادق بوده!!

تو بحث های سیاسی قبول دارم که برعکسش صادق بوده،اما تو بحث های مذهبی خیلی کم برعکسشو دیدم.

چون معمولا به استارتر تاپیک ها و یا کسانیکه در تاپیکی اسلام را نقد کردند،موارد بیشمار دیدم توهین شده.

شروع کننده توهین اینجا خیلی مهمتره.

شما به تاپیک هایی که یک فرد مذهبی اونها رو آغاز میکنه نگاه کنین.

اکثرا کسی نمیره تو اون تاپیک ها جنجال درست کنه و طرف با خیال راحت میاد حدیث و آیه و...میذاره.

اما کافیه تاپیکی مشابه ایجاد بشه،مثل همون تاپیک حوری که یکی از بچه ها ایجاد کرده بود.

همه مخالفین فقط به استارتر تاپیک توهین میکردن به جای اینکه بیان جوابشو بدن.

• Like 7
لینک به دیدگاه

اما تجربه بهم نشون داده دوستان غیر مذهبی ، خیلی راحت با تهمت زدن به طرف مقابلشون و استفاده از واژه هایی مثل مرتجع و هوسباز و طرفدار رژیم و ... نمیذارن طرف حرفش را بزنه.

یعنی مدام تخریب شخصیتی میکنند تا فرد مورد نظر هم به جنجال فردی روی بیاره و بحث منحرف بشه.

هیملر جان منصف تر باش، من چه تو دنیای واقعی و چه تو دنیای مجازی بارها مورد توهین و تهمت قرار گرفتم بدون اینکه به شخصیت طرف مورد بحثم توهینی کرده باشم. همین دوهفته پیش از طرف استاد اندیشه اسلامی به دلیل سوال پرسیدن هوسباز توصیف شدم.

فکر کنم هرکس که تو یه بحث حرفی برای گفتن نداشته باشه و به اصطلاح کم میاره، به تخریب شخصیت رو میاره.

• Like 6
لینک به دیدگاه
تو بحث های سیاسی قبول دارم که برعکسش صادق بوده،اما تو بحث های مذهبی خیلی کم برعکسشو دیدم.

چون معمولا به استارتر تاپیک ها و یا کسانیکه در تاپیکی اسلام را نقد کردند،موارد بیشمار دیدم توهین شده.

شروع کننده توهین اینجا خیلی مهمتره.

شما به تاپیک هایی که یک فرد مذهبی اونها رو آغاز میکنه نگاه کنین.

اکثرا کسی نمیره تو اون تاپیک ها جنجال درست کنه و طرف با خیال راحت میاد حدیث و آیه و...میذاره.

اما کافیه تاپیکی مشابه ایجاد بشه،مثل همون تاپیک حوری که یکی از بچه ها ایجاد کرده بود.

همه مخالفین فقط به استارتر تاپیک توهین میکردن به جای اینکه بیان جوابشو بدن.

بحث سیاسی که بیخیال:whistle:

اما مذهبی رو هم انصاف بدید که طرف وقتی بیاد و به اسم انتقاد توهین به مقدسات طرف مقابل بکنه اونم تحملی داره و وقتی ببینه طرف مقدساتی نداره به خودش توهین میکنه که کار هر دو اشتباهه

تاپیک حوری هم فقط و فقط جنبه تمسخر و اسپم داشت چون استارتر محترمش هرجا بخواد تمسخر کنه حرف از حوری میزنه:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
هیملر جان منصف تر باش، من چه تو دنیای واقعی و چه تو دنیای مجازی بارها مورد توهین و تهمت قرار گرفتم بدون اینکه به شخصیت طرف مورد بحثم توهینی کرده باشم. همین دوهفته پیش از طرف استاد اندیشه اسلامی به دلیل سوال پرسیدن هوسباز توصیف شدم.

فکر کنم هرکس که تو یه بحث حرفی برای گفتن نداشته باشه و به اصطلاح کم میاره، به تخریب شخصیت رو میاره.

آدرس سایتو میدادین بیاد آواتارتون رو ببینه:biggrin:

خب بحث باید اصولی باشه وقتی از اول روی اصول نباشه طرف وقتی سوال جوابی نداره و میخواد کم نیاره اینجور وصفا رو میکنه!!

• Like 2
لینک به دیدگاه

اما تجربه بهم نشون داده دوستان مذهبی، خیلی راحت با تهمت زدن به طرف مقابلشون و استفاده از واژه هایی مثل کافر و منافق و دشمن خدا و... نمیذارن طرف حرفش را بزنه.

این موردی که می گم همین دو سه ماه پیش رخ داد:

دو تا از دوستام هر دو شیعه منتها یکی مذهبی مثلا اکبر یکی نه مثلا کبری:w58:.. بحث شده بود سر اسلام عرب و نظام و...کار بجایی رسید که کبری بست تمام مقدسات اکبر رو به فحش و بد و بیراه...

پس عکسش هم هست:viannen_38:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اما تجربه بهم نشون داده دوستان مذهبی، خیلی راحت با تهمت زدن به طرف مقابلشون و استفاده از واژه هایی مثل کافر و منافق و دشمن خدا و... نمیذارن طرف حرفش را بزنه.

:texc5lhcbtrocnmvtp8 من حوصله نوشتن و بحث نداشتم الان هم ندارم . دیدم ساناز جان کار منو راحت کرد . همون رو نوشتم . فقط 3 کلمه رو تغییر دادم . متوجه شدی ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

اما مذهبی رو هم انصاف بدید که طرف وقتی بیاد و به اسم انتقاد توهین به مقدسات طرف مقابل بکنه اونم تحملی داره و وقتی ببینه طرف مقدساتی نداره به خودش توهین میکنه که کار هر دو اشتباهه

تاپیک حوری هم فقط و فقط جنبه تمسخر و اسپم داشت چون استارتر محترمش هرجا بخواد تمسخر کنه حرف از حوری میزنه:ws37:

امروز بت پرستی برای شما مسخره هست،درسته؟

چطوری این انزجارتون و نفی بت ها را نشون میدین؟

خیلی ها هم یکسری از باورهای شما مثل همین حوری براشون مسخره میاد.

اما خوب تا جایی که اون تاپیک را خونده بودم در مطالب ابتداییش مسخره ندیده بودم،همش آیه و حدیث بود.

• Like 4
لینک به دیدگاه

موضوع همینه، آزادی بیان به همه حق میده که نظرشونو بیان کنن. توهین به مقدسات یعنی چی؟ مثلا یه جا یه عده میگفتن خدایی وجود نداره، یه عده دیگه میومدن میگفتن شما هوسبازید، شما الید و شما بلید...

یعنی قشنگ کسی که به خدا اعتقادی نداره رو مجبور به ساکت شدن میکنن چون فکر میکنن اینکه یکی بگه خدایی وجود نداره به خدای اونا توهین شده.

• Like 3
لینک به دیدگاه

آدم نباید به عقیده ونظر هر کس احترام بذاره برا اینکه شاید نظری که طرف مقابل داره با منافع عموم یا اجتماع در تضاد باشه.....وباعث ویرانی اون جامعه و مردم بشه......پس نه تنها نباید به هر عقیده ای احترام گذاشت بلکه در صورت لزوم باید باهاش در تمامی عرصه ها مقابله کرد

• Like 3
لینک به دیدگاه

تاپیک هایی ازین نوع کم نیستند من امار همه رو دارم . :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 1
لینک به دیدگاه
آدم نباید به عقیده ونظر هر کس احترام بذاره برا اینکه شاید نظری که طرف مقابل داره با منافع عموم یا اجتماع در تضاد باشه.....وباعث ویرانی اون جامعه و مردم بشه......پس نه تنها نباید به هر عقیده ای احترام گذاشت بلکه در صورت لزوم باید باهاش در تمامی عرصه ها مقابله کرد

اگه پست اول تاپیک رو درست مطالعه کرده باشید میبینید که برای عقایدی خطرناک (مثل کودک آزاری و ...) چه نسخه ای پیچیده شده: محدود شدن توسط دولت.

• Like 2
لینک به دیدگاه
امروز بت پرستی برای شما مسخره هست،درسته؟

چطوری این انزجارتون و نفی بت ها را نشون میدین؟

خیلی ها هم یکسری از باورهای شما مثل همین حوری براشون مسخره میاد.

اما خوب تا جایی که اون تاپیک را خونده بودم در مطالب ابتداییش مسخره ندیده بودم،همش آیه و حدیث بود.

هیچ وقت اجازه تمسخر اونها رو به خودم نمیدم چون قرآن هم گفته که اگه این کار رو کردید اونها هم خدای شما رو مسخره میکنند!!

اگه منظورتون از مسخره غیر منطقیه که خب باید بحث بشه اونم از اصول بعد تو بحث معلوم میشه کدوم منطقیه و کدوم نیست البته اگه دوطرف حقیقتا دارای عقیده ای باشند!

• Like 3
لینک به دیدگاه
موضوع همینه، آزادی بیان به همه حق میده که نظرشونو بیان کنن. توهین به مقدسات یعنی چی؟ مثلا یه جا یه عده میگفتن خدایی وجود نداره، یه عده دیگه میومدن میگفتن شما هوسبازید، شما الید و شما بلید...

یعنی قشنگ کسی که به خدا اعتقادی نداره رو مجبور به ساکت شدن میکنن چون فکر میکنن اینکه یکی بگه خدایی وجود نداره به خدای اونا توهین شده.

آزادیه بیان برای نظره نه توهین!!

هیچ وقت به ان صورت که کسی بگه من به خدا اعتقاد ندارم توهین نیست اما مثلا اینکه بگه خدای حضرت محمد اگه توان داشت اله و بله میکرد این معلومه که توهینه!

• Like 1
لینک به دیدگاه
هیچ وقت اجازه تمسخر اونها رو به خودم نمیدم چون قرآن هم گفته که اگه این کار رو کردید اونها هم خدای شما رو مسخره میکنند!!

اگه منظورتون از مسخره غیر منطقیه که خب باید بحث بشه اونم از اصول بعد تو بحث معلوم میشه کدوم منطقیه و کدوم نیست البته اگه دوطرف حقیقتا دارای عقیده ای باشند!

ببینید من اصلا قصد بحث مذهبی رو ندارم؛ فقط فکر کنم شکستن بتها هم یه جور توهینه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
آزادیه بیان برای نظره نه توهین!!

هیچ وقت به ان صورت که کسی بگه من به خدا اعتقاد ندارم توهین نیست اما مثلا اینکه بگه خدای حضرت محمد اگه توان داشت اله و بله میکرد این معلومه که توهینه!

به نظر من اینکه کسی بگه خدای محمد فلانه و بیساره (یعنی فحش بده) توهین به خدای محمده. زیرسوال بردن خدای محمد توهین نیست، زیرسوال بردن و نقد کردنه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

این مشکلات به این دلیل بوجود میاد که بحث ها برای اندیشیدن ایجاد نمیشه. همه بحث هامون برای اثبات باورهامون انجام میگیره. مشکل هم همینه. بحث خوب یعنی اینکه ما حرفهای منطقی طرف مون رو قبول بکنیم و او هم حرفهای منطقی ما رو تایید کنه. اونوقت میمونه یه جند تا تناقض که میشه اونا رو هم با همین روش آنالیز کرد و به نتیجه رسید. یا اینکه به نتیجه ای هم ممکنه نرسیم. اون میشه تضاد ها و تناقضات من و ایشون.

در مملکت ما کسی اینجوری بحث نمیکنه . یکی میگه تو کافری اون یکی هم میگه تو مشرکی و جنگ مغلوبه میشه. :ws47:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ببینید من اصلا قصد بحث مذهبی رو ندارم؛ فقط فکر کنم شکستن بتها هم یه جور توهینه.

تو مثل مناقشه نیست ولی خب در مورد شکستن بتها دلیل این بود که بت پرستها هم فهمیده بودند بتها کاری از دستشون برنمیاد و حقیقت رو فهمیده بودند ولی منافعشون به اون گره خورده بود و...

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو مثل مناقشه نیست ولی خب در مورد شکستن بتها دلیل این بود که بت پرستها هم فهمیده بودند بتها کاری از دستشون برنمیاد و حقیقت رو فهمیده بودند ولی منافعشون به اون گره خورده بود و...

بامزه بود :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...