هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ سير دوس ندارم جنس فروخته شد پس گرفته نمی شود لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ جنس فروخته شد پس گرفته نمی شود فقط خواستم منصرف شي حالا كه چاره اي ندارم حداقل يه چيزي سفارش بدم كه ارزش داشته باشه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ فقط خواستم منصرف شي حالا كه چاره اي ندارم حداقل يه چيزي سفارش بدم كه ارزش داشته باشه :icon_pf (34): نه دیگه جنس دیگه به شما داده نمیشه تا حساب قبلیتو تصفیه نکنی:yes: لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ نه دیگه جنس دیگه به شما داده نمیشه تا حساب قبلیتو تصفیه نکنی:yes: هنوز دارم سير ميخورم....... تاره 1 گرمشو خوردم بايد 1سال صبر كني تا 1 كيلو سير تموم شه:icon_razz: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ هنوز دارم سير ميخورم....... تاره 1 گرمشو خوردم بايد 1سال صبر كني تا 1 كيلو سير تموم شه:icon_razz: شما نمی خواد خودتو شکنجه بدی ما از شما خدمات نمی خوایم فقط زود بخور برو که مانع کسب شدی:vahidrk: لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ شما نمی خواد خودتو شکنجه بدی ما از شما خدمات نمی خوایم فقط زود بخور برو که مانع کسب شدی:vahidrk: چرا ميزني خوووووووو نميشه نخورم ولي زود برم؟ لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ چرا ميزني خوووووووو نميشه نخورم ولي زود برم؟ چرا میشه هر کاری می خوای بکن:imoksmiley: لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ چرا میشه هر کاری می خوای بکن:imoksmiley: پس حالا كه حالت خوبه من رفتم .. :th_running1: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ پس حالا كه حالت خوبه من رفتم .. :th_running1: :w74: لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ این تاپیک انقدر جای بحث داشته که 29 صفحه بشه؟!!! لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ این تاپیک انقدر جای بحث داشته که 29 صفحه بشه؟!!! :ydm47612zsesgift969 حتما داشته دیگه لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ حتما داشته دیگه آره دیگه... همش پست های توئه بالاخره ناصحی گفتن و نصیحتی!! به نصایحت ادامه بده! :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ آره دیگه... همش پست های توئه بالاخره ناصحی گفتن و نصیحتی!! به نصایحت ادامه بده! :persiana__hahaha: نصیحت می کنم به شرطی که تو زندگیتون به کار ببرید هادی هم که دیگه هدایت میطلبه لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ من می خوام بوست کنم بیا بده لوپو .... :evilsmile: ... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ باید اون سه تا به رو خودش میخورد،پنج تا سیلی هم برا اون پنج تا به میزد بهش تا طلبش وصول شه:thumbsdownsmiley:داداشم!!! چرا خشونت!! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ اوهومهر روز بستنی میخورن نامردا:texc5lhcbtrocnmvtp8مگه من به تو نمیگم اون گنجیشکرو نگا کن!!! لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ مگه من به تو نمیگم اون گنجیشکرو نگا کن!!! خو اونام دارن بستنی میخورن دیگه به من چه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ خو اونام دارن بستنی میخورن دیگه به من چه خوب پس نگاشون نکن:icon_pf (34): چه خبرا؟بستنی که نخوردی احیاناً؟!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده