شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ بچه و از این غلطا !!!! خانواده رد نمیشد تشریح میکردی حتما،هان؟ :zadan: نصف غلطای عالم تو بچگی و خاله بازی و دکتر بازی اتفاق میفته لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ بچه و از این غلطا !!!! خانواده رد نمیشد تشریح میکردی حتما،هان؟ :zadan: نخیر روشنت میکردم انقدر بزرگش نکنی!!!چیکار کردن مگه!!!!!!!!!!!!!!!!:vahidrk: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ نصف غلطای عالم تو بچگی و خاله بازی و دکتر بازی اتفاق میفته از غلطهای بزرگی هم بیشتر خاطره میشه:lol: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ اوه اوه ساعت 2 نصفه شب شد.... این منحرفین مارو 2 ساعت بیشتر از استاندارد بیدار نگهداشتند. بریم بخوابیم شاید ما هم از این به و .... دیدیم. در واقعیت که نه درخت به داریم نه همسایه مهربون !!!!! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ نخیر روشنت میکردم انقدر بزرگش نکنی!!!چیکار کردن مگه!!!!!!!!!!!!!!!!:vahidrk: روشن کن ببینیم، روشن گر !!!! لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ جناب اسی الحق و الانصاف منطقت خوب به منطق علمای اسلام رفته. وسط اینهمه عشق و زیبایی به چه چیزی فکر میکنید؟ گناه. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ نصف غلطای عالم تو بچگی و خاله بازی و دکتر بازی اتفاق میفته این بچه ها دست هرچی شیطان است از پشت بستن........ در ازای یک به چه میخواهند، خدایا به داد ما برس. لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ چه ناکس تو اون موقعیت راش اومده ها لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ رختارو با صاحب رخت ها شاید !!! :icon_pf (34): د نه د اول صاحب رخت بعد رخت و میشوره لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ جناب اسی الحق و الانصاف منطقت خوب به منطق علمای اسلام رفته. وسط اینهمه عشق و زیبایی به چه چیزی فکر میکنید؟ گناه. خیر.... گناه کجا بود، به شیطان فکر کردیم. بوسه های شیطانی، امیدوارم لب این پسر را در قیامت با سیخ داغ،سوراخ سوراخ کنند. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ روشن کن ببینیم، روشن گر !!!! فردا روشنت میکنم که معنی عشق لحظهای بچه گانرو با گناه بفهمی:vahidrk: من حتما باید یه فکری به حالت بکنم!!وضعت اورژانسیه!!!:icon_pf (34): فعلا برو بخواب لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ از غلطهای بزرگی هم بیشتر خاطره میشه:lol: ها والا یادش بخیر لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ د نه داول صاحب رخت بعد رخت و میشوره :ws47: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ فردا روشنت میکنم که معنی عشق لحظهای بچه گانرو با گناه بفهمی:vahidrk: من حتما باید یه فکری به حالت بکنم!!وضعت اورژانسیه!!!:icon_pf (34): فعلا برو بخواب شماها منحرفین. من یک مومن روشنفکر و مثبت اندیشم.... منتظریم. :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ viviyanجان تایپیکهات اکثرا جایی هست که نمیشه تشکر کرد!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آدم حس میکنه یه چیزی کمه!! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ یه پسر کوچولو بوده هنوز به بلوغ نرسیده بوده که از روی هوس خواستشو بخواد....:yes: حالا من نفهمیدم که چرا اولش سه تا بوس کرده ولی بعدش 5 تا بوس آبدار؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ یه پسر کوچولو بوده هنوز به بلوغ نرسیده بوده که از روی هوس خواستشو بخواد....:yes:حالا من نفهمیدم که چرا اولش سه تا بوس کرده ولی بعدش 5 تا بوس آبدار؟:JC_thinking: چون 3 تای اول دستمزد بوده اون 5 تا پاداش لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ چون 3 تای اول دستمزد بوده اون 5 تا پاداش لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ فردا روشنت میکنم که معنی عشق لحظهای بچه گانرو با گناه بفهمی:vahidrk: من حتما باید یه فکری به حالت بکنم!!وضعت اورژانسیه!!!:icon_pf (34): فعلا برو بخواب الان فرداست گویا ....... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده