goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ آره شما هم خوندیش؟:biggrin: می خواستم بخونم گفتن خیلی معتبر نیس بی خیال شدم! لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ می خواستم بخونم گفتن خیلی معتبر نیس بی خیال شدم! نصف عمرت بر فناست:yes: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ نصف عمرت بر فناست:yes: شما خودشو ناراحت نکنه در حال حاضر که تمام عمرم بر فناست وقت ندارم به نفصش فکر کنم :biggrin: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ شما خودشو ناراحت نکنه در حال حاضر که تمام عمرم بر فناست وقت ندارم به نفصش فکر کنم :biggrin: الان دقیقا انگیزت برای زندگی چیه؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ الان دقیقا انگیزت برای زندگی چیه؟ نجات خودم! لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ نجات خودم! هی وای من!:icon_pf (34): به هدف های دست یافتنی چرا فکر نمی کنی؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ هی وای من!:icon_pf (34): به هدف های دست یافتنی چرا فکر نمی کنی؟ چرا اتفاقا قبلش داشتم به نجات آدمای امثال شما فک می کردم دیدم نتیجه نمی ده هدفم و عوض کردم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ چرا اتفاقا قبلش داشتم به نجات آدمای امثال شما فک می کردم دیدم نتیجه نمی ده هدفم و عوض کردم اتفاقا راه قبلیت خوب بود اگر خودت به خودت تصمیم نمیگرفتی که هدفت رو عوض کنی موفق میشدی اینجور موقع ها با یه نفر مشورت کن ذهن آدما محدوده و کم تجربه....:yes: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ اتفاقا راه قبلیت خوب بود اگر خودت به خودت تصمیم نمیگرفتی که هدفت رو عوض کنی موفق میشدی اینجور موقع ها با یه نفر مشورت کن ذهن آدما محدوده و کم تجربه....:yes: ای وااااااااااااای چه جالببببببببببببببببببببببببببب اتفاقا مشورت کردم این راه و بهم پیشنهاد کردن:biggrin: تاپیک مردم و خراب نکن:vahidrk: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ ای وااااااااااااای چه جالببببببببببببببببببببببببببباتفاقا مشورت کردم این راه و بهم پیشنهاد کردن:biggrin: تاپیک مردم و خراب نکن:vahidrk: مشورت خوبه ولی با یکی که از خودت بهتر باشه مشورت کن نه اینکه بری.....:icon_pf (34): مربوط به موضوع تاپیک میشه دیگه:vahidrk: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ مشورت خوبه ولی با یکی که از خودت بهتر باشه مشورت کن نه اینکه بری.....:icon_pf (34): مربوط به موضوع تاپیک میشه دیگه:vahidrk: کجای بحثت الان دقیقا مربوط به موضوعه؟ خصومت شخصی با استارتر داری ی بحث دیگس زدی تاپیکش و ترکوندی.. :vahidrk: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ کجای بحثت الان دقیقا مربوط به موضوعه؟خصومت شخصی با استارتر داری ی بحث دیگس زدی تاپیکش و ترکوندی.. :vahidrk: لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک مال خودتونه، هرکاری دوس دارید بکنید. :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک مال خودتونه، هرکاری دوس دارید بکنید. :texc5lhcbtrocnmvtp8 هرکاری؟ نمیگی ملت ایران جنبه آزادی ندارند الان فاجعه اخلاقی اینجا رخ میده؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ :texc5lhcbtrocnmvtp8 من جنبه و تحمل هرکاری که بکنن رو دارم. لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک مال خودتونه، هرکاری دوس دارید بکنید. :texc5lhcbtrocnmvtp8 دستت درد نکنه من عذاب وجدان گرفته بودم الان دیگه خیالم راحت شد:2eaoapgxehimkak1y7e الهه بیا ادامه بحث:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک مال خودتونه، هرکاری دوس دارید بکنید. :texc5lhcbtrocnmvtp8 عزیزممممممممممممممممم! لطف کردیییییییییییییییییییییییییی....:w42: دستت درد نکنه من عذاب وجدان گرفته بودم الان دیگه خیالم راحت شد:2eaoapgxehimkak1y7e الهه بیا ادامه بحث:texc5lhcbtrocnmvtp8 تا کجا گفتم؟ آخرین نتیجه این بود که فرهنگ لغاتت کلا کاربر خاصی نداره باید بری روش کار کنی !! بعدش نتیجه دوم این بود که با استارتر خصومت شخصی داری!! نتیجه سوم این بود که من از مشاورین خووبی استفاده می کنم ... خب فک میکنم نتایج خوبی گرفتیم دیگه میتونیم بحث و تموم کنیم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ تا کجا گفتم؟ آخرین نتیجه این بود که فرهنگ لغاتت کلا کاربر خاصی نداره باید بری روش کار کنی !! بعدش نتیجه دوم این بود که با استارتر خصومت شخصی داری!! نتیجه سوم این بود که من از مشاورین خووبی استفاده می کنم ... خب فک میکنم نتایج خوبی گرفتیم دیگه میتونیم بحث و تموم کنیم خودت تنهایی به این نتایج رسیدی؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ خودت تنهایی به این نتایج رسیدی؟ من هرگز به خودم اجازه نمی دم تلاش بی شائبه شما دوست عزیز رو در رسیدن به این نتایج نا دیده بگیرم! نه دئست من ما باهم به این نتایج رسیدیم لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ ما تو خونمون درخت انجیر و توت داریم ... برای این چه تبصره ای هست؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده