Managerr 1616 ارسال شده در 1 بهمن، 2011 دانلود کتاب اصول بازاریابی کاتلراین فایل شامل ترجمه 11 فصل از کتاب اصول بازاریابی کاتلر، ویراست 12 است که در سال 2008 منتشر شده است. لازم به ذکر است که ترجمه قبلی این کتاب مربوط به سال 1998 بوده و بسیاری از بخشهای آن از ترجمه حذف شده بود، اما در ترجمه جدید متن به طور کامل ترجمه شده است. لینک دریافت ترجمه کتاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد: www.noandishaan.com 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 11 تیر، 2012 لینک های بالا کار نمیکنند میتونید از این لینک دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
mtavallaee 10 ارسال شده در 24 مرداد، 2012 سلام وقت به خیر صفحه مربوط به ترجمه کتاب کاتلر نمایش داده نمیشه لطفا راهنمایی کنید.
moh.mohamadzadeh 10 ارسال شده در 1 آبان، 2012 با سلام این همه وقت گذاشتم ثبت نام کردم که کتاب مورد نظرم رو دانلود کنم که متاسفانه بی فایده بود. من اصولا به همین دلیل در هیچ انجمنی عضو نمی شم
spow 44198 ارسال شده در 1 آذر، 2012 لینک پست سوم فعال هست وفایل قابل دانلود هست سرفرصت رو یه سرور دیگه خودم اپلودشون میکنم
sarah.jafari 10 ارسال شده در 31 اسفند، 2014 باسلام. لینک دانلود بازاریابی کاتلر جلد اول تو اکثر سایت ها هستش.برای من جلد دوم خیلی مهم بود که متاسفانه مث اینکه اینجا هم موجود نیست.
sarah.jafari 10 ارسال شده در 31 اسفند، 2014 خواهشم اینه اگر که موجود نیست تو تبلیغات وارد نکنید.متاسفانه این مسایل باعث بی اعتمادی میشه
ارسال های توصیه شده