Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من اساسا آدم شادیم.میتونم سنگینم باشم، کلاس هم بذارم اما دلم نمیخواد ریا کار باشم. ضمن اینکه بیش فعال هم هستم. شوخی میکنم بابا...سبک نیستی..یکم زیادی اعتماد به نفس داری که در مردا طبیعیه! جدی جدی بیش فعالی؟؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ شوخی میکنم بابا...سبک نیستی..یکم زیادی اعتماد به نفس داری که در مردا طبیعیه! جدی جدی بیش فعالی؟؟:JC_thinking: در دوران کودکی چرا. اون موقع به صورت شیطنت های خسته کننده! :icon_pf (34): الان هم بعضی وقتا از خودم یه چیزایی نشون میدم. الان به صورت فعالیت های پی در پی. ممکنه یه دفعه اراده به یه کاری کنم و بدون وقفه انجامش بدم. :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ در دوران کودکی چرا. اون موقع به صورت شیطنت های خسته کننده! :icon_pf (34):الان هم بعضی وقتا از خودم یه چیزایی نشون میدم. الان به صورت فعالیت های پی در پی. ممکنه یه دفعه اراده به یه کاری کنم و بدون وقفه انجامش بدم. :icon_pf (34): ببخشید سوال میکنم ازت دوست نداشتی جواب نده ساعت خوابت در کودکی چطور بود؟؟الان چطوره؟؟ممکنه بتونی کمتر از میزان نیاز معمولی بخوابی بدون اینکه اذیت بشی یا خستگی حس کنی؟؟ لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ ببخشید سوال میکنم ازت دوست نداشتی جواب نده ساعت خوابت در کودکی چطور بود؟؟الان چطوره؟؟ممکنه بتونی کمتر از میزان نیاز معمولی بخوابی بدون اینکه اذیت بشی یا خستگی حس کنی؟؟ دکتر شدی؟ :biggrin: یادمه همیشه تو کودکی از همه زودتر بیدار میشدم. اما یادم نمیاد کی میخوابیدم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان هم ممکنه اگر برم همین الان بخوایم بطلبه تا 9 بخوابم. اما میانگین خوابم 5 ساعته. معمولا 1 میخوابم 6 پا میشم. مگه اینکه خیلی خسته باشم. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ دکتر شدی؟ :biggrin:یادمه همیشه تو کودکی از همه زودتر بیدار میشدم. اما یادم نمیاد کی میخوابیدم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان هم ممکنه اگر برم همین الان بخوایم بطلبه تا 9 بخوابم. اما میانگین خوابم 5 ساعته. معمولا 1 میخوابم 6 پا میشم. مگه اینکه خیلی خسته باشم. بیش فعال نیستی بابا..حداقل حاد نیست! بچه های بیش فعال تو کودکی با دو ساعت خواب کاملا شارژ میشن و براشون کافیه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ بیش فعال نیستی بابا..حداقل حاد نیست! بچه های بیش فعال تو کودکی با دو ساعت خواب کاملا شارژ میشن و براشون کافیه :icon_pf (34): خدا رو شکر. :biggrin: ولی یادمه بهم میگفتن بیش فعالم. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ بیش فعال نیستی بابا..حداقل حاد نیست! بچه های بیش فعال تو کودکی با دو ساعت خواب کاملا شارژ میشن و براشون کافیه :icon_pf (34): آفرین فروغ منم شک کردم این چی میگه پیش فعال نیست که؟!!:ydm47612zsesgift969 تو شوک بودم!! لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ خدا رو شکر. :biggrin:ولی یادمه بهم میگفتن بیش فعالم. کی؟؟ دکتر، روانشناس یا ملت؟!! در ثانی اون موقع مگه چقدر از این پدیده ژنتیکی اطلاع داشتند؟! لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ آفرین فروغ منم شک کردم این چی میگه پیش فعال نیست که؟!!:ydm47612zsesgift969 تو شک بودم!! تو هنوز بیداری؟ بابا منظورم این بود که یه جا آروم نمیشینم. نه اون بیش فعالی که بیماری روانیه :ydm47612zsesgift969 بیش فعال به این معنی که یه جا آروم نمیشینم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ کی؟؟ دکتر، روانشناس یا ملت؟!! در ثانی اون موقع مگه چقدر از این پدیده ژنتیکی اطلاع داشتند؟! ملت بابا! من پدرم و مادرم روانشناسن. بعضی وقتا به تیکه بهم میگفتن تو بیش فعالی. همین. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ تو هنوز بیداری؟ بابا منظورم این بود که یه جا آروم نمیشینم. نه اون بیش فعالی که بیماری روانیه :ydm47612zsesgift969 بیش فعال به این معنی که یه جا آروم نمیشینم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اولا بیماری نیست یه جهش ژنیتیکیه...خیلی خیلی خاص و مشکل ساز بعدم وقتی معنی دقیق یه موضوعی رو نمیدونی به کار نبرش لطفا :دی اخرشم اینکه از بوس به کجا رسیدیم!! پسرهای این دوره زمونه اید دیگه!! خیرتون نمیرسه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ تو هنوز بیداری؟ بابا منظورم این بود که یه جا آروم نمیشینم. نه اون بیش فعالی که بیماری روانیه :ydm47612zsesgift969بیش فعال به این معنی که یه جا آروم نمیشینم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3بله من حالا حالاها بیدارم!اون شب بخیر معنیش فرق داشت!! لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ بله من حالا حالاها بیدارم!اون شب بخیر معنیش فرق داشت!! :texc5lhcbtrocnmvtp8 پس من برم. بای. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ :texc5lhcbtrocnmvtp8پس من برم. بای. دوباره تکرار کنم حرفامو که نیشتو باز نکنی؟:vahidrk: برو برو... لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ دوباره تکرار کنم حرفامو که نیشتو باز نکنی؟:vahidrk: برو برو... موضوع چیه؟؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ موضوع چیه؟؟:JC_thinking:. حالا که رفته... فردا میاد یقه منو میگیره پشت سرم حرف زدی... پروئه دیگه...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ محمدرضا بستنی دوس داری یا قهوه؟ هف هشتا بوس آبدار با طعم شیرین بستنی چوبی...!:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ هف هشتا بوس آبدار با طعم شیرین بستنی چوبی...!:texc5lhcbtrocnmvtp8 این که دیگه بوس نیست بهش می گن ماچ:yes: ماچ=بوسی که همراه با بزاق دهان باشه و به صورت محکم بر لپ اینو اون پرتاب شود:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ این که دیگه بوس نیست بهش می گن ماچ:yes: ماچ=بوسی که همراه با بزاق دهان باشه و به صورت محکم بر لپ اینو اون پرتاب شود:texc5lhcbtrocnmvtp8 از لغت نامه علامه هادی ناصح استخراج کردی؟:biggrin: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ از لغت نامه علامه هادی ناصح استخراج کردی؟:biggrin: آره شما هم خوندیش؟:biggrin: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده