رفتن به مطلب

کدام نوع دموکراسی را برای ایران ترجیح میدهید؟

Neutron

کدام نوع دموکراسی را برای ایران ترجیح میدهید؟  

26 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام نوع دموکراسی را برای ایران ترجیح میدهید؟

• 2
    • 0
    • 9
    • 4
    • 3
    • 8

ارسال های توصیه شده

من یه سوال دارم

توی کشور خودمون با پیش فرض تغییر انسان ها و جایگزین کردنشون با افرادی شایسته! صرفا خود نمود ظاهری قضیه دموکراسی نمایندگیه؟ (از نظر انتخاب نمایندگی و انتخابات آزاد! و تفکیک سه قوه و سایر ویژگی هاش می گم)

یعنی در وجه ظاهریش کدومشه؟

مشکل اینه که تو ایران همچین پیش فرض ها رو نمیشه کرد. فرضش هم محاله.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 54
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ممنون از امیرگشتاسب و سجاد عزیز.

قرار دادن گزینه ی هیچکدام در نظر سنجی به همین دلیل بود.

به هرحال هدف سر زدن بچه ها به تاپیک "کارگاه بررسی دموکراسی" برای فهم بیشتر و نقد آن بود که متاسفانه حاصل نشد.

ممنون از نظرات سازندتون.

خداحافظ.

چرا حاصل نشد؟

چون همه ما میدونیم که نمیشه و نخواهد شد. متاسفانه بحث بیشتر و آموزه های این متد هام به دردمون نمیخوره . ما فنا شدیم و خودمون خبر داریم. مثه اون زندانی شدیم که دلمونو به دیدن مناظر حیات زندانمان , از اون پنجره کوچیک سلولمان خوش کرده ایم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا حاصل نشد؟

چون همه ما میدونیم که نمیشه و نخواهد شد. متاسفانه بحث بیشتر و آموزه های این متد هام به دردمون نمیخوره . ما فنا شدیم و خودمون خبر داریم. مثه اون زندانی شدیم که دلمونو به دیدن مناظر حیات زندانمان , از اون پنجره کوچیک سلولمان خوش کرده ایم.

پس خداحافظ

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس خداحافظ

قهر نکن داداش. منظورم اینه که قبل از انتخاب نوع دمکراسی باید خودمونو دمکراتیته کنیم . راههای اینو پیداش بکنیم عالی میشه و همین تاپیک بهترین محل برای واکاوری این نکته است.

• Like 1
لینک به دیدگاه

دموکراسی مستیقم رو انتخاب میکنم

چون اگه دموکراسی که قرار اجراء بشه هرچقدر بدور از دولت ها و گروها و تشکلهای سیاسی باشه یا همون مستقیم باشه....بهتره

چون دموکراسی که رنگ و بوی سیاست به خودش بگیره، دموکراسی نمیشه و میشه استبداد علیه عموم

بس بهتره این نوع دموکراسی برای اینکه تا حدودی سالم بمونه از نوع مستقیم از طریق مردم باشه.....البته نه مردم عادی

• Like 2
لینک به دیدگاه
دموکراسی مستیقم رو انتخاب میکنم

چون اگه دموکراسی که قرار اجراء بشه هرچقدر بدور از دولت ها و گروها و تشکلهای سیاسی باشه یا همون مستقیم باشه....بهتره

چون دموکراسی که رنگ و بوی سیاست به خودش بگیره، دموکراسی نمیشه و میشه استبداد علیه عموم

بس بهتره این نوع دموکراسی برای اینکه تا حدودی سالم بمونه از نوع مستقیم از طریق مردم باشه.....البته نه مردم عادی

برای رویش این نوع دمکراسی چه چیزایی لازمه؟ اونایی که این نوع دمکراسی رو میخوان باید چه ویژه گی هایی داشته باشند؟

مردم عادی و غیر عادی کدامها هستند؟

شما با چه منطقی دمکراسی رو از سیاست جدا میکنید؟ مگه میشه؟

بنظر شما تعریف سیاست و دمکراسی چیه ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
برای رویش این نوع دمکراسی چه چیزایی لازمه؟ اونایی که این نوع دمکراسی رو میخوان باید چه ویژه گی هایی داشته باشند؟

مردم عادی و غیر عادی کدامها هستند؟

شما با چه منطقی دمکراسی رو از سیاست جدا میکنید؟ مگه میشه؟

بنظر شما تعریف سیاست و دمکراسی چیه ؟

مردمی آگاه و مسلط به مسائل اجتماعی

باید از لحاظ هم فرهنگی هم اجتماعی افرادی پویا باشن......یعنی با هر بادی که میوزه مسیر حرکتشون رو عوض نکنن

مردم عادی مردم کوچه بازار نا آگاه از شرایط حاکم برخودشون هستن

ولی مردم غیر عادی مردمی هستن که کاملاً به شرایط اجتماع واقفن......واگه هم بخوان تغیییراتی تو اجتماع ایجاد کنن از رو فهمشون نه از روی احساساتشون

خب سیاست یه نوع حرفه ای برای پایداری حکومت ها در مقابل نظرات و انتقادات مردم.....یا با سیاست میشه همه رو ساکت نگه داشت البته سیاست امروز دنیا عاری از خشم نیست

دموکراسی هم بنظر من یه معقوله کاملاً اجتماعیه

دموکراسی یعنی آزادی مطلق همه ای انسانها چه سیاه چه زرد پوست چه سفید پوست چه سرخ پوست......در تمامی نقاط دنیا

سیاست هم یعنی دورویی

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

اولا که بسیار شگفت انگیز هست که نزدیک این همه کاربر داریم و فکر کنم 6 نفر اینجا کلا شرکت کردند... خیلی خوبه...

در مورد تاپیک هم من به گزینه ی یکی مونده به آخر رای دادم... یعنی دموکراسی تلفیقی... البته همچین دموکراسی به طور رسمی وجود نداره ولی در کشور هایی مثل انگلیس به شکل عملی داره ازش استفاده میشه و کارایی هم داشته تا الان...

بنده معتقدم که اصلا زیبایی و کارایی دموکراسی این هست که میتونه در هر زمانی هر شکلی رو به خودش بگیره و به راحتی میتونه به نیاز های جامعه (هر چیزی که باشند) پاسخ بده...

مسئله ی اصلی اینجاست که ما باید اول یک دموکراسی خالص داشته باشیم... که این رو نداریم... بعد از اینکه به یک ساختار کلی دموکراتیک دست پیدا کردیم میتونیم به اون هر شکلی بدیم...

اما اگر قرار بود بنده یک نوع دموکراسی رو انتخاب کنم به demarchy رای میدادم... نمیدونم اون بالا اسمش بود یا نه... اصلا نمیدونم به فارسی چی میشه... ولی به نظر من این نوع ساختار دموکراتیک میتونه مشکل ناتوانی علمی عمومی رو رفع کنه و در عین حال عدالت و برابری رو در بهترین شکل ممکن فراهم کنه... البته در اینجا هم مشکلاتی وجود داره...

دومین نوع دموکراسی که به نظر من کاربردی و مناسب هست دموکراسی representative هست...

بنده به شدت با دموکراسی direct مخالف هستم... به نظر من در این حالت اقلیت مردم توانایی خودشون رو از دست میدند و کلا یک redundancy به وجود میاد در دولت و برای رسیدن به یک برابری حقوق باید تلاش بسیار زیادی انجام بشه...

• Like 2
لینک به دیدگاه
اولا که بسیار شگفت انگیز هست که نزدیک این همه کاربر داریم و فکر کنم 6 نفر اینجا کلا شرکت کردند... خیلی خوبه...

نزدیک این همه عبارت بدیعی بود که از فرط باحالی خشتک بر سر نمودم:دی

ممنون

• Like 1
لینک به دیدگاه
من واقعا سعی کرده ام که به این بصیرت گرانقدر برسم ولی همیشه یک چیزی سر راهم بوده که مانع شده... اسمش رو دقیقا یادم رفته... اسمش چی بود؟ :ws52:

عقل؟ یه همچین چیزایی بود فکر کنم... :ws3:

ما هر چه بدبختی داریم ازین عقل میکشیم پس هرچه فریاد دارید بر سر عقل بکشید مرگ بر عقل :w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نزدیک این همه عبارت بدیعی بود که از فرط باحالی خشتک بر سر نمودم:دی

ممنون

:ws3:

خواهش میکنم... این قرار نبود اینطوری از آب در بیاد البته... یک چیزهایی اون وسط جا مونده... :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ما هر چه بدبختی داریم ازین عقل میکشیم پس هرچه فریاد دارید بر سر عقل بکشید مرگ بر عقل :w000:

به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم

پیدا کنید پرتقال فروش را:banel_smiley_4:

واقعا که عقل به نسبت برابر بین همه منقسم شده ....هیشکی خودشو ابله نمیدونه:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پیدا کنید پرتقال فروش را:banel_smiley_4:

واقعا که عقل به نسبت برابر بین همه منقسم شده ....هیشکی خودشو ابله نمیدونه:w02:

نخیرم... اصلا هم اینطوری نیست... :w000:

در ضمن بنده خیلی وقت ها خودم رو ابله میدونم... :whistles:

حال ندارم تایپ کنم دیگه... وگرنه یکم بهتر توضیح میدادم حرفم رو... :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه