Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ بحث های اعتقادی در این تالار ممنوعه. ولی به شرطی که به عقاید یکدیگر احترام بزاریم ایرادی نداره. پس لطفا با آرامش و مهر جلو برید. 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ بستگی داره منطق در نظر شما چی باشه!!! ببین عزیز من. تا بوده همین بوده.وقتی تو منطق کم میارند.معمولا رو میارند به این داستان های احساساتی و مغلطه کردن 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ ببین عزیز من.تا بوده همین بوده.وقتی تو منطق کم میارند.معمولا رو میارند به این داستان های احساساتی و مغلطه کردن مغلطه؟ نمیدونم چرا اینطوری به قضیه نگاه میکنید؟؟؟ این مغلطه نیست . اگرهم منظورتون به این داستانه ، این تنها یک داستانه که واقعیت داشتن یا نداشتنش مربوط به این میشه که توی نوعی چطور به جریان و واقعیت این موضوع نگاه میکنی. اگر در وجود خدا شک داری این برمیگرده به دیدگاه و نگرش شما. و من هم نمیتونم دخالتی توش داشته باشم. 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ مردی برای اصلاح سر و صورتش به آرایشگاه رفت. در حال کار گفتگوی جالبی بین آنها در گرفت. آنها درباره موضوعات و مطالب مختلف صحبت کردند. وقتی به موضوع « خدا » رسیدند، آرایشگر گفت: من باور نمی کنم خدا وجود داشته باشد.مشتری پرسید: چرا باور نمی کنی؟ آرایشگر جواب داد: کافی است به خیابان بروی تا ببینی چرا خدا وجود ندارد. به من بگو، اگر خدا وجود داشت آیا این همه مریض می شدند؟ بچه های بی سرپرست پیدا می شد؟ اگر خدا وجود می داشت، نباید درد و رنجی وجود داشته باشد. نمی توانم خدای مهربانی را تصور کنم که اجازه می دهد این چیزها وجود داشته باشد. مشتری لحظه ای فکر کرد، اما جوابی نداد، چون نمی خواست جر و بحث کند. آرایشگر کارش را تمام کرد و مشتری از مغازه بیرون رفت. به محض این که از آرایشگاه بیرون آمد، در خیابان مردی دید با موهای بلند و کثیف و به هم تابیده و ریش اصلاح نکرده. ظاهرش کثیف و ژولیده بود. مشتری برگشت و دوباره وارد آرایشگاه شد و به آرایشگر گفت: می دانی چیست، به نظر من آرایشگرها هم وجود ندارند. آرایشگر با تعجب گفت: چرا چنین حرفی می زنی؟ من این جا هستم، من آرایشگرم. من همین الان موهای تو را کوتاه کردم! مشتری با اعتراض گفت: نه! آرایشگرها وجود ندارند، چون اگر وجود داشتند، هیچ کس مثل مردی که آن بیرون است، با موهای بلند و کثیف و ریش اصلاح نکرده پیدا نمی شد. آرایشگر جواب داد: نخیر ، آرایشگرها وجود دارند! موضوع این است که مردم به ما مراجعه نمی کنند. مشتری تائید کرد: دقیقاً ! نکته همین است. خدا هم وجود دارد! فقط مردم به او مراجعه نمی کنند و دنبالش نمی گردند. برای همین است که این همه درد و رنج در دنیا وجود دارد... آری به راستی خدا همیشه هست و مراقب ماست. تنها کافیست خالصانه صدایش کنیم، آنگاه مشتاقانه و دلسوزتر از هر کس دیگر به یاری ما می آید ... یه مدت هم اون داستان بهلول مد شده بود که برا اثبات وجود خدا با سنگ میزنه تو سر مردی که میگفته خدا وجود نداره چون دیده نمیشه؛ و بعد که اون میگه چرا میزنی، دردم گرفت. میگه که دروغ نگو، مگه درد رو میبینی؟ این داستانا اثبات کننده هیچی نیستن، فقط ذهن محدود نویسنده شون رو نشون میدن. وگرنه با یه کم تحلیل کل منطق داستان به باد میره. 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ چه بی ربط!! اریشگرو خدا چه ربطی به هم دارن؟؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ خب انگار قضیه یخورده برعکس شد کسی از ابنا بشر هنوز نتونسته ثابت کنه خدا وجود نداره!(خیلی دراین مورد قبلا بحث شده وفکرنکنم موضوع تاپیک هم به این مسئله پرداخته باشه اگر علاقه مند بودید میتونید به کتابهای فلسفه وبحث های مشابه درزمینه اثبات یا رد وجود خدا مراجعه کنید) اما درمورد اثباتش هم همین مسئله صادق هست واینا هیچکدوم دلیلی بر برتری تز فکری کسی نمیشه به هرحال به سیاق سابق معتقدم وجود چیزی بهتر از وجود خلا هست حالا این داستانها هم نکته ای رو میخوان منتقل کنند وهرکس به فراخور عقیده ومسلک وفکرش میتونه برداشتهای متفاوتی داشته باشه اما استاد پرسید کدوم خدا؟ ومن گفتم خدای من همین. 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ خب انگار قضیه یخورده برعکس شدکسی از ابنا بشر هنوز نتونسته ثابت کنه خدا وجود نداره!(خیلی دراین مورد قبلا بحث شده وفکرنکنم موضوع تاپیک هم به این مسئله پرداخته باشه اگر علاقه مند بودید میتونید به کتابهای فلسفه وبحث های مشابه درزمینه اثبات یا رد وجود خدا مراجعه کنید) اما درمورد اثباتش هم همین مسئله صادق هست واینا هیچکدوم دلیلی بر برتری تز فکری کسی نمیشه به هرحال به سیاق سابق معتقدم وجود چیزی بهتر از وجود خلا هست حالا این داستانها هم نکته ای رو میخوان منتقل کنند وهرکس به فراخور عقیده ومسلک وفکرش میتونه برداشتهای متفاوتی داشته باشه اما استاد پرسید کدوم خدا؟ ومن گفتم خدای من همین. من خدایی نمیبینم و میگم وجود نداره، کسی که میگه خدا وجود داره باید ثابت کنه وجود داره. دلیل برای وجود عدم نمی آورند. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ من خدایی نمیبینم و میگم وجود نداره، کسی که میگه خدا وجود داره باید ثابت کنه وجود داره. دلیل برای وجود عدم نمی آورند. مشکلی نیست یادمه یه بار تو یه بحثی گفتین با فلسفه سروکاری ندارین بنابراین نمیرم تو نخ مطلب ولی هروقت شما تونستید ثابت کنید که خودتون وجود دارید منم وجود خدارو براتون اثبات میکنم! 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ همه ش میترسیدم برید سراغ فلسفه :texc5lhcbtrocnmvtp8 من وجود دارم چون هستم، چون دوستام منو میبینن، چون غذا میخورم، چون شما پستهای منو میخوونید و جواب میدید و جواب میگیرید، چون تاثیر میزارم بر اطرافم و ... شاید کل دنیای من وهم باشه ولی تو دنیای من هستم، تو دنیای شما هم هستم. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ همه ش میترسیدم برید سراغ فلسفه :texc5lhcbtrocnmvtp8من وجود دارم چون هستم، چون دوستام منو میبینن، چون غذا میخورم، چون شما پستهای منو میخوونید و جواب میدید و جواب میگیرید، چون تاثیر میزارم بر اطرافم و ... شاید کل دنیای من وهم باشه ولی تو دنیای من هستم، تو دنیای شما هم هستم. ببین عزیز ازدید عرفی خدا نیازی به اثبات نداره همون نیاز همون ارتباط همون فطرت همون ناخوداگاه همون نیرو همون فکر وماورا میتونه خدا نامیده بشه ونامیده میشه واگر درچارچوب قوانین بندازینش میشه مذهب ودرنتیجه خدای ادیان این تو دنیای شخصی هرکسی هست ومهم اینه که ازاین دید نگاه کنیم حالا درغیر این صورت وقتی قضیه به استدلال ومنطق کشیده میشه ومیخواین از بعد ماورایی ورهبانیش بیایین بیرون لاجرم باید برید به بحث فلسفه وهمونطوری که قبلا گفتم هیچ کسی نتونسته ردش کنه ندیدنتون دلیل بر نبودنش نیست این دیگه خیلی سادست اما رد استدلالها جالب وتعمق برانگیزه واونجاست که ذهن هشیار ووجدان بیدار میتونه تشخیص بده هست یا نیست صورت دیگه مسئله اینه که ایا بهش نیاز داری یا نه این نیازت گاهی به خودته گاهی به یک شخص گاهی به یک انرژی گاهی به یک فکر ومجموع اینارو میتونی(دوست نداری هراسمی خواستی روش بزار)خدا بنامی شاید تو به شخصه واقعا خدایی!! البته درصورت وجود همچین ادعایی باید مراحل استدلال واستنتاجش رو پشت سر بزاری تا به اثبات برسونی البته اگه کسی پیدا بشه وبگه کل دنیایی که تو احساس میکنی صرفا یک تصویره چه جوابی براش میتونی داشته باشی؟ (امیدوارم قبلش حداقل کتاب جهان هولوگرافیک رو بخونی وبحثای مشابهش رو دنبال کنی چون ادعای همچین بی اساسی هم نییست!) واما دراخر همونطوری که دوستان انتظار دارند عقاید وافکار متفاوتشون رو کسی باهاش کاری نداشته باشه به همون سیاق خوبه صرفا از دید انکار به مسائل مخالف خودمون نگاه نکنیم که اگر فلان چیز با ذهنیات من نمیخونه لاجرم از بیخ اشتباهه یادمون باشه ذات انسان بر نقصان وطبیعت انسان بر نسبیت موفق باشیم 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ امروز دلم میخواست داد بزنم خدا اگه هستی اگه وجود داری چرا بنده هاتو تنها میزاری یه نشونه ای بده بفهمم هستی دست تنهایی؟کمکی بگیر تو مسئول بنده هاتی حق نداری به حال خودشون رهاشون کنی دیروز جایی بودم که کم محلی خدابه بنده هاشو دیدم نشون بده عدالتتو منتظرم 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ همیشه فکر می کردم زمین پسته خدا رو سوی قبله میشه پیدا کرد همین دیروز سمت این حوالی بود یکی در زد خدا رفت و درو وا کرد :girl_blush2: .... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده