saie 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ سلام تو درس درامدی بر شهر شناسی استاد بهمون گفته انواع ساخت رو بیاریم مثل ساخت خطی-ساخت شطرنجی -ساخت دوران-ساخت مرکزی-ساخت ارگانیک . به نظر شما به غیر از اینا دیگه ساختی هست؟ممنون :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
0 Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ میتونی اینا رو هم بهش اضافه کنی: محور باروکی ستاره ای رنسانسی حلقوی دوایر متحد المرکز و تلفیقی از هر کدام از چیزایی که خودت گفتی و من گفتم. 2 لینک به دیدگاه
0 saie 277 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ میتونی اینا رو هم بهش اضافه کنی:محور باروکی ستاره ای رنسانسی حلقوی دوایر متحد المرکز و تلفیقی از هر کدام از چیزایی که خودت گفتی و من گفتم. میتونید در مورد این ساخت ها یه توضیحی بدین؟/:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ کتاب مقدمه ای بر مبانی برنامه ریزی شهری اسماعیل شیعه. تقریباً تو همه جا هم هستش. 1 لینک به دیدگاه
سوال
saie 277
سلام تو درس درامدی بر شهر شناسی استاد بهمون گفته انواع ساخت رو بیاریم مثل ساخت خطی-ساخت شطرنجی -ساخت دوران-ساخت مرکزی-ساخت ارگانیک . به نظر شما به غیر از اینا دیگه ساختی هست؟ممنون :JC_thinking:
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده