.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ خوب پس نگاشون نکن:icon_pf (34): چه خبرا؟بستنی که نخوردی احیاناً؟!! من که نباید بستنی بخورم ولی به چند نفر بستنی دادیم خوردن، توهم میخوای بگواااا ..... جون من تعارف نکن لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ من که نباید بستنی بخورمولی به چند نفر بستنی دادیم خوردن، توهم میخوای بگواااا ..... جون من تعارف نکن دادی به اونا خوردن بعدش تو نخوردی؟ نه من نمیخوام مرسی! من خودم میتونم بستنی بخرم من با بستنی نخرها راحت ترم! دستم تو جیب خودمه با جیب بقیه کاری ندارم!! لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ دادی به اونا خوردن بعدش تو نخوردی؟ نه من نمیخوام مرسی! من خودم میتونم بستنی بخرم من با بستنی نخرها راحت ترم! دستم تو جیب خودمه با جیب بقیه کاری ندارم!! نمیخوام وارد جزییاتش بشم دیگه اونام اول همینو میگفتن لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ نمیخوام وارد جزییاتش بشم دیگه اونام اول همینو میگفتن یعنی من دروغ میگم؟:viannen_38: لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ یعنی من دروغ میگم؟:viannen_38: نههههه ولی خب بالاخره.... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ نههههه ولی خب بالاخره.... نه ولی خوب بالاخره چی؟:viannen_38: لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ نه ولی خوب بالاخره چی؟:viannen_38: نه ولی خب بالاخره ممکنه ..... :4chsmu1: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ نه ولی خب بالاخره ممکنه ..... :4chsmu1:نه من راستشو گفتم:viannen_38: با بستنی نخرها راحت ترم بستنی نمیخوام خودشون کافین بستنی رو خودم میتونم بخرم لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ نه من راستشو گفتم:viannen_38: با بستنی نخرها راحت ترم بستنی نمیخوام خودشون کافین بستنی رو خودم میتونم بخرم ادامه داشت جملم میخواستم بگم ممکنه راست گفته باشی حالا خودشون کافین ینی چی؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ ادامه داشت جملممیخواستم بگم ممکنه راست گفته باشی:texc5lhcbtrocnmvtp8 حالا خودشون کافین ینی چی؟:JC_thinking: کافین یعنی کفایت میکنن! لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ کافین یعنی کفایت میکنن! اونو که فهمیدم منظورتو نفهمیدم ینی بدون بستنی؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ اونو که فهمیدممنظورتو نفهمیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ینی بدون بستنی؟ یعنی من بستنی یا هر چیز دیگهای ازش نمیخوام تو کف بستنی و.. نیستم! این دختر توی خاطره هم واسه خاطر به پسررو نبوسید! وگرنه نمیگفت دیروزم ۵تا به چیدم! دخترا به و بستنیو شوکولات نمیخوان! خودتون اگه خوب باشید بستنی لازم ندارید لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ یعنی من بستنی یا هر چیز دیگهای ازش نمیخوام تو کف بستنی و.. نیستم! این دختر توی خاطره هم واسه خاطر به پسررو نبوسید! وگرنه نمیگفت دیروزم ۵تا به چیدم! دخترا به و بستنیو شوکولات نمیخوان! خودتون اگه خوب باشید بستنی لازم ندارید خوب این که آره منتها بستنی و اینا بهانس برا شروع ماجرا لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ خوب این که آرهمنتها بستنی و اینا بهانس برا شروع ماجرا خوب اگه اینجوریه میتونی گنجیشکرو نگاه کنی:biggrin: با بستنی هم شروع نمیکنن:icon_pf (34): قهوه و نسکافه بهتره لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ خوب اگه اینجوریه میتونی گنجیشکرو نگاه کنی:biggrin: با بستنی هم شروع نمیکنن:icon_pf (34): قهوه و نسکافه بهتره قهوه دوست داری یا نسکافه؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ قهوه دوست داری یا نسکافه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3تو که رفتی بستنی هاتو با چند نفر دیگه خوردی:viannen_38: :vahidrk:برو به همونا قهوه تعارف کن:viannen_38: لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ تو که رفتی بستنی هاتو با چند نفر دیگه خوردی:viannen_38: :vahidrk:برو به همونا قهوه تعارف کن:viannen_38: نه بابا من ننخوردم که گنجشکارو گفتم دارن میخورن لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ نه بابا من ننخوردم کهگنجشکارو گفتم دارن میخورن تکذیب نکن :vahidrk:لوو رفتی دیگه لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ تکذیب نکن :vahidrk:لوو رفتی دیگه خودت قضاوت کن لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ من که نباید بستنی بخورمولی به چند نفر بستنی دادیم خوردن، توهم میخوای بگواااا ..... جون من تعارف نکن اینم سندش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده