هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ مطمئن باش ارائه ميدمسفارش بدم؟ قبلت؟ خوب از اونجایی که بهت اطمینان دارم و نمیتونی فرار کنی و شاهد دارم و همه مدارکش موجوده......:icon_pf (34): قبلت:yes: در خدمتیم لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ يادت باشه ارائه خدمات بعد از استفاده از كالا هست اگر موافقي تا سفارش بدم اگر كه نه به محمدرضا سفارش بدم:icon_pf (34): یه بار امتحان کنی مشتری میشی لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ یه بار امتحان کنی مشتری میشی بر خرمگش معرکه لعنت:vahidrk: چی میگی تو این وسط؟:vahidrk: با مشتری من کاری نداشته باش برو دنبال کاسبی خودت:viannen_38: لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ یه بار امتحان کنی مشتری میشی دير اومدي با هادي قرار داد بستم تو پست بعدي هم بهش سفارش ميدم حالا بشين و نگاه كن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ دير اومدي با هادي قرار داد بستم تو پست بعدي هم بهش سفارش ميدمحالا بشين و نگاه كن:icon_pf (34): :5c6ipag2mnshmsf5ju3:whistle: لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ خوب از اونجایی که بهت اطمینان دارم و نمیتونی فرار کنی و شاهد دارم و همه مدارکش موجوده......:icon_pf (34): قبلت:yes: در خدمتیم و اما سفارش من:texc5lhcbtrocnmvtp8 فقط امكان داره خودت فرار كني...... آقا من 1 كيلو سير خام ميخوام و طبق قرارداد ارائه خدمات هم بعد از مصرف كالا :biggrin::lol: لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ بر خرمگش معرکه لعنت:vahidrk: چی میگی تو این وسط؟:vahidrk: با مشتری من کاری نداشته باش برو دنبال کاسبی خودت:viannen_38: دير اومدي با هادي قرار داد بستم تو پست بعدي هم بهش سفارش ميدمحالا بشين و نگاه كن:icon_pf (34): از اولم میدونستم وکیل نیستم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ و اما سفارش من:texc5lhcbtrocnmvtp8 فقط امكان داره خودت فرار كني...... آقا من 1 كيلو سير خام ميخوام و طبق قرارداد ارائه خدمات هم بعد از مصرف كالا :biggrin::lol: اشکال نداره منم که سیر بخورم قضیه به کل حل میشه بفرمایید سیر خام خدمت شما:lol: هر موقع تموم شد بگو تا من خدماتو بگیرم لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ اشکال نداره منم که سیر بخورم قضیه به کل حل میشه بفرمایید سیر خام خدمت شما:lol: هر موقع تموم شد بگو تا من خدماتو بگیرم فلفل قرمز تند هم ميخوام لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ از اولم میدونستم وکیل نیستم چرا ميزني؟:vahidrk: فقط ميگي وكيلم وكيلم :viannen_38: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ فلفل قرمز تند هم ميخوام بفرمایید چیز دیگه میل دارید؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ بفرمایید چیز دیگه میل دارید؟:JC_thinking: سيره خيلي بو ميده هاااااااا حالت بد ميشه....... فلفله هم خيلي تنده ميسوزي ميخواي فسخش كنيم؟ لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ سيره خيلي بو ميده هاااااااا حالت بد ميشه....... فلفله هم خيلي تنده ميسوزي ميخواي فسخش كنيم؟ شیرینی خدمات همه اینا رو از یاد میبره شما نگران نباش:icon_pf (34): حسابتو تصفیه کن لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ در دیزی بازه، حیای گربه کجا رفته؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ اسم تاپیک رو عوض کنید:50 صفحه اسپم برای 5تا "به" ه گندیده:viannen_38: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ در دیزی بازه، حیای گربه کجا رفته؟ کجا در دیزی بازه؟ هر چی در بود که بسته بود لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ شیرینی خدمات همه اینا رو از یاد میبره شما نگران نباش:icon_pf (34):حسابتو تصفیه کن مامانم داره صدام ميكنه بعدا ميام.........الفرااااااااااار :th_running1: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ مامانم داره صدام ميكنه بعدا ميام.........الفرااااااااااار :th_running1: لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ در دیزی بازه، حیای گربه کجا رفته؟ خوب تاپيكتو تو بخش مطالب جالب و آموزنده استارت كردي ديگه..... ما هم داريم ياد ميگيريم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده