هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 اجناستون تنوع نداره شما بگو چی میخوای؟ همه چی داریم باید نیاز مشتری رو بفهمیم تا پیشنهاد بدیم:yes:
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 شما بگو چی میخوای؟ همه چی داریم باید نیاز مشتری رو بفهمیم تا پیشنهاد بدیم:yes: ما معامله پاياپاي ميكنيم قهوه و كاكائو ميگيريم بجاش انار ميديم نه چيز ديگه
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 ما معامله پاياپاي ميكنيم قهوه و كاكائو ميگيريم بجاش انار ميديم نه چيز ديگه مبادله کالا به کالا نداریم اینجا :icon_razz: ما اینجا مبادله کالا با خدمات داریم:yes:
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 مبادله کالا به کالا نداریم اینجا :icon_razz:ما اینجا مبادله کالا با خدمات داریم:yes: اهههههههههه:icon_razz: خدمات را شما ارائه ميدين يا مشتري ها؟
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 اهههههههههه:icon_razz: خدمات را شما ارائه ميدين يا مشتري ها؟ مشتری ارائه میده دیگه ما کالا رو میدیم:icon_pf (34):
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 مشتری ارائه میده دیگه ما کالا رو میدیم:icon_pf (34): پس شما هيچ نقشي در ارائه خدمات ندارين؟
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 پس شما هيچ نقشي در ارائه خدمات ندارين؟ خدمات اولیه به عهده شماست ما خدمات پس از فروششو ارائه میدیم
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 خدمات اولیه به عهده شماست ما خدمات پس از فروششو ارائه میدیم قبوله ..... پس گفتين هركالايي بخوام سفارش بدم شما ارائه ميدين....درسته؟
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 قبوله ..... پس گفتين هركالايي بخوام سفارش بدم شما ارائه ميدين....درسته؟ بله بله اما فقط باید جز خوردنی ها باشه
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 بله بله اما فقط باید جز خوردنی ها باشه جزو خوردني ها هست .... فقط خدمات را پس از استفاده كالا ارائه ميديم....... حالا سفارش بدم
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 جزو خوردني ها هست .... فقط خدمات را پس از استفاده كالا ارائه ميديم....... حالا سفارش بدم نه دیگه وقتی کالا بهتون تحویل داده شد شما باید خدمات رو ارائه بدین سفارش بده:yes:
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 نه دیگه وقتی کالا بهتون تحویل داده شد شما باید خدمات رو ارائه بدینسفارش بده:yes: نه ديگه پس از استفاده از كالا... مثل روال داستان اگه قبوله سفارش بدم ........زودتر تصميم بگير تا در اينجارو نبستن:icon_pf (34):
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 نه ديگه پس از استفاده از كالا... مثل روال داستان اگه قبوله سفارش بدم ........زودتر تصميم بگير تا در اينجارو نبستن:icon_pf (34): روال داشتان مال خیلی سال پیشه الان همه چیز تغیر کرده :yes: تازه خدماتی هم که ارائه میدیم مثل داستان نیست بهتر شده:icon_pf (34): بدو تا شلوغ نشده سفارش بده
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 روال داشتان مال خیلی سال پیشه الان همه چیز تغیر کرده :yes:تازه خدماتی هم که ارائه میدیم مثل داستان نیست بهتر شده:icon_pf (34): بدو تا شلوغ نشده سفارش بده اي بابا يه موضوع به اين سادگي كه انقدر چونه زدن نداره:icon_pf (34): همون كه گفتم بعد از استفاده از كالا......... نكنه كالاتون تقلبيه كه ميترسين؟
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 اي بابا يه موضوع به اين سادگي كه انقدر چونه زدن نداره:icon_pf (34): همون كه گفتم بعد از استفاده از كالا......... نكنه كالاتون تقلبيه كه ميترسين؟ کالامون خیلی هم مرغوبه ما صبرمون کمه فقط:icon_pf (34):
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 کالامون خیلی هم مرغوبه ما صبرمون کمه فقط:icon_pf (34): خوب پس حرفي نميمونه ميخوام طعمش جاويدان باشه :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): سفارش بدم؟
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 خوب پس حرفي نميمونه ميخوام طعمش جاويدان باشه :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): سفارش بدم؟ یه بار امتحان کنی مشتری میشی نگران نباش تا عمر داری طعمش زیر دندونته:icon_pf (34): سفارش بده بده
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 یه بار امتحان کنی مشتری میشی نگران نباش تا عمر داری طعمش زیر دندونته:icon_pf (34): سفارش بده بده يادت باشه ارائه خدمات بعد از استفاده از كالا هست اگر موافقي تا سفارش بدم اگر كه نه به محمدرضا سفارش بدم:icon_pf (34):
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 يادت باشه ارائه خدمات بعد از استفاده از كالا هست اگر موافقي تا سفارش بدم اگر كه نه به محمدرضا سفارش بدم:icon_pf (34): اگر شنما از کالا استفاده کردی و خدماتشو ندادی من چیکار کنم؟:JC_thinking: نه بابا شفارش بده حالا برای خدماتش یه فکری می کنیم:yes: از دهن میوفته ها
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 اگر شنما از کالا استفاده کردی و خدماتشو ندادی من چیکار کنم؟:JC_thinking: نه بابا شفارش بده حالا برای خدماتش یه فکری می کنیم:yes: از دهن میوفته ها مطمئن باش ارائه ميدم سفارش بدم؟ قبلت؟
ارسال های توصیه شده