رفتن به مطلب

تصاویری از پیشرفت صد ساله ی ایران

viviyan

ارسال های توصیه شده

از این بهتر؟ :icon_razz:

توجه کن: عکسه رنگی شده، مردم بیشتر شدن، شلاقه محکم تر شده...

منظورم این بود پیشرفت بهتر از این نمیشد:a030:

به هر حال مردم باید ببینن یکی چقدر عزاب میکشه دیگه نبینن که شبشون روز نمیشه:icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من واسه جامعم تاسف خوردم چون مردمش از دیدن این چیزا لذت میبرن !

چرا بعضی دوستان اصرار دارن بحثو به اعتقادات بکشونن؟

کاش میشد یه ذره واسه اعتقادات دیگران ارزش قائل میشدیم چه خوب چه بد شمایی که اون کتاب اسمانیو کسی که نازلش کرده قبول نداری حداقل واسه کسی که قبولش داره ارزش قائل شو!

• Like 2
لینک به دیدگاه

سوره نور آیه 2 :

الزَّانِيَةُ وَالزَّانِي فَاجْلِدُوا كُلَّ وَاحِدٍ مِّنْهُمَا مِئَةَ جَلْدَةٍ وَلَا تَأْخُذْكُم بِهِمَا رَأْفَةٌ فِي دِينِ اللَّهِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَلْيَشْهَدْ عَذَابَهُمَا طَائِفَةٌ مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ

به هر زن زناكار و مرد زناكارى صد تازيانه بزنيد و اگر به خدا و روز بازپسين ايمان داريد در [كار] دين خدا نسبت به آن دو دلسوزى نكنيد و بايد گروهى از مؤمنان در كيفر آن دو حضور يابند (۲)

دیگه دلیل واضح تر از این !!!!!

میگه زناکار را بیارید،شلاقش بزنید و مومنین باید وایستید نگاه کنید.

عجیبه دوستان فکر میکنن اینها بدعت است که کسی را وسط خیابان شلاق میزنند و عده ای نگاه میکنند!!!

این افراد را زناکار فرض کنین،پس برین شلاق خوردنشان را هم نگاه کنین و از کسانیکه میزنند و نگاه میکنند خرده نگیرین.

اینها بدعت نیست و نص صریح آسمانی است !!!!!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه

درسته دلیل نگاه کردن اینه که مردم عبرت بگیرن اما مردم ما واسه ی عبرت گرفتن نگاه نمیکنن واسه ی لذت بردن نگاه میکنن که اگه عبرت میگرفتن وضع مملکت این نبود!

• Like 2
لینک به دیدگاه
سوره نور آیه 2 :

الزَّانِيَةُ وَالزَّانِي فَاجْلِدُوا كُلَّ وَاحِدٍ مِّنْهُمَا مِئَةَ جَلْدَةٍ وَلَا تَأْخُذْكُم بِهِمَا رَأْفَةٌ فِي دِينِ اللَّهِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَلْيَشْهَدْ عَذَابَهُمَا طَائِفَةٌ مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ

به هر زن زناكار و مرد زناكارى صد تازيانه بزنيد و اگر به خدا و روز بازپسين ايمان داريد در [كار] دين خدا نسبت به آن دو دلسوزى نكنيد و بايد گروهى از مؤمنان در كيفر آن دو حضور يابند (۲)

دیگه دلیل واضح تر از این !!!!!

میگه زناکار را بیارید،شلاقش بزنید و مومنین باید وایستید نگاه کنید.

عجیبه دوستان فکر میکنن اینها بدعت است که کسی را وسط خیابان شلاق میزنند و عده ای نگاه میکنند!!!

این افراد را زناکار فرض کنین،پس برین شلاق خوردنشان را هم نگاه کنین و از کسانیکه میزنند و نگاه میکنند خرده نگیرین.

اینها بدعت نیست و نص صریح آسمانی است !!!!!!!

حالا مثلا به خیال خودت چیو اثبات کردی:ws38:

لینک به دیدگاه

گمون نکنم قصد اثبات چیزی رو به کسی داشته باشن، دلیلی آوردن برای حرف قبلیشون که چرا همچین چیزی گفتن. (البته من وکیل کسی نیستم)

• Like 3
لینک به دیدگاه
تا حالا نشنیده بودیم کسی از زجر و آه دیگران لذت ببره.

مگر اینکه روانی باشه !!!

به هر حال بر این مومنینی که این صحنه ها را میبینند از آنجا که مومن هستند، هیچ خرده ای نمیتوان گرفت.

اینان برای عبرت گرفتن میاستند و شلاق این حکم آسمانی را بر زناکار مینگرند.

درود بر مومنین و این احکام پر از مهر و عطوفت. :girl_blush2:

این روشنفکریت منو کشته که فکر میکنی مهر و عطوفت برای همه هستش با هر نوع عملی البته شایدهم بنا به شرایط روشنفکر میشی:JC_thinking:

لینک به دیدگاه

اثبات یک چیزی به مومنین و مومنات. :w58:

نه ما همچین جراتی نداریم. :sad0:

آیه ای بود که شلاق زدن در ملا عام و نظاره کردن آنرا تایید میکرد.

هرکس هر طور دلش خواست برای خودش توجیه کند، بحثی پیرامون آن ندارم. :icon_pf (44):

• Like 4
لینک به دیدگاه
این روشنفکریت منو کشته که فکر میکنی مهر و عطوفت برای همه هستش با هر نوع عملی البته شایدهم بنا به شرایط روشنفکر میشی:JC_thinking:

من که میگم احکام غرب غیر انسانیه...

عملا هم دارم میگم این حکم آسمانی است و لطفا کسی به آن خُرده نگیرد.

بحث دیگری در این تاپیک با شما ندارم،حالا 1000 تا نقل قول هم خواستین بگیرین،من جواب نمیدم.

ما حرفمونو زدیم. :icon_pf (44):

• Like 3
لینک به دیدگاه

اثبات یک چیزی به مومنین و مومنات. :w58:

نه ما همچین جراتی نداریم. :sad0:

آیه ای بود که شلاق زدن در ملا عام و نظاره کردن آنرا تایید میکرد.

هرکس هر طور دلش خواست برای خودش توجیه کند، بحثی پیرامون آن ندارم. :icon_pf (44):

البته با تمام شرایطی که برای اثباتش اومده نه فقط با دیدن عکس خالی بدون پس و پیشش:yes:

لینک به دیدگاه
تا حالا نشنیده بودیم کسی از زجر و آه دیگران لذت ببره.

مگر اینکه روانی باشه !!!

به هر حال بر این مومنینی که این صحنه ها را میبینند از آنجا که مومن هستند، هیچ خرده ای نمیتوان گرفت.

اینان برای عبرت گرفتن میاستند و شلاق این حکم آسمانی را بر زناکار مینگرند.

درود بر مومنین و این احکام پر از مهر و عطوفت. :girl_blush2:

فقط روانی ها لذت نمیبرن بلکه مردم جامعه ی ما هم از دیدن این مسائل لذت میبرن نه اینکه روانی باشن نه بخاطر اینکه منتظرن تاشخصی خلافی بکنه و مجازاتش کنن و اون وقته که همه فک میکنن صحنه ی مجازات سینما !

شما با قاطعیت میگی که همه ی اینا جز مومنینن ؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
فقط روانی ها لذت نمیبرن بلکه مردم جامعه ی ما هم از دیدن این مسائل لذت میبرن نه اینکه روانی باشن نه بخاطر اینکه منتظرن تاشخصی خلافی بکنه و مجازاتش کنن و اون وقته که همه فک میکنن صحنه ی مجازات سینما !

من کاری ندارم جرم این آقایونی که شلاق میخورند چیه.

اگر اثبات بشه این فرد زناکاره، شلاق خوردنش در ملا عام کار درستیه و نگاه کردن مومنین هم واجبه.

اینکه حالا این عکس مال یک چیز دیگری باشه یا نباشه مهم نیست.

مهم نفس عمل است که خوب یا بدش به هر جرمی، به عهده وجدان هرکسی است.

من برای همین گفتم قضاوتی روی این حکم ندارم و این حکمی آسمانی است.

مومنین هم به هرکس که مسلمان است اتلاق میشود، جماعت ایران هم اکثریت مسلمانند.

حالا اینکه درجه ایمانشون چقدره و مومن واقعیند یا مومن مصنوعی، موضوع این حکم نیست.

• Like 3
لینک به دیدگاه

حانیه جان مهم اینه که تو قرآن همچین حکمی اومده. آیا دونستن اینکه مردم در حال تماشا مومن هستن یا نه، تفاوتی ایجاد میکنه در شلاق زدن یک انسان توسط انسانی دیگر؟ اونوقت شما با دیدنش اینقد که الان ناراحت شدی؛ ناراحت نمیشدی؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
من کاری ندارم جرم این آقایونی که شلاق میخورند چیه.

اگر اثبات بشه این فرد زناکاره، شلاق خوردنش در ملا عام کار درستیه و نگاه کردن مومنین هم واجبه.

اینکه حالا این عکس مال یک چیز دیگری باشه یا نباشه مهم نیست.

مهم نفس عمل است که خوب یا بدش به هر جرمی، به عهده وجدان هرکسی است.

من برای همین گفتم قضاوتی روی این حکم ندارم و این حکمی آسمانی است.

مومنین هم به هرکس که مسلمان است اتلاق میشود، جماعت ایران هم اکثریت مسلمانند.

حالا اینکه درجه ایمانشون چقدره و مومن واقعیند یا مومن مصنوعی، موضوع این حکم نیست.

منظور من از سوالم این بود که شما چقدر مطمئنی که مردمی که دارن این حکمو نگاه میکنن به خدا کتابش پیامبرش اعتقاد دارن ؟

شما با ایه و حرفایی که زدی داشتی قضاوت میکردی که این حکم خداونده در صورتی که این موضوع هیچ ربطی به حکم اسمانی نداشت !

• Like 2
لینک به دیدگاه
منظور من از سوالم این بود که شما چقدر مطمئنی که مردمی که دارن این حکمو نگاه میکنن به خدا کتابش پیامبرش اعتقاد دارن ؟

شما با ایه و حرفایی که زدی داشتی قضاوت میکردی که این حکم خداونده در صورتی که این موضوع هیچ ربطی به حکم اسمانی نداشت !

پس فکر کنم مشکل شما با عنوان تاپیکه !!!

فکر نکنم با عنوان تاپیک زیر مشکلی داشته باشین:

شلاق خوردن یک زناکار پس از اثبات جرمش در ملا عام و حضور مومنین برای عبرت گرفتن.

الان دیگه قضیه حل شد درسته.

بیخیال دوست عزیز.عصرتون خوش.:icon_pf (44):

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...