رفتن به مطلب

ماند

Fakur

ارسال های توصیه شده

کسی نمیگه توی دین اخلاق نیست...

دین اخلاق رو نیاورده... این رو گفتند... درست هم هست...

اخلاق رو فلسفه به وجود آورد... تفکری بود در مقابل جامعه شناسی قدیم...

سهیل جان... اخلاق به هیچ وجه در هیچ جای هیچ کسی حک نشده... اخلاق قوانینی هست که ما برای خودمون ساختیم برای اینکه با اونها بهتر میتونیم به نتیجه برسیم...

اینکه اخلاقیات در ما حک شده هم یک تفکر هست با ریشه ی دینی... پایه ای نداره...

اگر میخواید در مورد این مسائل بدونید دین جوابی برای شما نداره... برید دنبال فلسفه...

ایضا پاسخ شبهات شما هم در پروفایلتون:texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 2
لینک به دیدگاه

دیگه برام ثابت شد که ما به هیچ جا نمیرسیم. این مطلب که من نوشتم آخه کجاش به این چیزایی ربط داره که شما دارید روش بحث میکنید. بقول اون مثل ترکی : شما همه چیزو از تهش می فهمید. من چی نوشتم اونوقت شما چی برداشت کردین؟

از سیاست و فرهنگ و اخلاق و دین و بی دینی و همه اون چیزام ظاهرا همینطوری برداشت کردید که اینهمه سال تو این فروم ها گفتیم و گفتید و آخرشم همینیم که هستیم.

من کجا بحث دینی کردم؟ من کجا راجع به اخلاق اینجوری نوشتم. شما چرا نوشته ها رو نمیخونید؟ چرا نمیخونید؟ چرا؟

بابا یکم به خودتون بیاین و اینهمه عقده ای با خودتون و ذهنتون ور نرید. کسی که یه مطلب رو نخونده بیاد اینهمه قصه بگه بخدا روانی و دیوونه است. من یه مطلبی نوشتم که اگه کسی بخونه میتونه یه عمر راحت زندگی کنه. اونوقت یه این خانم اومد و گند زد به موضوع و دست بردار هم نیست. وافن هم که اومده یه بار گفت فلسفه و رفت تا یه ماه دیگه. همه تون یه تخته تون کمه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
ایضا پاسخ شبهات شما هم در پروفایلتون:texc5lhcbtrocnmvtp8

بگی نگی براشون فرقی نمیکنه. چون اینا مسیرشون یکطرفه است. فقط میگن گوش نمیکنن که یه نفر چی میگه. یکیشون اون نوشته منو نخونده که ببینه چی نوشتم. یه خط ازش گرفتن و میخوان تموم عقده های بچه گی هاشونم سر اون یه خط رو سر ما خالی کنن. نمیخونن ببینن موضوع تاپیک چی بوده.

• Like 1
لینک به دیدگاه

من دوتا پست اولی رو خووندم. گرفتم منظورتون رو، اصلا بحث دینی نکرده بودید مثلا؛ ولی تو پست اول نوشتید که دین هم به این دلایل مثلا گفته دروغ و دزدی و تهمت و... حرامه. مثل وقتی که جاذبه کشف شد علمای اسلام اومدن گفتن تو قرآن هم درباره جاذبه صحبت شده اونجایی که گفته آسمان بر ستونهای نامریی سواره. اصلا محمد چیزی درباره انرژی مثبت و منفی نمیدونسته و این کارارو به این دلیل که تو جامعه اون زمان غیراخلاقی و مزموم شمرده میشده گفته که زشته.

من فقط گفتم اخلاقیات ربطی به دین نداره، اینکه دین بعضی از امور اخلاقی رو توصیه کرده به ترویجشون معنیش این نیست که حتما اولین بار دین درباره شون صحبت کرده.

بعدش دیگه سهیل شروع کرد، به من چه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
من دوتا پست اولی رو خووندم. گرفتم منظورتون رو، اصلا بحث دینی نکرده بودید مثلا؛ ولی تو پست اول نوشتید که دین هم به این دلایل مثلا گفته دروغ و دزدی و تهمت و... حرامه. مثل وقتی که جاذبه کشف شد علمای اسلام اومدن گفتن تو قرآن هم درباره جاذبه صحبت شده اونجایی که گفته آسمان بر ستونهای نامریی سواره. اصلا محمد چیزی درباره انرژی مثبت و منفی نمیدونسته و این کارارو به این دلیل که تو جامعه اون زمان غیراخلاقی و مزموم شمرده میشده گفته که زشته.

من فقط گفتم اخلاقیات ربطی به دین نداره، اینکه دین بعضی از امور اخلاقی رو توصیه کرده به ترویجشون معنیش این نیست که حتما اولین بار دین درباره شون صحبت کرده.

بعدش دیگه سهیل شروع کرد، به من چه؟

به نظر شما دین یه پدیده آسمونیه یا ساخته دست انسان؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

عزیزان دل بنده نگفتم توی این تاپیک شما حرف دین زدید... من فقط در توضیح حرف خانوم ویویان گفتم که اشاره ی ایشون به چی بوده... همین...

در ضمن مشکل ملت ما اگر کسانی بودند که مثل ما فکر میکنند الان از آمریکا هم جلوتر بودیم... مشکل ما جای دیگریست...

پاسخ دوستان هم در پروفایلشون میدم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
عزیزان دل بنده نگفتم توی این تاپیک شما حرف دین زدید... من فقط در توضیح حرف خانوم ویویان گفتم که اشاره ی ایشون به چی بوده... همین...

در ضمن مشکل ملت ما اگر کسانی بودند که مثل ما فکر میکنند الان از آمریکا هم جلوتر بودیم... مشکل ما جای دیگریست...

پاسخ دوستان هم در پروفایلشون میدم...

بازم که همونی شد که نباید میشد. من بشما نگفتم که ؟ من یه حرف کلی در مورد موضوع تاپیک و سیر پیشرفت معکوس اونو گفتم. شما اصلا موضوع منو با دقت خوندی؟ نخوندی که؟ اگه میخوندی اونوقت به اون دوستمون تذکر میدادی که موضوع اصلا اینی نیست که دارند بحثش رو میکنن. حالا مهم هم نیست. به هر حال میشه این سوء تفاهم ها رو با utf-8 یه کاریش کرد. :ws47:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...