Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 من اساسا آدم شادیم.میتونم سنگینم باشم، کلاس هم بذارم اما دلم نمیخواد ریا کار باشم. ضمن اینکه بیش فعال هم هستم. شوخی میکنم بابا...سبک نیستی..یکم زیادی اعتماد به نفس داری که در مردا طبیعیه! جدی جدی بیش فعالی؟؟:JC_thinking:
Neutron 60966 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 شوخی میکنم بابا...سبک نیستی..یکم زیادی اعتماد به نفس داری که در مردا طبیعیه! جدی جدی بیش فعالی؟؟:JC_thinking: در دوران کودکی چرا. اون موقع به صورت شیطنت های خسته کننده! :icon_pf (34): الان هم بعضی وقتا از خودم یه چیزایی نشون میدم. الان به صورت فعالیت های پی در پی. ممکنه یه دفعه اراده به یه کاری کنم و بدون وقفه انجامش بدم. :icon_pf (34):
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 در دوران کودکی چرا. اون موقع به صورت شیطنت های خسته کننده! :icon_pf (34):الان هم بعضی وقتا از خودم یه چیزایی نشون میدم. الان به صورت فعالیت های پی در پی. ممکنه یه دفعه اراده به یه کاری کنم و بدون وقفه انجامش بدم. :icon_pf (34): ببخشید سوال میکنم ازت دوست نداشتی جواب نده ساعت خوابت در کودکی چطور بود؟؟الان چطوره؟؟ممکنه بتونی کمتر از میزان نیاز معمولی بخوابی بدون اینکه اذیت بشی یا خستگی حس کنی؟؟
Neutron 60966 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 ببخشید سوال میکنم ازت دوست نداشتی جواب نده ساعت خوابت در کودکی چطور بود؟؟الان چطوره؟؟ممکنه بتونی کمتر از میزان نیاز معمولی بخوابی بدون اینکه اذیت بشی یا خستگی حس کنی؟؟ دکتر شدی؟ :biggrin: یادمه همیشه تو کودکی از همه زودتر بیدار میشدم. اما یادم نمیاد کی میخوابیدم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان هم ممکنه اگر برم همین الان بخوایم بطلبه تا 9 بخوابم. اما میانگین خوابم 5 ساعته. معمولا 1 میخوابم 6 پا میشم. مگه اینکه خیلی خسته باشم.
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 دکتر شدی؟ :biggrin:یادمه همیشه تو کودکی از همه زودتر بیدار میشدم. اما یادم نمیاد کی میخوابیدم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان هم ممکنه اگر برم همین الان بخوایم بطلبه تا 9 بخوابم. اما میانگین خوابم 5 ساعته. معمولا 1 میخوابم 6 پا میشم. مگه اینکه خیلی خسته باشم. بیش فعال نیستی بابا..حداقل حاد نیست! بچه های بیش فعال تو کودکی با دو ساعت خواب کاملا شارژ میشن و براشون کافیه :icon_pf (34):
Neutron 60966 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 بیش فعال نیستی بابا..حداقل حاد نیست! بچه های بیش فعال تو کودکی با دو ساعت خواب کاملا شارژ میشن و براشون کافیه :icon_pf (34): خدا رو شکر. :biggrin: ولی یادمه بهم میگفتن بیش فعالم.
NEGARi 9387 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 بیش فعال نیستی بابا..حداقل حاد نیست! بچه های بیش فعال تو کودکی با دو ساعت خواب کاملا شارژ میشن و براشون کافیه :icon_pf (34): آفرین فروغ منم شک کردم این چی میگه پیش فعال نیست که؟!!:ydm47612zsesgift969 تو شوک بودم!!
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 خدا رو شکر. :biggrin:ولی یادمه بهم میگفتن بیش فعالم. کی؟؟ دکتر، روانشناس یا ملت؟!! در ثانی اون موقع مگه چقدر از این پدیده ژنتیکی اطلاع داشتند؟!
Neutron 60966 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 آفرین فروغ منم شک کردم این چی میگه پیش فعال نیست که؟!!:ydm47612zsesgift969 تو شک بودم!! تو هنوز بیداری؟ بابا منظورم این بود که یه جا آروم نمیشینم. نه اون بیش فعالی که بیماری روانیه :ydm47612zsesgift969 بیش فعال به این معنی که یه جا آروم نمیشینم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3
Neutron 60966 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 کی؟؟ دکتر، روانشناس یا ملت؟!! در ثانی اون موقع مگه چقدر از این پدیده ژنتیکی اطلاع داشتند؟! ملت بابا! من پدرم و مادرم روانشناسن. بعضی وقتا به تیکه بهم میگفتن تو بیش فعالی. همین. :5c6ipag2mnshmsf5ju3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 تو هنوز بیداری؟ بابا منظورم این بود که یه جا آروم نمیشینم. نه اون بیش فعالی که بیماری روانیه :ydm47612zsesgift969 بیش فعال به این معنی که یه جا آروم نمیشینم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اولا بیماری نیست یه جهش ژنیتیکیه...خیلی خیلی خاص و مشکل ساز بعدم وقتی معنی دقیق یه موضوعی رو نمیدونی به کار نبرش لطفا :دی اخرشم اینکه از بوس به کجا رسیدیم!! پسرهای این دوره زمونه اید دیگه!! خیرتون نمیرسه
NEGARi 9387 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 تو هنوز بیداری؟ بابا منظورم این بود که یه جا آروم نمیشینم. نه اون بیش فعالی که بیماری روانیه :ydm47612zsesgift969بیش فعال به این معنی که یه جا آروم نمیشینم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3بله من حالا حالاها بیدارم!اون شب بخیر معنیش فرق داشت!!
Neutron 60966 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 بله من حالا حالاها بیدارم!اون شب بخیر معنیش فرق داشت!! :texc5lhcbtrocnmvtp8 پس من برم. بای.
NEGARi 9387 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 :texc5lhcbtrocnmvtp8پس من برم. بای. دوباره تکرار کنم حرفامو که نیشتو باز نکنی؟:vahidrk: برو برو...
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 دوباره تکرار کنم حرفامو که نیشتو باز نکنی؟:vahidrk: برو برو... موضوع چیه؟؟:JC_thinking:
NEGARi 9387 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 موضوع چیه؟؟:JC_thinking:. حالا که رفته... فردا میاد یقه منو میگیره پشت سرم حرف زدی... پروئه دیگه...:icon_pf (34):
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 محمدرضا بستنی دوس داری یا قهوه؟ هف هشتا بوس آبدار با طعم شیرین بستنی چوبی...!:texc5lhcbtrocnmvtp8
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 هف هشتا بوس آبدار با طعم شیرین بستنی چوبی...!:texc5lhcbtrocnmvtp8 این که دیگه بوس نیست بهش می گن ماچ:yes: ماچ=بوسی که همراه با بزاق دهان باشه و به صورت محکم بر لپ اینو اون پرتاب شود:texc5lhcbtrocnmvtp8
goddess_s 16415 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 این که دیگه بوس نیست بهش می گن ماچ:yes: ماچ=بوسی که همراه با بزاق دهان باشه و به صورت محکم بر لپ اینو اون پرتاب شود:texc5lhcbtrocnmvtp8 از لغت نامه علامه هادی ناصح استخراج کردی؟:biggrin:
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 از لغت نامه علامه هادی ناصح استخراج کردی؟:biggrin: آره شما هم خوندیش؟:biggrin:
ارسال های توصیه شده