Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ دل ما پول کلان خواهد و پیداست که نیست در جهان نیز همان باب دل ماست که نیست محنت و رنج نمی خواهم و پیداست که هست ثروت و گنج دلم خواهد و پیداست که نیست گوشه خانه شبی فاطمه در دل می گفت: هوسم شوهر دار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و تواناست که نیست در همان دم سر پل شوهر او با خود گفت: خواهش من ز خدا یک زن زیباست که نیست فکر پوچ و دل سنگ و سر گچ بسیار است مغز آگاه و دل و دیده بیناست که نیست 3 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ دستمال كاغذي به اشك گفت: قطره قطرهات طلاست يك كم از طلاي خود حراج ميكني؟ عاشقم با من ازدواج ميكني؟ اشك گفت: ازدواج اشك و دستمالِ كاغذي! تو چقدر سادهاي خوش خيال كاغذي! توي ازدواج ما تو مچاله ميشوي چرك ميشوي و تكهاي زباله ميشوي پس برو و بيخيال باش عاشقي كجاست! تو فقط دستمال باش! دستمال كاغذي، دلش شكست گوشهاي كنار جعبهاش نشست گريه كرد و گريه كرد و گريه كرد در تن سفيد و نازكش دويد خونِ درد آخرش، دستمال كاغذي مچاله شد مثل تكهاي زباله شد او ولي شبيه ديگران نشد چرك و زشت مثل اين و آن نشد رفت اگرچه توي سطل آشغال پاك بود و عاشق و زلال او با تمام دستمالهاي كاغذي فرق داشت چون كه در ميان قلب خود دانههاي اشك كاشت. 1 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ تفاوت اسکورت اوباما و احمدی نژاد اسکورت احمدی نژاد اسکورت اوباما 1 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ چه آشفته بازاریمممممممممممم... اینم اختلاف ماست با دیگران... 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اختلافا بیشتر از این حرفاست عزیزم.. 1 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اختلافا بیشتر از این حرفاست عزیزم.. آره عزیزم خیلیییییییییی بیش از اینهاست... مشت است نمونه خروار... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده