Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ این اگهی های استخدام رو میدیدم که تو همشون نوشتن که خانم ها رو استخدام میکنن. این کارشون چه معنی داره؟ اونم برا کارهایی بودن که خانمها ممکن نیست بتونن انجامش بدن. چرا اینا خانم ها رو ترجیح میدن؟ 14 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ این اگهی های استخدام رو میدیدم که تو همشون نوشتن که خانم ها رو استخدام میکنن. این کارشون چه معنی داره؟ اونم برا کارهایی بودن که خانمها ممکن نیست بتونن انجامش بدن. چرا اینا خانم ها رو ترجیح میدن؟ میتونم بپرسم چه کارهایی بوده؟ تا بعد جواب بدم!!! 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ حقوق کمتر. زیبایی و طراوت بیشتر. هرزگی کارفرما و ... 16 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ میتونم بپرسم چه کارهایی بوده؟تا بعد جواب بدم!!! از خدمتکار بگیر تا ناظر و نگهبان و حسابرس و اینا. حتی مسئول کنترل شبانه هم دیدم برا مدرسه و مهد. 7 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ حقوق کمتر. زیبایی و طراوت بیشتر. هرزگی کارفرما و ... دقیقا ... خودم چن جا کار کردم تو این جامعه باید انقدری مراقب خودت باشی که حتی اجازه ندی کسی بهت چپ نگاه کنه. خودم انقد جا عوض کردم که الان دیگه واسه خودم کار میکنم... چون واقعا اوضاع جامعه خراب شده 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ نظر من را هم ابوالفضل نوشت . مرسی 6 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ از خدمتکار بگیر تا ناظر و نگهبان و حسابرس و اینا. حتی مسئول کنترل شبانه هم دیدم برا مدرسه و مهد. مدرسه و مهد رو اری ندارم . اما دلیل اصلی اونها همون طور که دوستمون گفت دادن حقوق کمه و البته در اکثر موارد هرزگی برخی ها 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ اقا یادتون رفت بنویسی نکته مهم بعضی از اینا اینه که خانم مجرد میخوان نکته مهمتر بعضی اینه که خانم متاهل میخوان 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ اقا یادتون رفت بنویسی نکته مهم بعضی از اینا اینه که خانم مجرد میخوان نکته مهمتر بعضی اینه که خانم متاهل میخوان یه مدت که میرم ترکیه , کم کم همه چی از یادم میره. بعدش که برمیگردم احساس میکنم اونا هر روز پیشرفت میکنن مام هر روز عقب عقب میریم. یه نکته ای هم که باز توجه منو جلب کرد این ماشین های ساخت ایران بودن. همشون از دم تو بارون گل و شل و آب رو می پاشن رو سر و روی آدم و یا رو شیشه ماشین عقبی . شما اینم تو ماشین های ترکیه نمیتونی ببینی. جوری ساختنشون که آب رو نمی پاشه. خلاصش اینکه با این کارفرمایان ما همش باید اجناس چینی مصرف کنیم چون حواسشون جای دیگه ست. 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ این اگهی های استخدام رو میدیدم که تو همشون نوشتن که خانم ها رو استخدام میکنن. این کارشون چه معنی داره؟ اونم برا کارهایی بودن که خانمها ممکن نیست بتونن انجامش بدن. چرا اینا خانم ها رو ترجیح میدن؟ کارهایی که خانومها ممکن نیست بتونن انجام بدن؟؟؟؟!!!!!!!!:ydm47612zsesgift969 اون چه کاریه از نظرت؟؟و چرا؟؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ کارهایی که خانومها ممکن نیست بتونن انجام بدن؟؟؟؟!!!!!!!!:ydm47612zsesgift969 اون چه کاریه از نظرت؟؟و چرا؟؟!!!! به حرمت خانمها نمیخوام این بحث رو ادامه بدم. فعلا اونی که منظور نظر منه استقبال شدید کارفرمایان از استخدام کردن خانمهاست. در این مورد خاص بحث خواهیم کرد. 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ به حرمت خانمها نمیخوام این بحث رو ادامه بدم. فعلا اونی که منظور نظر منه استقبال شدید کارفرمایان از استخدام کردن خانمهاست. در این مورد خاص بحث خواهیم کرد.نپیچون! اگه اینجا نمیگی تو پروفم بگو... 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ خیلی هم بد بینانه نگاه نکنین خانوما اهمیت بیشتری به کیفیت کارشون میدن حقوق کمتری میگیرن. قدر حقوقی رو که میگیرن میدونن وفاداری بیشتری به کارفرماشون دارن. رازهای کاری رو خیلی بهتر نگه میدارن بعد از کار کمتر پیش میاد از کارفرما شکایت کنن با وجود خانوما محیط کارگاه نظم میگیره و باقی کارکنا کمتر مسخره بازی در میارن خانوما بیشتر از مردها کار میکنن جدیدا تو شرکت ما اپراتور ماشین تراش cnc خانوم اومده که واقعا کارش خوبه و اینکه باعث شده بقیه مردا هم خجالت بکشن بهتر کار کنن... 8 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ حقوق کمتر امکانات کمتر در محیط کار از قبیل بیمه و ... گاهی جنبه ی فسادی به خودش می گیره اعمال راحتر زور و جبر کارفرما بر خانم ها (اصولا خانم ها ریسک نمی کنن و کمی ترسو هستند) خانم ها معمولا اهل هیچ اعتراضی به هیچ چیزی نیستن کار خیلی بیشتری حاضرن نسبت به حقوق کم تر انجام بدن در کل کی بهتر از خانم ها ... مدرک دانشگاهی که داره... خوش تیپ و خوش لحن و خوش برخورد و ناز و عشوه هم هس... قانع به حداقل ها ... 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ حقوق کمتر بهشون میپردازند با شرایط کاری نه چندان مناسب و نبود حداقل مفاد یه قرارداد و حتی بدون قرارداد حاضرند کار کنند....نظم و دقتشون هم میشه گفت بیشتره الان به این نتیجه رسیدم خود خانمها هم مقصر هستند...اگه خانومی واقعا به پول اون کار نیاز مبرم نداره بهتره راه نیاد با کارفرما و حق بیشتر طلب بکنه و اگه از سر خودش بازش کرد محل کار رو ترک کنه تا ارزش واقعی انرژی و وقتی که میذاره درک بشه و باهاش حرفه ای تر برخورد بشه 5 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ همشو دوستان گفتن دیگه چیزی نمونده...:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ همشو دوستان گفتن دیگه چیزی نمونده...:texc5lhcbtrocnmvtp8 چرا مونده. هنوز هیچکس در مورد اینکه چرا اداره کار و بیمه از حقوق حقه اینا دفاع نمیکنه حرفی به میان نیاورده. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ تو ایران میتونه دو دلیل عمده داشته باشه: 1- ارزان تر بودن نیروی کار زنان به دلیل توقعات کمتر و همچنین کمتر اعتراض کردن به سختی ها. 2- علاقه بسیاری از مردان ایرانی به لاس زدن با زنان غریبه با کمال تاسف. ایران داره تبدیل به یک فاحشه خانه فکری میشه، من عاقبت روشنی در این مملکت نمیبینم. اگر وضعیت همینطور ادامه پیدا کنه، ایران در آینده ای نزدیک آبستن حوادث تلخی خواهد بود. 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ چرا مونده. هنوز هیچکس در مورد اینکه چرا اداره کار و بیمه از حقوق حقه اینا دفاع نمیکنه حرفی به میان نیاورده. چرا؟؟؟واقعا جای سوال داره؟؟اصلا معلوم نیست چرا؟؟ 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ مطمعنا به خاطر اینکه خانوما برخورد اجتماعیشون بهتره و در جذب مشتری موفق ترن! که البته این موضوع مربوط به هر کاری نیست! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده