Ehsan 112346 ارسال شده در 2 بهمن، 2011 با درود خدمت همه دوستان. آزمون مرحله سوم استاتیک از ساعت 17:10 تا 17:45 روز پنجشنبه 90/8/12 به مدت 35 دقیقه در این تاپیک برگزار خواهد شد. تعداد 6 سوال در غالب 6 تصویر، در این تاپیک، به نمایش گذاشته میشود. فقط جواب این سوالات از ساعت 17:45 عصر به من پیام خصوصی شود. . . . . . تنها کافیست پاسخ شماره سوالات را به ترتیب زیر هم بنویسید. پاسخ غلط نمره منفی دارد،پس اگر پاسخ سوالی را نمیدانید، به جای آن - بگذارید. برای نمونه، پاسخ نامه ارسالی به بنده به شکل زیر است: 1 - - 2 4 - اگر جواب های صحیح چند نفر یکسان بود، برنده کسی است که در زمان کمتری پاسخ ها را ارسال کرده است. هیچ نیازی به ماشین حساب و یا فرمول خاصی نیست. امتحان هم جزوه بسته است،خودتان مراقب خود هستید تا فقط دانشتان محک بخورد. جز تکیه بر ذهنتان،هیچ چیزی اهمیت ندارد. 11
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2011 با تشکر از همه عزیزان شرکت کننده. نفرات برتر به شرح زیر اعلام میگردند: نفر اول: hamin319 5 پاسخ صحیح، 1 غلط نفر دوم: m.sarmast 4 پاسخ صحیح و 1 غلط و 1 نزده نفر سوم: mechjj 4 پاسخ صحیح و 1 غلط و 1 نزده لازم به ذکر است که درصد نفرات دوم و سوم یکسان شده،اما تنها به دلیل سرعت عمل بیشتر و رعایت زمان، نفر دوم را انتخاب کردیم. به نفرات اول تا سوم به ترتیت 300 ، 200 و 100 امتیاز + یک لوح تقدیر اهدا خواهد شد. از بقیه دوستان شرکت کننده هم کمال تشکر را داریم. 13
MechJJ 11368 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 ممنون از برگزاری مسابقه. من شکل سوال 5 رو درست درکش نکردم:icon_pf (34): این راه حلی که نوشتید یکی از اعضا رو درنظر گرفتید بعد معادله تعادل رو واسش نوشتید؟ سوال 1 هم که اشتباه بچه گانه کردم به خاطر عجله 5
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2011 ممنون از برگزاری مسابقه.من شکل سوال 5 رو درست درکش نکردم:icon_pf (34): این راه حلی که نوشتید یکی از اعضا رو درنظر گرفتید بعد معادله تعادل رو واسش نوشتید؟ بله فقط کافیه، یک مفصل که کمترین مجهولات را داره در نظر بگیرین و تعادل در گره را بنویسین. نیرو یکنواخت وارد میشه. 7
MechJJ 11368 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 بله فقط کافیه، یک مفصل که کمترین مجهولات را داره در نظر بگیرین و تعادل در گره را بنویسین.نیرو یکنواخت وارد میشه. سوالا یکم راحت نبود نسبت به سری قبل؟ 4
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2011 سوالا یکم راحت نبود نسبت به سری قبل؟ از سری قبل راحت تر بودن، اما خوب کلا خرپاها و ماشین ها زیاد تو کنکور سخت نیستند. چون خیلی وقت گیر میشه برای کنکور اگه بخواهی سوالی را بپیچونی. 5
lorena 10304 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 خسته نباشید به اسی و شکرت کنندگان تبریک به همه ی نفرات برتر فقط 1 دوره که من شرکت کردم سوالا سخت بود شانسه داریم؟؟؟؟ 4
ارسال های توصیه شده