مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ اولین مصداق بی وفایی برای من بی توجیهیه!همه چی از همین شروع میشه! 3 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ خب همسر من روابط عمومیش خیلی خوبه... مثلا وقتی میریم یه مغازه برای خرید چه فروشندش یه خانوم باشه چه آقا کلی حرف خنده دار میزنه و حتی بعضا فروشنده ها میگن بهتون تبریک میگیم چقدر زن و شوهر پر انرژی هستید و... ، که من اسم اینو بیوفایی نمیذارم .همه اینارو گفتم که بگم روابط در حد معمول دال بر بی وفایی نیست... مگه اینکه ادامه پیدا کنه و... بی وفایی حتی میتونه توجه زیاد به فرزند باشه. اینکه تمام ذکر و فکر یه مرد مثلا لپ تاپ یا کارش باشه و به همسرش بیتوجهی کنه ( این موارد و دیدم ) 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ آیا میتوان موارد زیر را مصادیقی برای بی وفایی دانست؟ با ناز وکرشمه صحبت کردن خانوم با سایر مردان به کارگیری الفاظ محبت امیز آقا در هنگام صحبت با دختران وزنان دیگر لباس شهرت پوشیدن توجه خانوم /آقا به اطراف هنگامی که باهم هستند وقدم میزنند تعریف از زن/مرد دیگر در پیش آقا/خانوم دلیل رد یا قبول موارد بالا را هم لطفا ذکر کنید 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ با ناز وکرشمه صحبت کردن خانوم با سایر مردان اره ، ... من با اینکه دخترم ولی اصلا از این کار خوشم نمیاد ... وقتی شوهر داری چرا خودتو برای دیگران لوس کنی :viannen_38: ... وقتی من همچین کاری کنم شوهرمم لجش می گیره ... یه جوری تلافی می کنه ... به کارگیری الفاظ محبت امیز آقا در هنگام صحبت با دختران وزنان دیگر این الفاظ حدی داره ... وقتی از حدش زیادتر بشه ... باید مرد رو سر برید :thumbsdownsmiley: ... لباس شهرت پوشیدن :JC_thinking: ... راجب این نظری ندارم ... توجه خانوم /آقا به اطراف هنگامی که باهم هستند وقدم میزنند اینم مهم نی تعریف از زن/مرد دیگر در پیش آقا/خانوم اینم مهم نی، فقط این تعریف جوری نباشه که حسادت آدم بزنه بالا 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ با ناز وکرشمه صحبت کردن خانوم با سایر مردان چه دلیلی دلره واسه یه مرد با نازو کرشمه حرف بزنهمسلما این سوالو همسرش از خودش میپرسه و تنها جوابی که پیدا میکنه اینکه همسرش داره بهش بی وفایی میکنه به کارگیری الفاظ محبت امیز آقا در هنگام صحبت با دختران وزنان دیگر چه لزومی داره با زنی یا دختری (البت بغیر از خواهر مادرش:texc5lhcbtrocnmvtp8) از کلمات محبت امیز استفاده کنه این باعث میشه که خانومشو حساس کنه و اونوقت خانومشم یه طور دیگه تلافی میکنه در این صورت دو طرف فک میکنن داره طرف مقابل داره بی وفایی میکنه! لباس شهرت پوشیدن فک نمیکنم زیاد مهم باشه توجه خانوم /آقا به اطراف هنگامی که باهم هستند وقدم میزنند نمیشه گفت بی وفایی ولی مرده باید خیلی پررو باشه که یه همچین حرکتی میکنه اونموقعس که باید ادبش کرد:vahidrk: تعریف از زن/مرد دیگر در پیش آقا/خانوم نه دلیل بر بی وفایی نیس ولی نباید از حدش بگذره 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ خوب! از اونجا که بحث خیلی وقته آغاز شده وکسی هم نظر خاصی نداره تا اینجا اینگونه نتیجه گرفته ام که ریشه بی وفایی بر می گرده به ابتدای رابطهتصور نادرست از تعهد! رابطه بی تعهد و از سر مسائلی غیر از تعهد قلبی یا حتی شناسنامه ای! وقتی تعهدی نباشه در قبالش مسئولیتی هم نیست وقتی مسئولیتی نباشه در نتیجه وفایی هم نخواهد بود! بی وفایی از جایی شکل می گیره که من دیگه جایگاهی برای همسرم نداشته باشم!وگرنه محدود کردن نادرست و افراطی رابطه های همسران فقط بحران هایی رو بوجود میاره که علت اصلی بعضی از اختلافات زوجین میشه بی وفایی میتونه بی تفاوت شدن از جانب طرف مقابل هم باشه. از نظر من بی وفایی زمانی اتفاق میفته که عشق میون دونفر برای یکی از اون دوتا سرد بشه یعنی در اصل این عشق واسش تکراری بشه اونوقت اون شخص تصمیم میگیره طرف مقابلو ترک کنه اونوقت میشه گفت بی وفایی کرده !یعنی در اصل با احساس کسی که عاشقشه بازی کرده یا احساس طرف مقابلشو نادیده گرفته! خیانت می تونه خیلی چیزا باشه مثلا وقتی حق زن و بچه تو ازشون دریغ کنی ... حالا این حق چه مادی باشه چه معنوی... دوستان اگه نظر دیگه ای راجع به این مصادیق دارند متونند به این تعاریف ومصادیق اضافه کنند 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ راستی یادم رفت اینو بگم اون روز سر کلاس حقوق خانواده حرف از بی وفایی شد استاد حقوق گفت مصداق بی وفایی در قانون مدنی زنا و زنای محسنه است که جرم آن مشخص و واضح است وجایی که هر کدوم از طرفین بتونن اثبات کنن حق طلاق رو حتی بدون رضایت طرف مقابل می دن! 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ راستی یادم رفت اینو بگماون روز سر کلاس حقوق خانواده حرف از بی وفایی شد استاد حقوق گفت مصداق بی وفایی در قانون مدنی زنا و زنای محسنه است که جرم آن مشخص و واضح است وجایی که هر کدوم از طرفین بتونن اثبات کنن حق طلاق رو حتی بدون رضایت طرف مقابل می دن! میشه لطفا در موردش بیشتر توضیح بدید؟ که چیه اصلا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده