soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوستان با توجه به اینکه مدتیه به صورت تخصصی رو علم جوشکاری کار میکنم خیلی خوشحال میشم اتاق فکری برای پاسخگویی برای سوالات این زمینه داشته باشیم که ما حصل آن اشتراک دانسته ها باشه اگه سوالی داشته باشید بپرسید تا خودم و اساتید محترم پاسخگو باشند خب یا علی:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
desperadorain 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ خیلی خوبه!!اگه میشه در رابطه با جوشکاری انفجاری توضیح دهید! 1 لینک به دیدگاه
desperadorain 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ بستگی به نوع جوش شرایط جوش ومحل جوش و همچنین هزینه ای که پیمانکارحاضر پرداخت کنه داره. ولی تست ut و RT از دقیق ترین تست ها هستند. 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ بستگی به نوع جوش شرایط جوش ومحل جوش و همچنین هزینه ای که پیمانکارحاضر پرداخت کنه داره. ولی تست ut و RT از دقیق ترین تست ها هستند. مرسی منم یک دو واحد پاس کردم اینا رو بهم گفته بودم! ولی دقیقش رو هیچ وقت استاده نمی گفت لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۲ سلام . در مورد جوشکاری انفجاری ( Explosive Welding) مقاله یا کتاب نیاز دارم . به خصوص در مورد جوشکاری مخازن به روش انفجاری . ممنون میشم کمکم کنید . لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان در مورد جوش fcaw مشخصا در مورد عوامل موثر رو این جوش مثل طول قوس و شدت جریان و ولتاژ و ... اطلاعات میخواستم کسی از دوستا میتونه کمکم کنه؟ ممنون لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام در مورد نحوه جوشکاری ساچمه کسی چیزی میدونه؟ میخوایم از این آویز های ساچمه ای رومیزی درست کنیم (اسمشو میدونین؟) که چند تا ساچمه به هم میخورن منتهی نمیدونیم چطوری یه حلقه رو به ساچمه جوش بدیم لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهترین روش برای تست جوش چیه؟ مونده به موقعیتش دوست من بهترین روش رو انتخاب نمیکنن معمولا به صرفه ترین روش رو انتخاب میکنن اگه قطعه ای رو به سخت کاری فرستادین و میخواین ترک های سططحیشو ببینین از روش پی تی استفاده میشه یا نهایتا ام تی اگه ترک های داخلی همون قطعه یا خط جوش رو میخواین ببینین یو تی بهتره اگه جسم عجق وجق باشه یا به صورت پایپ باشه از آر تی استفاده میشه که از همشون گرونتره در کل یوتی عمومیت داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده