NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من تعهد با خطبه خووندن به وجود نمیاد. مگه اون جمله معروف و خاص مردای ایرانی رو نشنیدید که میگن "زن آدم مثل تلویزیونه، مگه کسی که تو خونه تلویزیون داره؛ سینما نمیره؟" به نظر من آدمی که تعهد حالیش باشه در هر صورت به تعهدش عمل میکنه، حالا این تعهد میخواد با عقد به وجود اومده باشه و یا زبانا دو نفر تصمیم گرفته باشن با هم زندگی کنن. با اینکه میگید ازدواج باعث میشه جلوی هوس بازی گرفته بشه، صددرصد مخالفم، مخصوصا با قوانین اسلامیه ایران که هوس بازیه مردا رو قانونی کرده و فقط زنا رو محدود کرده. ازدواج غیررسمی باعث میشه حداقل تو این مورد عدالت رعایت بشه، اگه مردی شریک زندگیش رو به خاطر زنی دیگر رها کرد، زن هم میتونه همین کار رو بکنه. اینجوری اتفاقا جلوی خیلی از اتفاقات ناخوشایند گرفته میشه. شما و بیشتر بچه ها موضوع رو بیشتر از این زاویه نگاه میکنید که زن موجود ضعیف و آسیب پذیریه که نیاز به حمایت مردی داره و مرد هم موجود ظالم و هوسبازیه که دائم در پی هوس رانی و سوءاستفاده از موقعیت هستش. شاید قدیمتر اینجور بوده ولی الان به نظرم شرایط مرد و زن یکسانه و دیگه این ملاحظات توجیهی نداره.نگاری جان خیلی موافقم.منم با پستهات موافقم مخصوصاً این یکی. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ شما و بیشتر بچه ها موضوع رو بیشتر از این زاویه نگاه میکنید که زن موجود ضعیف و آسیب پذیریه که نیاز به حمایت مردی داره و مرد هم موجود ظالم و هوسبازیه که دائم در پی هوس رانی و سوءاستفاده از موقعیت هستش. شاید قدیمتر اینجور بوده ولی الان به نظرم شرایط مرد و زن یکسانه و دیگه این ملاحظات توجیهی نداره. من کجا همچین دیدی دارم؟!! این قضیه ای که من مطرح کردم یک بحث دو طرفه است. اما خوب شاید چون جنسیت خودم مذکر هست،اینطوری برداشت شده. شما اگر مثلا میگی سیستم رایج در غرب بهتره،باید بگی به این دلیل بهتره که مثلا فلان فساد ناشی از ازدواج رسمی کمتر شده و........ من هم بحثم اصلا از بُعد اسلامی نیست، از بُعد انسانی دارم نظرمو میگم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده