viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ سالها پيش كه پسر كوچكي بودم تو خونه قديمي پدري علاوه بر درخت گردو و گيلاس و سيب دوتا درخت بزرگ ( به ) داشتيم كه شاخه هاش تا روي پشت بوم رفته بود…! درخت ها پر بود از ( به ) هاي درشت و پر آب كه هر سال هم ميخورديم و هم مادر مربا درست ميكرد و گاهي تاس كباب و ابگوشت ( به )و بعضي وقت ها هم به جاي سيب زميني ته ديگ پلو سرخ ميشد…! يه روز سر حوض نشسته بودم كه يهو ديدم شاخه هاي درخت ( به )روي پشت بوم تكون ميخورن و انگار يه كسي روي بوم نشسته داره ( به )هاي درخت رو ميكنه…! جلدي بدو بدو از پله ها بالا رفتم و تا رسيدم روي پشت بوم ديدم بعله…! دختر همسايه توي دامنش چند تا ( به )درشت ريخته بود و يك ( به )نيم خورده هم توي دستش بود …! دختر همسايه تا چشمش افتاد به من رنگ از رخسارش پريد و ( به )هاي توي دامنش ريخت روي زمين…! اسمش مليحه بود كه مَلي صداش ميكردن بچه ها…! صورت گرد تپلي با دامن گل منگلي و موهاي ريخته روي شونه هاش …! زل زده بود توي چشمام …! رفتم جلو گفتم دامنت رو بگير و بعد سه تا ( به )درشت رو از روي زمين برداشتم گذاشتم توي دامنش بهش گفتم هر وقت خواستي ميتوني بياي ( به )بكني اما شرط داره مَلي…! گفت: چه شرطي…؟ گفتم براي هر دونه( به )بايد يه بوس بدي…! اولش ناز كرد اما ديدم همچي بدش نمياد…! سه تا بوسش كه كردم ديدم همينطور ايستاده…! گفتم برو ديگه…! يه من و مني كرد گفت: ديروزَم پنج تا( به )درشت كَندَم…! كشيدمش كنار ديوار و با فراغ بال طلبم رو اَزش گرفتم…! پنج تا بوس ابدار كه طعم گس( به )ميداد…! بو و طعم گس( به )هميشه من رو ياد بوسه هاي شيرين مَلي ميندازه …! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 33 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ عجب آدمایی پیدا میشنا ...... به را در راه خدا بده بره ، بوس میخوای چکار !!! :vahidrk: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ پنج تا بوس ابدار كه طعم گس( به )ميداد…! بو و طعم گس( به )هميشه من رو ياد بوسه هاي شيرين مَلي ميندازه …! طعم گس که خیلی طعم مسخریه !!! در ضمن مگه بوسه طعم داره. :JC_thinking: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ طعم گس که خیلی طعم مسخریه !!! در ضمن مگه بوسه طعم داره. :JC_thinking: وقتی یه به نیم خورده دستت باشه آره طعم داره لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ وقتی یه به نیم خورده دستت باشه آره طعم داره یعنی بهی که تو دستش بوده را خورده؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ یعنی بهی که تو دستش بوده را خورده؟ :JC_thinking:نوشته دیگه با یه به نیم خورده! حالا هی خودتو بزن به خنگی!:viannen_38: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ نوشته دیگه با یه به نیم خورده! حالا هی خودتو بزن به خنگی!:viannen_38: من چه بدونم ...... گفتم حتما دستشو ماچ کرده، مثل فرخ زاد که دست زن هارو ماچ میکرد. :vahidrk: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ من چه بدونم ...... گفتم حتما دستشو ماچ کرده، مثل فرخ زاد که دست زن هارو ماچ میکرد. :vahidrk: خوب رو نکن خنگولیاتو:vahidrk: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ خوب رو نکن خنگولیاتو:vahidrk: تو منحرفی ..... من مثبتم گیر شما دوستان ناباب افتادم، باید تا میتونم ازتون فاصله بگیرم. لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ تو منحرفی ..... من مثبتم گیر شما دوستان ناباب افتادم، باید تا میتونم ازتون فاصله بگیرم. این کجاش منحرفه؟؟!!!!!:ydm47612zsesgift969 تو فرق منحرف غیر منحرف متوجه نمیشی!این خیلی هم قشنگ بود لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ این کجاش منحرفه؟؟!!!!!:ydm47612zsesgift969 تو فرق منحرف غیر منحرف متوجه نمیشی!این خیلی هم قشنگ بود کجاش قشنگ بود..... طرف رو یکبار هم ندیده، میگه چون به خوردی باید بهم ... بدی !!! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ کجاش قشنگ بود..... طرف رو یکبار هم ندیده، میگه چون به خوردی باید بهم ... بدی !!! بچه همسایست!! ملی!!! دامن گًل گلی!!اسیییییی!!!بایدی تو کار نبود!!! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ بچه همسایست!! ملی!!! دامن گًل گلی!!اسیییییی!!!بایدی تو کار نبود!!! بچه همسایه را که ندیده بوده تا حالا !!! اتفاقا امروز کلی به خریدیم، از فردا باید به بردارم برم بدم دست همسایه های مهربونم؟ لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ بچه همسایه را که ندیده بوده تا حالا !!! اتفاقا امروز کلی به خریدیم، از فردا باید به بردارم برم بدم دست همسایه های مهربونم؟ تو از کجا میدونی ندیده!! پس علم غیب داشته اسمش چیه!!!!تو اصلا متن رو خوندی؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ تو از کجا میدونی ندیده!! پس علم غیب داشته اسمش چیه!!!!تو اصلا متن رو خوندی؟:vahidrk: بلی خواندم، اما کاش نمیخواندم و اینهمه گناه را به چشم نمیدیدم. کسی که با یک به حاضر شود بوس دهد، بهش اناناس بدی چه میکند..... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ بلی خواندم، اما کاش نمیخواندم و اینهمه گناه را به چشم نمیدیدم. کسی که با یک به حاضر شود بوس دهد، بهش اناناس بدی چه میکند..... :ws47:.. کاش خانواده رد نمیشد بچه بودن دیگه چه سخت میگیری! ببین چه خاطره نازی داره! هر وقت به میخوره یاد خاطرش میوفته :lol: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ بلی خواندم، اما کاش نمیخواندم و اینهمه گناه را به چشم نمیدیدم. کسی که با یک به حاضر شود بوس دهد، بهش اناناس بدی چه میکند..... اناناس بدی میاد رختا رو تو حمومت میشوره لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ :ws47:.. کاش خانواده رد نمیشد بچه بودن دیگه چه سخت میگیری! ببین چه خاطره نازی داره! هر وقت به میخوره یاد خاطرش میوفته :lol: بچه و از این غلطا !!!! خانواده رد نمیشد تشریح میکردی حتما،هان؟ :zadan: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ اناناس بدی میاد رختا رو تو حمومت میشوره رختارو با صاحب رخت ها شاید !!! :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده