Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ دو نوع موج روحي و رواني ،وجود داره. موج مثبت و موج منفي. توي زبان هندي به موج منفي ميگن ماند (شيطان) ما از صبح تا شب ، مدام تحت تاثير اين دو موج قرار داريم.ديدين مثلا" يه روز خيلي خوش و خرم از خواب بيدار مي شيم ، سوار تاكسي مي شيم بريم سر كار. بعدش به محل كارمون كه مي رسيم ديگه روحيه ي شاد قبلي رو نداريم، يا سرمون درد مي گيره، يا بي حوصله مي شيم...اين ها همه اش براي اينه كه از ديگران ماند دريافت كرديم. بنابر اين امواج نقش مهمي در حالات روحي ما دارن . امواج منفي يا ماند دو جور توليد مي شن:1- خودمون ماند ميسازيم.2- از ديگران و محيط دريافت مي كنيم. ***چه طوري ما توليد ماند ميكنيم؟با دروغ ،غيبت ،تهمت، حسادت، نفرت، دزدي، و به طور كلي با فكر منفي و كلام منفي و رفتار منفي و بد .همه ي اين كارها توليد موج منفي يا ماند ميكنه.كه هم به خودمون آسيب مي رسونه و هم به ديگران منتقلش ميكنيم.(اينجا آدم متوجه ميشه چرا در اديان اين كارها به نام گناه خونده شدن مثلا" اون هايي كه دختر هاشون رو چال مي كردن رو مجسم كن!آخه اگه تو اون سالها به مردم مي گفتن ماند توليد نكن، كه نمي فهميدن! ) ***چه طوري ما از ديگران و محيط ماند دريافت مي كنيم؟مثلا"با كسي زندگي ميكنيم كه مدام كلمات منفي و مايوس كننده ميگه يا از كنار آدمي كه داره فحش ميده رد ميشيم و حرفهاش رو ميشنويم و فيلم خشن مي بينيم ياتو روزنامه همه اش دنبال صفحه ي حوادث مي گرديم يا حتي رفتن به قبرستون در شب باعث دريافت ماند ميشه.(مي بيني اين هم توي دين ، ازش نهي شده، جالبه، نه؟) حتي محيط بيمارستان(بجز بخش تولد نوزاد ها) به آدم ماند سرايت مي ده . يادت باشه ما بعدا، با تقويت هاله ي بدنمون همه ي اين ها رو درست مي كنيم!پس، به طور كلي با شنيدن كلام منفي و ديدن و قرار گرفتن در محيط هايي كه توشون ماند توليد شده، ما ماند دريافت مي كنيم، حتي فكر منفي ديگران ، مي تونه به ما ماند بده خصوصا" اگه باهاشون دست بدي يا اينقدر نزديكشون باشي كه هاله هاي بدن نزديك هم قرار بگيره و ...(يادت باشه اين ها از نظر علمي هم ثابت شده چون دستگاه هايي وجود داره كه مي شه باهاش هاله رو ديد) لطفا با دیدن هاله هوای اسپم نکنید. تو دلتون هر فکری کردین مختارین بنظر شما میتوان با اتکاء به این علم مثبت اندیشی را در خود تقویت کرد؟ 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ آدم ها از نظر امواج منفي و مثبت به چند دسته تقسيم مي شن: 1 _ دسته اي كه امواج و انرژي منفي مي دهند ولي كساني كه در مقابل آنها قرار دارند، برداشتشون،پر از انرزي مثبته.مثل وقتي كه به كسي مي گين چقدر تو جووني! ( اما ته دلتون منظورتون اينه كه نپخته و خامه) اما اون واقعا" خوشحال مي شه و مي گه چقدر تو مهربوني كه اينقدر به من روحيه مي دي!تو هم جوان و با انرژي هستي! شما اينجا امواج منفي فرستادين اما اون مثبت برداشت كرده. 2 _دسته اي كه امواج و انرژي منفي به ديگران مي دهند ودر مقابل اون ها ، دسته اي قرار مي گيرند كه منفي برداشت مي كنند. مثلا" يه نفر يه فحش مي ده ، طرف مقابلش هم ده برابر بهش فحش مي ده. 3 _دسته اي كه امواج مثبت ميدهند و نفر مقابلشون هم مثبت برداشت مي كنه و امواج مثبت توليد مي كنه.مثلا" از يكي تعريف مي كنين اون هم خوشحال مي شه و از شما سپاسگذاري و تعريف مي كنه. 4 _ دسته اي كه انرژي و امواج مثبت مي دهند ولي طرف مقابلشون منفي دريافت مي كنه.مثل وقتي كه يكي ازتون تعريف مي كنه اما ته دلتون مي گين " نگاش كن! داره از حسودي مي ميره!" خوب، حالا به نظرتون يه جادوگر خوب كه مي خواد جادوي عشق رو توي وجودش زنده نگهداره، جزو كدوم دسته قرار مي گيره؟خوب، معلومه.... اگه مي خواي ماند نسازي ، هميشه جزو اون هايي باش كه امواج مثبت مي دهند!اگه مي خواي ماند نگيري، هميشه جزو اون هايي باش كه مثبت برداشت مي كنند! حتي اگه طرف مقابلت بهت امواج و انرژي منفي داد، تو سعي كن لااقل به خاطر خودت هم كه شده، براي اين كه اثر ماند اون رو كم كني، مثبت برداشت كني. ياد استاد خوبم خانم جهان افتادم كه مي گفت: يه نفر به دوست اون كه داشته با سگش راه مي رفته، مي گه الهي به پاي هم پير بشين! دوست اون ميگه :چقدر خوب!هيچ دعايي بهتر از اين نيست! چون عمر اين سگها كوتاهه و من آرزو دارم سگم هميشه زنده باشه !تا آخر عمر من! 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ هر انساني چهار نوع فركانس مغزي داره: 1 - بتا كه همون حالت بيداري كامله و ضمير خود آگاه ما توش فعاله. 2 - آلفا _ خلسه _ ترنس. 3 – تتا _ امواج تله پاتي.شهود.روشن بيني. 4 – دلتا.يعني خواب عميق كه توي اون رويا مي بينيم.هنوز زوده كه در مورد تتا صحبت كنيم ، چون بايد پله پله بريم. ما فعلا" با آلفا و بتا كار داريم.بتا بيداري كامله يعني همين حالتي كه الان توش هستيد.وقتي مي خوايم بخوابيم، درست قبل از خواب، كه خواب آلوده مي شيم، يك حالتي بين خواب و بيداري به وجود مياد كه بهش مي گن آلفا.( البته در حالت هايي هم كه روي چيزي ، شديدا" تمر كز مي كنيم آلفا به وجود مياد. )بعد مي خوابيم و خواب مي بينيم يعني به حالت دلتا مي ريم و بعد دوباره بيدار مي شيم يعني دوباره بتا شروع ميشه.يعني در طي روز و شب، ما اين مسير رو از نظر فركانس هاي مغزي داريم(از راست به چپ بخونين): بتا------- آلفا------- دلتا-------- آلفا--------- بتا. ما در آلفا در بالاترين حالت تلقين پذيري قرار داريم.جالبه بدونين آدم ها وقتي هيپنوتيزم مي شن، در حالت آلفا قرار مي گيرند. پس يه جور هايي مي شه گفت ما بيست دقيقه قبل از خواب و بيست دقيقه بلافاصله بعد از بيداري در حالت هيپنوتيزم هستيم.چون در آلفا هستيم! افكار ما در بيست دقيقه قبل از خواب، درحالات بعد از بيداري ما تاثير داره. اگه آدم آلفا و دلتاي آرومي نداشته باشه ، يعني قبل از خواب پر از افكار منفي باشه، در طول آلفا و بتاي بعدي هم(يعني بعد از بيدار شدن)،باز افكار منفي باهاش خواهد بود و اين بار شديد تر!چون در زمان آلفا كه در بالاترين حالت تلقين پذيري بوده، كليفكر و احساس منفي رو وارد ضمير نا خود آگاهش كرده!واسه ي همينه كه بعضي وقت ها آدم 15 ساعت مي خوابه اما با خستگي بيدار مي شه و گاهي 3 ساعت مي خوابه و با انرژي بيدار مي شه! يه نكته ي مهم كه خوبه كه بدونين: پيك آلفا چيه؟يادتونه كه گفتم بيست دقيقه قبل از خواب و بيست دقيقه بعد از بيداري در آلفا هستين؟ بالاترين سطح آلفا در لحظه ايه كه داره خوابتون ميبره و درست در لحظه اي كه بيدار مي شين. به اون مي گن پيك آلفا. از نظر حالتي كه آدم ها در امواج آلفاي قبل از خوابشون دارن، آدم ها به سه دسته تقسيم مي شن:1 - انسان هايي كه قبل از خواب،مثبت اما رويايي مي انديشند.2 - انسان هايي كه قبل از خواب،مثبت اما واقعي مي انديشند.3 – انسان هايي كه قبل از خواب، منفي و منفي و منفي مي انديشند! لطفا" فكر كنيد ببينيد شما جزو كدوم دسته هستين؟ به خودتون هم، دروغ نگين، اگه جزو اون هايي هستين كه قبل از خواب همه ي غصه هاي زندگيتون رو مرور مي كنيد و يا به حوادث و اتفاقاتي كه ناراحتتون كرده ، فكر مي كنيد، اون وقت بايد بگم متاسفانه جزو دسته ي سومين! اگه يه آدمي ناراحتتون كرده و شما تو خلوت قبل از خوابتون، داريد مرور مي كنيد كه چه كارهاي بدي كرده، يادتون باشه داريد باعث مي شين كه اون رفتار در اون آدم تكرار بشه! ممكنه سوال كنين مثبت اما واقعي خوبه يا مثبت و رويايي؟ بعدا" كه به درسش رسيديم بيشتر توضيح ميدم! شايد چيزي كه مي خوام بگم عجيب باشه اما اين رو به ياد داشته باشين يك عالمه از حوادث زندگيتون رو بر اساس اين كه در حالت آلفا چه طوري فكر مي كنين، مي سازين! چه آلفاي قبل از خواب و چه در زمان هايي كه روي چيزي تمركز مي كنين و در اصل دچار خلسه كه اسم ديگه اش هم ترنسه ، مي شين. ذهن شما ، مثل قابلمه ي جادوگري مي مونه! چي توش مي پزين؟! 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ دو نوع موج روحي و رواني ،وجود داره. موج مثبت و موج منفي. توي زبان هندي به موج منفي ميگن ماند (شيطان)ما از صبح تا شب ، مدام تحت تاثير اين دو موج قرار داريم.ديدين مثلا" يه روز خيلي خوش و خرم از خواب بيدار مي شيم ، سوار تاكسي مي شيم بريم سر كار. بعدش به محل كارمون كه مي رسيم ديگه روحيه ي شاد قبلي رو نداريم، يا سرمون درد مي گيره، يا بي حوصله مي شيم...اين ها همه اش براي اينه كه از ديگران ماند دريافت كرديم. بنابر اين امواج نقش مهمي در حالات روحي ما دارن .امواج منفي يا ماند دو جور توليد مي شن:1- خودمون ماند ميسازيم.2- از ديگران و محيط دريافت مي كنيم.***چه طوري ما توليد ماند ميكنيم؟با دروغ ،غيبت ،تهمت، حسادت، نفرت، دزدي، و به طور كلي با فكر منفي و كلام منفي و رفتار منفي و بد .همه ي اين كارها توليد موج منفي يا ماند ميكنه.كه هم به خودمون آسيب مي رسونه و هم به ديگران منتقلش ميكنيم.(اينجا آدم متوجه ميشه چرا در اديان اين كارها به نام گناه خونده شدن مثلا" اون هايي كه دختر هاشون رو چال مي كردن رو مجسم كن!آخه اگه تو اون سالها به مردم مي گفتن ماند توليد نكن، كه نمي فهميدن! )***چه طوري ما از ديگران و محيط ماند دريافت مي كنيم؟مثلا"با كسي زندگي ميكنيم كه مدام كلمات منفي و مايوس كننده ميگه يا از كنار آدمي كه داره فحش ميده رد ميشيم و حرفهاش رو ميشنويم و فيلم خشن مي بينيم ياتو روزنامه همه اش دنبال صفحه ي حوادث مي گرديم يا حتي رفتن به قبرستون در شب باعث دريافت ماند ميشه.(مي بيني اين هم توي دين ، ازش نهي شده، جالبه، نه؟) حتي محيط بيمارستان(بجز بخش تولد نوزاد ها) به آدم ماند سرايت مي ده . يادت باشه ما بعدا، با تقويت هاله ي بدنمون همه ي اين ها رو درست مي كنيم!پس، به طور كلي با شنيدن كلام منفي و ديدن و قرار گرفتن در محيط هايي كه توشون ماند توليد شده، ما ماند دريافت مي كنيم، حتي فكر منفي ديگران ، مي تونه به ما ماند بده خصوصا" اگه باهاشون دست بدي يا اينقدر نزديكشون باشي كه هاله هاي بدن نزديك هم قرار بگيره و ...(يادت باشه اين ها از نظر علمي هم ثابت شده چون دستگاه هايي وجود داره كه مي شه باهاش هاله رو ديد) لطفا با دیدن هاله هوای اسپم نکنید. تو دلتون هر فکری کردین مختارین بنظر شما میتوان با اتکاء به این علم مثبت اندیشی را در خود تقویت کرد؟ اخلاقیات ربطی به دین نداره. لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اخلاقیات ربطی به دین نداره. آدرس رو اشتباه اومدی عزیز. کسی از اخلاقیات حرفی نزده. به دین هم ربطش ندادیم. به جای لعن تاریکی بیا شمعی برافروزیم 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ آدرس رو اشتباه اومدی عزیز. کسی از اخلاقیات حرفی نزده. به دین هم ربطش ندادیم. به جای لعن تاریکی بیا شمعی برافروزیم شما زدی، حالا میزنی زیرش؟ :icon_razz: من نمیدونم چه مرضیه (ببخشید البته) که همه چیزو میچسبونید به دین؟ مطلبو خرابش میکنید میره، البته منظورم این نیست که مطلبی که گذاشتید با مصداق آوردن درباره اینکه دین هم اینو گفته و اونو گفته خراب شده ها ولی به نظرم نیازی هم به گفتنشون نبود، گمون نکنم خود افرادی هم که دین رو آوردن چیزی درباره ماند میدونستن. میخواید از ضرر و زیانهای دین براتون بگم؟ 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ شما زدی، حالا میزنی زیرش؟ :icon_razz:من نمیدونم چه مرضیه (ببخشید البته) که همه چیزو میچسبونید به دین؟ مطلبو خرابش میکنید میره، البته منظورم این نیست که مطلبی که گذاشتید با مصداق آوردن درباره اینکه دین هم اینو گفته و اونو گفته خراب شده ها ولی به نظرم نیازی هم به گفتنشون نبود، گمون نکنم خود افرادی هم که دین رو آوردن چیزی درباره ماند میدونستن. میخواید از ضرر و زیانهای دین براتون بگم؟ همانطور که دفعه قبل هم گفتم این موضوع اصلا ربطی به دین و اینا نداره. مربوط به روانشناسی برداشت و رفتار است. احتمالا شما موضوع رو نخوندی. در ضمن اگه براتون امکان داشته باشه یکم مودبانه گفتگو بکنید. در غیر اینصورت بعنوان استاتر از شما خواهش میکنم که تو تاپیک های من شرکت نفرمائید. 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ همانطور که دفعه قبل هم گفتم این موضوع اصلا ربطی به دین و اینا نداره. مربوط به روانشناسی برداشت و رفتار است. احتمالا شما موضوع رو نخوندی. در ضمن اگه براتون امکان داشته باشه یکم مودبانه گفتگو بکنید. در غیر اینصورت بعنوان استاتر از شما خواهش میکنم که تو تاپیک های من شرکت نفرمائید. معلومه گفتگوی نامودبانه ندیدید تا حالا. من تو هر تاپیکی که دوس داشته باشم شرکت میکنم. گمون نکنم اینجا چهاردیواریه کسی باشه، کسی که مطلبی میزاره واسه خووندن همه اس و در قبالش مسئولیت داره که جواب بده نه اینکه بگه هرکی خوشش نمیاد، یا اونطور که من دوست دارم پست نمیزاره واردش نشه. چون اصولا صلح طلبم، تو تاپیکاتون پستی نمیزارم. ضمنا منظور تاپیکتون هم فهمیدم، اونم فقط یه انتقاد بود. بهتره به جای پاک کردن صورت مسئله یاد بگیرید درست به انتقادات پاسخ بدید. البته به خودتون مربوطه آقا. 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اخلاقیات ربطی به دین نداره. اتفاقا تمامی ادیان تکیه بر اصول اخلاقی دارن:texc5lhcbtrocnmvtp8 از دو حالت خارج نیست یا نمیدونی دین چیه و یا حتما نمیدونی دین چیه:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ شما زدی، حالا میزنی زیرش؟ :icon_razz:من نمیدونم چه مرضیه (ببخشید البته) که همه چیزو میچسبونید به دین؟ مطلبو خرابش میکنید میره، البته منظورم این نیست که مطلبی که گذاشتید با مصداق آوردن درباره اینکه دین هم اینو گفته و اونو گفته خراب شده ها ولی به نظرم نیازی هم به گفتنشون نبود، گمون نکنم خود افرادی هم که دین رو آوردن چیزی درباره ماند میدونستن. میخواید از ضرر و زیانهای دین براتون بگم؟ من نمیدونم چه ...(ببخشید البته) که هر جا حرف دین میاد سریع مخالفت بعضی دنبالشه یه جا این بنده خدا کلمه دین رو آورد یعنی باید کل متن رو نادیده بگیریم و بخوایم از ضررهای دین که ربطی به موضوع نداره بحث کنیم!!! اینجا موضوعیت نداره وگرنه از همون دین چیزهایی رو میاوردم که علم بشری تازه بهش رسیده گرچه کلا دین کتاب علوم هم قرار نیست باشه لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اتفاقا تمامی ادیان تکیه بر اصول اخلاقی دارن:texc5lhcbtrocnmvtp8از دو حالت خارج نیست یا نمیدونی دین چیه و یا حتما نمیدونی دین چیه:texc5lhcbtrocnmvtp8 تمامی ادیان تکیه بر اصول اخلاقی دارن، ولی این دلیلی بر اینکه اخلاقیات توسط ادیان تبیین شده باشن نیست، اخلاقیات قبل از به وجود اومدن ادیان وجود داشتن. سهیل بیا یه تاپیک جدا بزن، استارتر تاپیک خواسته که من تو تاپیکش پست نزارم. 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ تمامی ادیان تکیه بر اصول اخلاقی دارن، ولی این دلیلی بر اینکه اخلاقیات توسط ادیان تبیین شده باشن نیست، اخلاقیات قبل از به وجود اومدن ادیان وجود داشتن. سهیل بیا یه تاپیک جدا بزن، استارتر تاپیک خواسته که من تو تاپیکش پست نزارم. اخلاقیات تو بایوس آدما حک شده ادیان هم آمپلی فایر همون اصول اخلاقین .....همون چیزایی که خودشون میدونن ....با صدایی رسا تر میگه که از یادشون نره ..... آیا فردی که از بچگی بدور از جوامع مدنی بوده خود به خود میتونه بفهمه که قضای حاجت جلوی عموم زشته؟ چرا در عربستان با اون همه غنای فرهنگی که داشت کسی نفهمید که زنده به گور کردن دخترا خلاف اخلاقیاته؟ استارتر رفیق فابریکمه چیزی نمیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اخلاقیات تو بایوس آدما حک شده ادیان هم آمپلی فایر همون اصول اخلاقین .....همون چیزایی که خودشون میدونن ....با صدایی رسا تر میگه که از یادشون نره ..... آیا فردی که از بچگی بدور از جوامع مدنی بوده خود به خود میتونه بفهمه که قضای حاجت جلوی عموم زشته؟ چرا در عربستان با اون همه غنای فرهنگی که داشت کسی نفهمید که زنده به گور کردن دخترا خلاف اخلاقیاته؟ استارتر رفیق فابریکمه چیزی نمیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8 ای بابا، یه چیزی بگو که بشه درباره ش صحبت کرد، یعنی فردی رو دور از جوامع بدوی گذاشته باشن برا اثبات اینکه میتونه بفهمه قضای حاجت جلوی عموم زشته یا نه؟ گرچه به نظر من اخلاقیات یه سری قوانینه که خود انسانها برای بهتر زیستن کنار هم ساختن. اصلا شاید اینکه به فردی یاد بدیم قضای حاجت جلوی عموم زشته غیرطبیعی باشه. همچنانکه تو روانشناسی ثابت شده نباید به بچه ها همچین چیزی رو گفت و اونارو مجبور کرد که اینکار رو نکنن. تو تاریخ طبری اومده فقط رییس یه قبیله دختراشو زنده به گور میکرده اونم با دلیل، وگرنه چرا باید تو همون قبال عرب رییس قبیله زن باشه. البته همین الان هم تو چین و هند به خاطر کشتن دخترا با کمبود دختر مواجه شدن (به خاط اینکه پسر به عنوان نیروی کار میخوان) من یه سوال از تو میپرسم: چرا ادیان (منظورم اسلامه) برده داری رو ممنوع نکرد؟ به نظرم جواب این سوال رابطه دین و اخلاقیات رو با هم تعیین میکنه. استارتر تاپیک رفیق فابریک من نیست. 2 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ ای بابا، یه چیزی بگو که بشه درباره ش صحبت کرد، یعنی فردی رو دور از جوامع بدوی گذاشته باشن برا اثبات اینکه میتونه بفهمه قضای حاجت جلوی عموم زشته یا نه؟ گرچه به نظر من اخلاقیات یه سری قوانینه که خود انسانها برای بهتر زیستن کنار هم ساختن. اصلا شاید اینکه به فردی یاد بدیم قضای حاجت جلوی عموم زشته غیرطبیعی باشه. همچنانکه تو روانشناسی ثابت شده نباید به بچه ها همچین چیزی رو گفت و اونارو مجبور کرد که اینکار رو نکنن. تو تاریخ طبری اومده فقط رییس یه قبیله دختراشو زنده به گور میکرده اونم با دلیل، وگرنه چرا باید تو همون قبال عرب رییس قبیله زن باشه. البته همین الان هم تو چین و هند به خاطر کشتن دخترا با کمبود دختر مواجه شدن (به خاط اینکه پسر به عنوان نیروی کار میخوان) من یه سوال از تو میپرسم: چرا ادیان (منظورم اسلامه) برده داری رو ممنوع نکرد؟ به نظرم جواب این سوال رابطه دین و اخلاقیات رو با هم تعیین میکنه. استارتر تاپیک رفیق فابریک من نیست. در مورد برده داری اگه دوست داشتین تاپیک بزنید یا تو پروف بحث کنیم چون این تاپیک حیفه منحرف بشه البته اگه با پیش فرض نمیاین جلو 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ دو نوع موج روحي و رواني ،وجود داره. موج مثبت و موج منفي. توي زبان هندي به موج منفي ميگن ماند (شيطان)ما از صبح تا شب ، مدام تحت تاثير اين دو موج قرار داريم.ديدين مثلا" يه روز خيلي خوش و خرم از خواب بيدار مي شيم ، سوار تاكسي مي شيم بريم سر كار. بعدش به محل كارمون كه مي رسيم ديگه روحيه ي شاد قبلي رو نداريم، يا سرمون درد مي گيره، يا بي حوصله مي شيم...اين ها همه اش براي اينه كه از ديگران ماند دريافت كرديم. بنابر اين امواج نقش مهمي در حالات روحي ما دارن .امواج منفي يا ماند دو جور توليد مي شن:1- خودمون ماند ميسازيم.2- از ديگران و محيط دريافت مي كنيم.***چه طوري ما توليد ماند ميكنيم؟با دروغ ،غيبت ،تهمت، حسادت، نفرت، دزدي، و به طور كلي با فكر منفي و كلام منفي و رفتار منفي و بد .همه ي اين كارها توليد موج منفي يا ماند ميكنه.كه هم به خودمون آسيب مي رسونه و هم به ديگران منتقلش ميكنيم.(اينجا آدم متوجه ميشه چرا در اديان اين كارها به نام گناه خونده شدن مثلا" اون هايي كه دختر هاشون رو چال مي كردن رو مجسم كن!آخه اگه تو اون سالها به مردم مي گفتن ماند توليد نكن، كه نمي فهميدن! )***چه طوري ما از ديگران و محيط ماند دريافت مي كنيم؟مثلا"با كسي زندگي ميكنيم كه مدام كلمات منفي و مايوس كننده ميگه يا از كنار آدمي كه داره فحش ميده رد ميشيم و حرفهاش رو ميشنويم و فيلم خشن مي بينيم ياتو روزنامه همه اش دنبال صفحه ي حوادث مي گرديم يا حتي رفتن به قبرستون در شب باعث دريافت ماند ميشه.(مي بيني اين هم توي دين ، ازش نهي شده، جالبه، نه؟) حتي محيط بيمارستان(بجز بخش تولد نوزاد ها) به آدم ماند سرايت مي ده . يادت باشه ما بعدا، با تقويت هاله ي بدنمون همه ي اين ها رو درست مي كنيم!پس، به طور كلي با شنيدن كلام منفي و ديدن و قرار گرفتن در محيط هايي كه توشون ماند توليد شده، ما ماند دريافت مي كنيم، حتي فكر منفي ديگران ، مي تونه به ما ماند بده خصوصا" اگه باهاشون دست بدي يا اينقدر نزديكشون باشي كه هاله هاي بدن نزديك هم قرار بگيره و ...(يادت باشه اين ها از نظر علمي هم ثابت شده چون دستگاه هايي وجود داره كه مي شه باهاش هاله رو ديد) آدم ها از نظر امواج منفي و مثبت به چند دسته تقسيم مي شن:1 _ دسته اي كه امواج و انرژي منفي مي دهند ولي كساني كه در مقابل آنها قرار دارند، برداشتشون،پر از انرزي مثبته.مثل وقتي كه به كسي مي گين چقدر تو جووني! ( اما ته دلتون منظورتون اينه كه نپخته و خامه) اما اون واقعا" خوشحال مي شه و مي گه چقدر تو مهربوني كه اينقدر به من روحيه مي دي!تو هم جوان و با انرژي هستي! شما اينجا امواج منفي فرستادين اما اون مثبت برداشت كرده.2 _دسته اي كه امواج و انرژي منفي به ديگران مي دهند ودر مقابل اون ها ، دسته اي قرار مي گيرند كه منفي برداشت مي كنند. مثلا" يه نفر يه فحش مي ده ، طرف مقابلش هم ده برابر بهش فحش مي ده.3 _دسته اي كه امواج مثبت ميدهند و نفر مقابلشون هم مثبت برداشت مي كنه و امواج مثبت توليد مي كنه.مثلا" از يكي تعريف مي كنين اون هم خوشحال مي شه و از شما سپاسگذاري و تعريف مي كنه.4 _ دسته اي كه انرژي و امواج مثبت مي دهند ولي طرف مقابلشون منفي دريافت مي كنه.مثل وقتي كه يكي ازتون تعريف مي كنه اما ته دلتون مي گين " نگاش كن! داره از حسودي مي ميره!"خوب، حالا به نظرتون يه جادوگر خوب كه مي خواد جادوي عشق رو توي وجودش زنده نگهداره، جزو كدوم دسته قرار مي گيره؟خوب، معلومه....اگه مي خواي ماند نسازي ، هميشه جزو اون هايي باش كه امواج مثبت مي دهند!اگه مي خواي ماند نگيري، هميشه جزو اون هايي باش كه مثبت برداشت مي كنند!حتي اگه طرف مقابلت بهت امواج و انرژي منفي داد، تو سعي كن لااقل به خاطر خودت هم كه شده، براي اين كه اثر ماند اون رو كم كني، مثبت برداشت كني. ياد استاد خوبم خانم جهان افتادم كه مي گفت: يه نفر به دوست اون كه داشته با سگش راه مي رفته، مي گه الهي به پاي هم پير بشين! دوست اون ميگه :چقدر خوب!هيچ دعايي بهتر از اين نيست! چون عمر اين سگها كوتاهه و من آرزو دارم سگم هميشه زنده باشه !تا آخر عمر من!هر انساني چهار نوع فركانس مغزي داره:1 - بتا كه همون حالت بيداري كامله و ضمير خود آگاه ما توش فعاله.2 - آلفا _ خلسه _ ترنس.3 – تتا _ امواج تله پاتي.شهود.روشن بيني.4 – دلتا.يعني خواب عميق كه توي اون رويا مي بينيم.هنوز زوده كه در مورد تتا صحبت كنيم ، چون بايد پله پله بريم. ما فعلا" با آلفا و بتا كار داريم.بتا بيداري كامله يعني همين حالتي كه الان توش هستيد.وقتي مي خوايم بخوابيم، درست قبل از خواب، كه خواب آلوده مي شيم، يك حالتي بين خواب و بيداري به وجود مياد كه بهش مي گن آلفا.( البته در حالت هايي هم كه روي چيزي ، شديدا" تمر كز مي كنيم آلفا به وجود مياد. )بعد مي خوابيم و خواب مي بينيم يعني به حالت دلتا مي ريم و بعد دوباره بيدار مي شيم يعني دوباره بتا شروع ميشه.يعني در طي روز و شب، ما اين مسير رو از نظر فركانس هاي مغزي داريم(از راست به چپ بخونين):بتا------- آلفا------- دلتا-------- آلفا--------- بتا.ما در آلفا در بالاترين حالت تلقين پذيري قرار داريم.جالبه بدونين آدم ها وقتي هيپنوتيزم مي شن، در حالت آلفا قرار مي گيرند. پس يه جور هايي مي شه گفت ما بيست دقيقه قبل از خواب و بيست دقيقه بلافاصله بعد از بيداري در حالت هيپنوتيزم هستيم.چون در آلفا هستيم! افكار ما در بيست دقيقه قبل از خواب، درحالات بعد از بيداري ما تاثير داره. اگه آدم آلفا و دلتاي آرومي نداشته باشه ، يعني قبل از خواب پر از افكار منفي باشه، در طول آلفا و بتاي بعدي هم(يعني بعد از بيدار شدن)،باز افكار منفي باهاش خواهد بود و اين بار شديد تر!چون در زمان آلفا كه در بالاترين حالت تلقين پذيري بوده، كليفكر و احساس منفي رو وارد ضمير نا خود آگاهش كرده!واسه ي همينه كه بعضي وقت ها آدم 15 ساعت مي خوابه اما با خستگي بيدار مي شه و گاهي 3 ساعت مي خوابه و با انرژي بيدار مي شه! يه نكته ي مهم كه خوبه كه بدونين: پيك آلفا چيه؟يادتونه كه گفتم بيست دقيقه قبل از خواب و بيست دقيقه بعد از بيداري در آلفا هستين؟ بالاترين سطح آلفا در لحظه ايه كه داره خوابتون ميبره و درست در لحظه اي كه بيدار مي شين. به اون مي گن پيك آلفا.از نظر حالتي كه آدم ها در امواج آلفاي قبل از خوابشون دارن، آدم ها به سه دسته تقسيم مي شن:1 - انسان هايي كه قبل از خواب،مثبت اما رويايي مي انديشند.2 - انسان هايي كه قبل از خواب،مثبت اما واقعي مي انديشند.3 – انسان هايي كه قبل از خواب، منفي و منفي و منفي مي انديشند!لطفا" فكر كنيد ببينيد شما جزو كدوم دسته هستين؟ به خودتون هم، دروغ نگين، اگه جزو اون هايي هستين كه قبل از خواب همه ي غصه هاي زندگيتون رو مرور مي كنيد و يا به حوادث و اتفاقاتي كه ناراحتتون كرده ، فكر مي كنيد، اون وقت بايد بگم متاسفانه جزو دسته ي سومين! اگه يه آدمي ناراحتتون كرده و شما تو خلوت قبل از خوابتون، داريد مرور مي كنيد كه چه كارهاي بدي كرده، يادتون باشه داريد باعث مي شين كه اون رفتار در اون آدم تكرار بشه! ممكنه سوال كنين مثبت اما واقعي خوبه يا مثبت و رويايي؟ بعدا" كه به درسش رسيديم بيشتر توضيح ميدم!شايد چيزي كه مي خوام بگم عجيب باشه اما اين رو به ياد داشته باشين يك عالمه از حوادث زندگيتون رو بر اساس اين كه در حالت آلفا چه طوري فكر مي كنين، مي سازين! چه آلفاي قبل از خواب و چه در زمان هايي كه روي چيزي تمركز مي كنين و در اصل دچار خلسه كه اسم ديگه اش هم ترنسه ، مي شين. ذهن شما ، مثل قابلمه ي جادوگري مي مونه! چي توش مي پزين؟! 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ ای بابا، یه چیزی بگو که بشه درباره ش صحبت کرد، یعنی فردی رو دور از جوامع بدوی گذاشته باشن برا اثبات اینکه میتونه بفهمه قضای حاجت جلوی عموم زشته یا نه؟ گرچه به نظر من اخلاقیات یه سری قوانینه که خود انسانها برای بهتر زیستن کنار هم ساختن. اصلا شاید اینکه به فردی یاد بدیم قضای حاجت جلوی عموم زشته غیرطبیعی باشه. همچنانکه تو روانشناسی ثابت شده نباید به بچه ها همچین چیزی رو گفت و اونارو مجبور کرد که اینکار رو نکنن. تو تاریخ طبری اومده فقط رییس یه قبیله دختراشو زنده به گور میکرده اونم با دلیل، وگرنه چرا باید تو همون قبال عرب رییس قبیله زن باشه. البته همین الان هم تو چین و هند به خاطر کشتن دخترا با کمبود دختر مواجه شدن (به خاط اینکه پسر به عنوان نیروی کار میخوان) من یه سوال از تو میپرسم: چرا ادیان (منظورم اسلامه) برده داری رو ممنوع نکرد؟ به نظرم جواب این سوال رابطه دین و اخلاقیات رو با هم تعیین میکنه. استارتر تاپیک رفیق فابریک من نیست. برای جلوگیری از انحراف تاپیک جوابتو تو پروفایلت دادم 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ اتفاقا تمامی ادیان تکیه بر اصول اخلاقی دارن:texc5lhcbtrocnmvtp8از دو حالت خارج نیست یا نمیدونی دین چیه و یا حتما نمیدونی دین چیه:texc5lhcbtrocnmvtp8 کسی نمیگه توی دین اخلاق نیست... دین اخلاق رو نیاورده... این رو گفتند... درست هم هست... اخلاق رو فلسفه به وجود آورد... تفکری بود در مقابل جامعه شناسی قدیم... 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ اخلاقیات تو بایوس آدما حک شده ادیان هم آمپلی فایر همون اصول اخلاقین .....همون چیزایی که خودشون میدونن ....با صدایی رسا تر میگه که از یادشون نره ..... آیا فردی که از بچگی بدور از جوامع مدنی بوده خود به خود میتونه بفهمه که قضای حاجت جلوی عموم زشته؟ چرا در عربستان با اون همه غنای فرهنگی که داشت کسی نفهمید که زنده به گور کردن دخترا خلاف اخلاقیاته؟ استارتر رفیق فابریکمه چیزی نمیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8 سهیل جان... اخلاق به هیچ وجه در هیچ جای هیچ کسی حک نشده... اخلاق قوانینی هست که ما برای خودمون ساختیم برای اینکه با اونها بهتر میتونیم به نتیجه برسیم... اینکه اخلاقیات در ما حک شده هم یک تفکر هست با ریشه ی دینی... پایه ای نداره... اگر میخواید در مورد این مسائل بدونید دین جوابی برای شما نداره... برید دنبال فلسفه... 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ سهیل جان... اخلاق به هیچ وجه در هیچ جای هیچ کسی حک نشده... اخلاق قوانینی هست که ما برای خودمون ساختیم برای اینکه با اونها بهتر میتونیم به نتیجه برسیم... اینکه اخلاقیات در ما حک شده هم یک تفکر هست با ریشه ی دینی... پایه ای نداره... اگر میخواید در مورد این مسائل بدونید دین جوابی برای شما نداره... برید دنبال فلسفه... سلام داداش وافن . فقط میتونم بگم خوش اومدی. بابا کجائی تو؟ بیا یکم کمک کن این دعوا ها تبدیل به گفتگو بشه. تو هم که نیستی که. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ برای جلوگیری از انحراف تاپیک جوابتو تو پروفایلت دادم داداشی تاپیکو بیخیالش باش . بحث رو ادامه بده ببینیم نتیجه چی میشه. منم باهاتم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده