felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ گروه ضربت ضد اسپم نواندیشان که فعلا سوسکت کرده. :biggrin: ادمین هام اگه الان بیام می زنم همه شونو شل و پل می کنم :brodkavelarg: ... نوترون جون کارد بزنی خونم در نمیاد ... لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ یاد اون جکه افتادم پسره دختر رو زوری بغل میکنه دختره شاکی میگه تا 2000 میشمرم ول نکی جیغ میزنم ممدم بیاد اینجا این وضعیته لهو لعب رو ببینه میگه تا 100 روز وقت میدم اسپم ارو پاک کنید وگرنه تاپیک قفله لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ یاد اون جکه افتادم پسره دختر رو زوری بغل میکنه دختره شاکی میگه تا 2000 میشمرم ول نکی جیغ میزنم ممدم بیاد اینجا این وضعیته لهو لعب رو ببینه میگه تا 100 روز وقت میدم اسپم ارو پاک کنید وگرنه تاپیک قفله وای وای پای تو هم به این تاپیک باز شد ... ... حالا حالا ها هستی .... لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ وای وای پای تو هم به این تاپیک باز شد ... ... حالا حالا ها هستی .... مارا وارد این میوه بازی نکنید :viannen_38: ما خود خانواده داریم پس تا حرف در نیومده میرویم و شما را با این میوهای فریبنده تنها میگذاریم:icon_pf (44): عهد کردم که دگر وارد این تاپیک نشوم به جز این پست و اون پست و پستهای دگر.... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ آتروس میوه چی داری تو دست و بالت؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ سالها پيش كه پسر كوچكي بودم تو خونه قديمي پدري علاوه بر درخت گردو و گيلاس و سيب دوتا درخت بزرگ ( به ) داشتيم كه شاخه هاش تا روي پشت بوم رفته بود…! درخت ها پر بود از ( به ) هاي درشت و پر آب كه هر سال هم ميخورديم و هم مادر مربا درست ميكرد و گاهي تاس كباب و ابگوشت ( به )و بعضي وقت ها هم به جاي سيب زميني ته ديگ پلو سرخ ميشد…! يه روز سر حوض نشسته بودم كه يهو ديدم شاخه هاي درخت ( به )روي پشت بوم تكون ميخورن و انگار يه كسي روي بوم نشسته داره ( به )هاي درخت رو ميكنه…! جلدي بدو بدو از پله ها بالا رفتم و تا رسيدم روي پشت بوم ديدم بعله…! دختر همسايه توي دامنش چند تا ( به )درشت ريخته بود و يك ( به )نيم خورده هم توي دستش بود …! دختر همسايه تا چشمش افتاد به من رنگ از رخسارش پريد و ( به )هاي توي دامنش ريخت روي زمين…! اسمش مليحه بود كه مَلي صداش ميكردن بچه ها…! صورت گرد تپلي با دامن گل منگلي و موهاي ريخته روي شونه هاش …! زل زده بود توي چشمام …! رفتم جلو گفتم دامنت رو بگير و بعد سه تا ( به )درشت رو از روي زمين برداشتم گذاشتم توي دامنش بهش گفتم هر وقت خواستي ميتوني بياي ( به )بكني اما شرط داره مَلي…! گفت: چه شرطي…؟ گفتم براي هر دونه( به )بايد يه بوس بدي…! اولش ناز كرد اما ديدم همچي بدش نمياد…! سه تا بوسش كه كردم ديدم همينطور ايستاده…! گفتم برو ديگه…! يه من و مني كرد گفت: ديروزَم پنج تا( به )درشت كَندَم…! كشيدمش كنار ديوار و با فراغ بال طلبم رو اَزش گرفتم…! پنج تا بوس ابدار كه طعم گس( به )ميداد…! بو و طعم گس( به )هميشه من رو ياد بوسه هاي شيرين مَلي ميندازه …! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راسته که میگن هر چیزی قیمت خودشو داره حتی به خوردن حتی ........... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ راسته که میگن هر چیزی قیمت خودشو داره حتی به خوردن حتی ........... سارا شما هم؟ لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ سارا شما هم؟ مگه سارا دل نداره؟؟ لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ مگه سارا دل نداره؟؟ حالا کی باید این همه شکلات و بهتون بدم؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ لپ؟؟؟غرض فقط لپه!؟! ای بابا والا کلی سیستم پیاده کرده بودیم هادی تر زد به همش لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ حالا کی باید این همه شکلات و بهتون بدم؟:icon_pf (34): والاکلی سیستم پیاده کرده بودیم هادی تر زد به همش همتون خیلی پرروئید!! منم پررو کردیدم لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ این تاپیک داره سمت انحراف میره اینم سخنی چند از من:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ مگه سارا دل نداره؟؟ یعنی چی :ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ همتون خیلی پرروئید!! منم پررو کردیدم آخه مگه بوس از لپ هم طعم داره؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ آخه مگه بوس از لپ هم طعم داره؟ اگه روژ گونش طعم دار باشه لینک به دیدگاه
boosal 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ خدا خیر بده به استارتر تاپیک که داغ دل خیلیا رو تازه کرد لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ اگه روژ گونش طعم دار باشه اون طعم به درد نمیخوره بستنی رو واسه همین میدیم دیگه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ اون طعم به درد نمیخورهبستنی رو واسه همین میدیم دیگه به قول فروغ مرد هم مردای قدیم! بستنی چیه آخه؟ مگه میخواین بچه گول بزنین؟!!!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ به قول فروغ مرد هم مردای قدیم! بستنی چیه آخه؟ مگه میخواین بچه گول بزنین؟!!!:icon_pf (34): ما بستنی رو واسه طعمش دوس داریم یه موقع نگی چرا از اول خود بستنی رو نمیخوریمااااا بستنی بهانس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده