رفتن به مطلب

پنج تا بوس آبدار با طعم گس به…!

ارسال های توصیه شده

خوب پس نگاشون نکن:icon_pf (34): چه خبرا؟بستنی که نخوردی احیاناً؟!!:whistle:

من که نباید بستنی بخورم

ولی به چند نفر بستنی دادیم خوردن، توهم میخوای بگواااا ..... جون من تعارف نکن:whistle:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 343
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من که نباید بستنی بخورمولی به چند نفر بستنی دادیم خوردن، توهم میخوای بگواااا ..... جون من تعارف نکن:whistle:
دادی به اونا خوردن بعدش تو نخوردی؟:whistle: نه من نمی‌خوام مرسی!‌ من خودم می‌تونم بستنی بخرم من با بستنی نخر‌ها راحت ترم!:ws37: دستم تو جیب خودمه با جیب بقیه کاری ندارم!!:ws37:
لینک به دیدگاه
دادی به اونا خوردن بعدش تو نخوردی؟:whistle: نه من نمی‌خوام مرسی!‌ من خودم می‌تونم بستنی بخرم من با بستنی نخر‌ها راحت ترم!:ws37: دستم تو جیب خودمه با جیب بقیه کاری ندارم!!:ws37:

نمیخوام وارد جزییاتش بشم دیگه :whistle:

اونام اول همینو میگفتن:whistle:

لینک به دیدگاه
نه ولی خب بالاخره ممکنه ..... :4chsmu1:
نه من راستشو گفتم:viannen_38: با بستنی نخر‌ها راحت ترم بستنی نمی‌خوام خودشون کافین:ws37: بستنی رو خودم می‌تونم بخرم:ws37:
لینک به دیدگاه
نه من راستشو گفتم:viannen_38: با بستنی نخر‌ها راحت ترم بستنی نمی‌خوام خودشون کافین:ws37: بستنی رو خودم می‌تونم بخرم:ws37:

ادامه داشت جملم

میخواستم بگم ممکنه راست گفته باشیtexc5lhcbtrocnmvtp8.gif

حالا خودشون کافین ینی چی؟:JC_thinking:

لینک به دیدگاه
ادامه داشت جملم

میخواستم بگم ممکنه راست گفته باشی:texc5lhcbtrocnmvtp8

حالا خودشون کافین ینی چی؟:JC_thinking:

کافین یعنی‌ کفایت می‌کنن!:ws37:
لینک به دیدگاه
اونو که فهمیدم

منظورتو نفهمیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

ینی بدون بستنی؟:whistle:

یعنی‌ من بستنی یا هر چیز دیگه‌ای ازش نمی‌خوام تو کف بستنی و.. نیستم! این دختر توی خاطره هم واسه خاطر به پسر‌رو نبوسید!:ws37: وگرنه نمی‌گفت دیروزم ۵تا به چیدم! دخترا به و بستنیو شوکولات نمیخوان! خودتون اگه خوب باشید بستنی لازم ندارید :ws37:
لینک به دیدگاه
یعنی‌ من بستنی یا هر چیز دیگه‌ای ازش نمی‌خوام تو کف بستنی و.. نیستم! این دختر توی خاطره هم واسه خاطر به پسر‌رو نبوسید!:ws37: وگرنه نمی‌گفت دیروزم ۵تا به چیدم! دخترا به و بستنیو شوکولات نمیخوان! خودتون اگه خوب باشید بستنی لازم ندارید :ws37:

خوب این که آره

منتها بستنی و اینا بهانس برا شروع ماجرا:whistle:

لینک به دیدگاه
خوب این که آره

منتها بستنی و اینا بهانس برا شروع ماجرا:whistle:

خوب اگه اینجوریه میتونی‌ گنجیشکرو نگاه کنی:biggrin:‌ با بستنی هم شروع نمیکنن:icon_pf (34): قهوه و نسکافه بهتره:ws37:
لینک به دیدگاه
قهوه دوست داری یا نسکافه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3
تو که رفتی‌ بستنی هاتو با چند نفر دیگه خوردی:viannen_38: :vahidrk:برو به همونا قهوه تعارف کن:viannen_38:
لینک به دیدگاه
تو که رفتی‌ بستنی هاتو با چند نفر دیگه خوردی:viannen_38: :vahidrk:برو به همونا قهوه تعارف کن:viannen_38:

نه بابا من ننخوردم که

گنجشکارو گفتم دارن میخورن:whistle:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...