zahra.v 218 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ یه نفر بهم گفت مینوشتم نشور نمیره ،شستم نرفت 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ یه سوزن فرو میکردم که جاش بمونه برای همیشه و روی اون سوزن را یک دایره میکشیدم. که همیشه یادش باشه، اول یه سوزن به خودش بزنه بعدا یه جوالدوز به دیگران. 8 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ زندگی در گذر است ,آنچه بگذشت نمی آید باز 9 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ بسمه تعالی ... . . . مینوشتم >>>>> یا علی 8 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ یه سئوال با این متن مینوشتم. گویا خیلی اختلاص کلانی هم بوده تا هزار میلیارد رو شده اما بعد مجلس جلو تحقیقات رو گرفته! طوری که یکیشون صحبت میکرد که نمیدونم چه سمتی تو تامین اجتماعی داشت میگفت این رقم تا 30 هزار میلیارد هم براش سند موجوده!!!!! و بعضی ارگان های وابسته به تامین اجتماعی هستن که 60 ساله کوچکترین نظارتی روشون نبوده!!!! ببخشید ظاهرا خط تو خط افتاده. برای کشف حقیقت از utf-8 استفاده شود. 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ بسمه تعالی مینوشتم >>>>> الله ,رب العالمین 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ من اسممو کف دستش می نوشتم چون دستش ازش جدا نمیشه پس یاد منم ازش جدا نمیشه! والبته می دادم کف دست منم اسم خودشو بنویسه 8 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ یه سوزن فرو میکردم که جاش بمونه برای همیشه و روی اون سوزن را یک دایره میکشیدم.که همیشه یادش باشه، اول یه سوزن به خودش بزنه بعدا یه جوالدوز به دیگران. اوا چه خشن! 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ مینوشتم مو:yes: منظورت دقیقا چینه؟ مو ینی همون من؟ 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ بستگی داره کف دست کی بخوام بنویسم!:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ روی دست مامانم مینوشتم تا دنیا دنیاست دوست دارم 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ منظورت دقیقا چینه؟مو ینی همون من؟ نه بابا تار مو منظورمه شنیدی میگن کف دست مو نداره؟! 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ نه بابا تار مو منظورمهشنیدی میگن کف دست مو نداره؟! آها میخوای بنویسی که مو دار بشه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ آها میخوای بنویسی که مو دار بشه؟؟ لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ آدم باش...:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده