Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ کسی که نمیفهمه خوب نمی فهمه دیگه. کاریشن نمیشه کرد. اما میشه بعضی رفتار هاشو مدیریت کرد که زیاد بهت آسب نزنه.. به نظر شما ادمهای نفهم نیازمند تربیت هستند یا اینکه اصلاح نمیشن؟ من همیشه بهشون دلم میسوزه. آیا شما هم تابحال دلتون به آدمهای نفهم سوخته؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ لینک رو دیدم ... فکر نمیکنم عمدی بوده باشه . ولی طرف خیلی حس کرد و با دست اونو کنار زد 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ آدمی که نفهم باشه را اصلا نمیشه اصلاح کرد. مخصوصا موقعی که حالت جنون و روانی شدن بهش دست بده،بعضی افراد به ظاهر سالمند،اما جز تیمارستان نباید اونها رو نگهداری کرد. حساب کنین مثلا من بیام یک شعری یا جمله قشنگی درباره زبان نیکو بگم،اونوقت کثیف ترین کلمات از زبان خودم جاری بشه. به امید اینکه نسل آدم های نفهم از دنیای مجازی و واقعی کنده بشه که هم خودشون را زجر میدن هم دیگرانو. 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ نفهم بودن و بی شعور بودن رو خیلی خیلی سخت میشه تغییر داد... متاسفانه بیشتر این افراد از نظر روانی اصلا سالم نیستند که در نگاه اول شاید قابل تشخیص نباشه... من شخصا به این نتیجه رسیدم که به هیچ وجه این افراد رو نمیشه درست کرد... فقط باید مواظب باشید ازشون ضربه نخورید... همین... 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ نفهم نفهمه اگر میخواست بفهمه تاحالا فهمیده بود نفهم نمیشد....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ سلام بحث یه چیزی میگه لینکت یه چیزه دیگه...واقعا مسخرس که بازم دنبال تحقیر این دو نفریم؟ اگر منظورت اینه که این دو نفر نفهمند که میگم هرچی بوده از نفهمیه ما بیشتر نیس که یه نفر بیاد پول و نفت و ارز کشورت و ببره ما بیاییم انگشت کردن دو نفر رو اینقدر بزرگ کنیم اگه لینک نمیدادی داداش بهتر تاپیکت جلو میرفت ولی با این حال به نظر من گاهی اوقات آدمها دست به کارهایی میزنند که باعث میشه ما تا ماهها حرف داشته باشیم... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده