goddess_s 16415 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 آره شما هم خوندیش؟:biggrin: می خواستم بخونم گفتن خیلی معتبر نیس بی خیال شدم!
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 می خواستم بخونم گفتن خیلی معتبر نیس بی خیال شدم! نصف عمرت بر فناست:yes:
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 نصف عمرت بر فناست:yes: شما خودشو ناراحت نکنه در حال حاضر که تمام عمرم بر فناست وقت ندارم به نفصش فکر کنم :biggrin:
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 شما خودشو ناراحت نکنه در حال حاضر که تمام عمرم بر فناست وقت ندارم به نفصش فکر کنم :biggrin: الان دقیقا انگیزت برای زندگی چیه؟
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 نجات خودم! هی وای من!:icon_pf (34): به هدف های دست یافتنی چرا فکر نمی کنی؟
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 هی وای من!:icon_pf (34): به هدف های دست یافتنی چرا فکر نمی کنی؟ چرا اتفاقا قبلش داشتم به نجات آدمای امثال شما فک می کردم دیدم نتیجه نمی ده هدفم و عوض کردم
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 چرا اتفاقا قبلش داشتم به نجات آدمای امثال شما فک می کردم دیدم نتیجه نمی ده هدفم و عوض کردم اتفاقا راه قبلیت خوب بود اگر خودت به خودت تصمیم نمیگرفتی که هدفت رو عوض کنی موفق میشدی اینجور موقع ها با یه نفر مشورت کن ذهن آدما محدوده و کم تجربه....:yes:
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 اتفاقا راه قبلیت خوب بود اگر خودت به خودت تصمیم نمیگرفتی که هدفت رو عوض کنی موفق میشدی اینجور موقع ها با یه نفر مشورت کن ذهن آدما محدوده و کم تجربه....:yes: ای وااااااااااااای چه جالببببببببببببببببببببببببببب اتفاقا مشورت کردم این راه و بهم پیشنهاد کردن:biggrin: تاپیک مردم و خراب نکن:vahidrk:
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 ای وااااااااااااای چه جالببببببببببببببببببببببببببباتفاقا مشورت کردم این راه و بهم پیشنهاد کردن:biggrin: تاپیک مردم و خراب نکن:vahidrk: مشورت خوبه ولی با یکی که از خودت بهتر باشه مشورت کن نه اینکه بری.....:icon_pf (34): مربوط به موضوع تاپیک میشه دیگه:vahidrk:
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 مشورت خوبه ولی با یکی که از خودت بهتر باشه مشورت کن نه اینکه بری.....:icon_pf (34): مربوط به موضوع تاپیک میشه دیگه:vahidrk: کجای بحثت الان دقیقا مربوط به موضوعه؟ خصومت شخصی با استارتر داری ی بحث دیگس زدی تاپیکش و ترکوندی.. :vahidrk:
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 کجای بحثت الان دقیقا مربوط به موضوعه؟خصومت شخصی با استارتر داری ی بحث دیگس زدی تاپیکش و ترکوندی.. :vahidrk:
viviyan 12431 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2011 تاپیک مال خودتونه، هرکاری دوس دارید بکنید. :texc5lhcbtrocnmvtp8
Neutron 60966 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 تاپیک مال خودتونه، هرکاری دوس دارید بکنید. :texc5lhcbtrocnmvtp8 هرکاری؟ نمیگی ملت ایران جنبه آزادی ندارند الان فاجعه اخلاقی اینجا رخ میده؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8
viviyan 12431 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2011 :texc5lhcbtrocnmvtp8 من جنبه و تحمل هرکاری که بکنن رو دارم.
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 تاپیک مال خودتونه، هرکاری دوس دارید بکنید. :texc5lhcbtrocnmvtp8 دستت درد نکنه من عذاب وجدان گرفته بودم الان دیگه خیالم راحت شد:2eaoapgxehimkak1y7e الهه بیا ادامه بحث:texc5lhcbtrocnmvtp8
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 تاپیک مال خودتونه، هرکاری دوس دارید بکنید. :texc5lhcbtrocnmvtp8 عزیزممممممممممممممممم! لطف کردیییییییییییییییییییییییییی....:w42: دستت درد نکنه من عذاب وجدان گرفته بودم الان دیگه خیالم راحت شد:2eaoapgxehimkak1y7e الهه بیا ادامه بحث:texc5lhcbtrocnmvtp8 تا کجا گفتم؟ آخرین نتیجه این بود که فرهنگ لغاتت کلا کاربر خاصی نداره باید بری روش کار کنی !! بعدش نتیجه دوم این بود که با استارتر خصومت شخصی داری!! نتیجه سوم این بود که من از مشاورین خووبی استفاده می کنم ... خب فک میکنم نتایج خوبی گرفتیم دیگه میتونیم بحث و تموم کنیم
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 تا کجا گفتم؟ آخرین نتیجه این بود که فرهنگ لغاتت کلا کاربر خاصی نداره باید بری روش کار کنی !! بعدش نتیجه دوم این بود که با استارتر خصومت شخصی داری!! نتیجه سوم این بود که من از مشاورین خووبی استفاده می کنم ... خب فک میکنم نتایج خوبی گرفتیم دیگه میتونیم بحث و تموم کنیم خودت تنهایی به این نتایج رسیدی؟
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 خودت تنهایی به این نتایج رسیدی؟ من هرگز به خودم اجازه نمی دم تلاش بی شائبه شما دوست عزیز رو در رسیدن به این نتایج نا دیده بگیرم! نه دئست من ما باهم به این نتایج رسیدیم
felorans666 12046 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 ما تو خونمون درخت انجیر و توت داریم ... برای این چه تبصره ای هست؟ :JC_thinking:
ارسال های توصیه شده