رفتن به مطلب

پنج تا بوس آبدار با طعم گس به…!

ارسال های توصیه شده

سالها پيش كه پسر كوچكي بودم تو خونه قديمي پدري علاوه بر درخت گردو و گيلاس و سيب دوتا درخت بزرگ ( به ) داشتيم كه شاخه هاش تا روي پشت بوم رفته بود…! درخت ها پر بود از ( به ) هاي درشت و پر آب كه هر سال هم ميخورديم و هم مادر مربا درست ميكرد و گاهي تاس كباب و ابگوشت ( به )و بعضي وقت ها هم به جاي سيب زميني ته ديگ پلو سرخ ميشد…!

يه روز سر حوض نشسته بودم كه يهو ديدم شاخه هاي درخت ( به )روي پشت بوم تكون ميخورن و انگار يه كسي روي بوم نشسته داره ( به )هاي درخت رو ميكنه…! جلدي بدو بدو از پله ها بالا رفتم و تا رسيدم روي پشت بوم ديدم بعله…! دختر همسايه توي دامنش چند تا ( به )درشت ريخته بود و يك ( به )نيم خورده هم توي دستش بود …! دختر همسايه تا چشمش افتاد به من رنگ از رخسارش پريد و ( به )هاي توي دامنش ريخت روي زمين…! اسمش مليحه بود كه مَلي صداش ميكردن بچه ها…! صورت گرد تپلي با دامن گل منگلي و موهاي ريخته روي شونه هاش …! زل زده بود توي چشمام …!

رفتم جلو گفتم دامنت رو بگير و بعد سه تا ( به )درشت رو از روي زمين برداشتم گذاشتم توي دامنش بهش گفتم هر وقت خواستي ميتوني بياي ( به )بكني اما شرط داره مَلي…! گفت: چه شرطي…؟ گفتم براي هر دونه( به )بايد يه بوس بدي…! اولش ناز كرد اما ديدم همچي بدش نمياد…! سه تا بوسش كه كردم ديدم همينطور ايستاده…! گفتم برو ديگه…! يه من و مني كرد گفت: ديروزَم پنج تا( به )درشت كَندَم…! كشيدمش كنار ديوار و با فراغ بال طلبم رو اَزش گرفتم…! پنج تا بوس ابدار كه طعم گس( به )ميداد…! بو و طعم گس( به )هميشه من رو ياد بوسه هاي شيرين مَلي ميندازه …!

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 33
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 343
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پنج تا بوس ابدار كه طعم گس( به )ميداد…! بو و طعم گس( به )هميشه من رو ياد بوسه هاي شيرين مَلي ميندازه …!

طعم گس که خیلی طعم مسخریه !!!

در ضمن مگه بوسه طعم داره. :JC_thinking:

لینک به دیدگاه
نوشته دیگه با یه به نیم خورده! حالا هی‌ خودتو بزن به خنگی!:viannen_38:

من چه بدونم ......

گفتم حتما دستشو ماچ کرده، مثل فرخ زاد که دست زن هارو ماچ میکرد. :vahidrk:

لینک به دیدگاه
من چه بدونم ......

گفتم حتما دستشو ماچ کرده، مثل فرخ زاد که دست زن هارو ماچ میکرد. :vahidrk:

خوب رو نکن خنگولیاتو:vahidrk:
لینک به دیدگاه
خوب رو نکن خنگولیاتو:vahidrk:

تو منحرفی .....

من مثبتم گیر شما دوستان ناباب افتادم، باید تا میتونم ازتون فاصله بگیرم. :sad0:

لینک به دیدگاه
تو منحرفی .....

من مثبتم گیر شما دوستان ناباب افتادم، باید تا میتونم ازتون فاصله بگیرم. :sad0:

این کجاش منحرفه؟؟!!!!!:ydm47612zsesgift969 تو فرق منحرف غیر منحرف متوجه نمیشی‌!این خیلی‌ هم قشنگ بود:ws37:
لینک به دیدگاه
این کجاش منحرفه؟؟!!!!!:ydm47612zsesgift969 تو فرق منحرف غیر منحرف متوجه نمیشی‌!این خیلی‌ هم قشنگ بود:ws37:

کجاش قشنگ بود.....

طرف رو یکبار هم ندیده، میگه چون به خوردی باید بهم ... بدی !!! :ws44:

لینک به دیدگاه
کجاش قشنگ بود.....

طرف رو یکبار هم ندیده، میگه چون به خوردی باید بهم ... بدی !!! :ws44:

بچه همسایست!! :w58:ملی!!! دامن گًل گلی‌!!اسیییییی!!!بایدی تو کار نبود!!!:sad0:
لینک به دیدگاه
بچه همسایست!! :w58:ملی!!! دامن گًل گلی‌!!اسیییییی!!!بایدی تو کار نبود!!!:sad0:

بچه همسایه را که ندیده بوده تا حالا !!!

اتفاقا امروز کلی به خریدیم، از فردا باید به بردارم برم بدم دست همسایه های مهربونم؟ :ws37:

لینک به دیدگاه
بچه همسایه را که ندیده بوده تا حالا !!!

اتفاقا امروز کلی به خریدیم، از فردا باید به بردارم برم بدم دست همسایه های مهربونم؟ :ws37:

تو از کجا میدونی‌ ندیده!! پس علم غیب داشته اسمش چیه!!!!:w58:تو اصلا متن رو خوندی؟:vahidrk:
لینک به دیدگاه
تو از کجا میدونی‌ ندیده!! پس علم غیب داشته اسمش چیه!!!!:w58:تو اصلا متن رو خوندی؟:vahidrk:

بلی خواندم، اما کاش نمیخواندم و اینهمه گناه را به چشم نمیدیدم. :ws44:

کسی که با یک به حاضر شود بوس دهد، بهش اناناس بدی چه میکند..... :ws44:

لینک به دیدگاه

:ws47::ws47:.. کاش خانواده رد نمی‌شد:ws37: بچه بودن دیگه چه سخت میگیری! ببین چه خاطره نازی داره! هر وقت به میخوره یاد خاطرش میوفته :lol:
لینک به دیدگاه

اناناس بدی میاد رختا رو تو حمومت میشوره:whistle:

لینک به دیدگاه
:ws47::ws47:.. کاش خانواده رد نمی‌شد:ws37: بچه بودن دیگه چه سخت میگیری! ببین چه خاطره نازی داره! هر وقت به میخوره یاد خاطرش میوفته :lol:

بچه و از این غلطا !!!!

خانواده رد نمیشد تشریح میکردی حتما،هان؟ :zadan:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...