رفتن به مطلب

زنان به اين جمله‌ها احتياج دارند

lilac

ارسال های توصیه شده

saman ۷ گفته است:
آخه وقتی به یه دختر میگی دوست دارم فرداش رفتاراش عوض میشه بعدش مجبوری باهاش بهم بزنی تجربه کردم دارم میگما.

و دخترا جنبه ابراز علاقرو ندارن.

و همچنین بیشتر پسرااااااا.......:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خانوم ها بیشتر از همه اینا به طلا برای آرامش نیاز دارن!

این حرفارو نمیشه 30 سال زد! عادی میشه !

باید مرد عمل بود و طلا خرید !

• Like 2
لینک به دیدگاه

خیلی مطلب مفیدی بود.

قابل توجه آقایونی که فکر میکنن اگه به خانوما ابراز علاقه کنن اونا بی جنبه میشن و میرن سراغ یکی دیگه یا رفتارشون عوض میشه:زنها هم گاهی این فکرو میکنن و تصور کنین اگه تو دنیا همه این فکرو کنن هیچ کسی اون عشقیو که شایستشه دریافت نمیکنه.اگه زنی شایسته ی عشق شما باشه با ابراز علاقه ی شما شیفتتون میشه.

در ضمن مگه زنا کلاغن که میگین فقط طلا باعث آرامش اونا میشه؟زنها از طلا خوششون میاد اما نه به اندازه ای که از همسر وفادار و عاشقشون خوششون میاد.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  R@M!N گفته است:
خانوم ها بیشتر از همه اینا به طلا برای آرامش نیاز دارن!

این حرفارو نمیشه 30 سال زد! عادی میشه !

باید مرد عمل بود و طلا خرید !

همه زنا که عاشق طلا نیستن:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مردا فقط وقتی تب عشقشون تند از این حرفا می زنن ,اونا موجوداتی هستن که همیشه کار دارن , سرشون شلوغه ,گرفتارن ,و همیشه خدا هزار تا عذر و بهونه می تونن به راحتی جور کنن تا این رفتارهای بدشونو بپوشونه

• Like 2
لینک به دیدگاه

گاهی یه تجربه هایی داریم یا یه چیزایی میبینیم که باعث میشه نسبت به یه گروهی کاملا بدبین بشیم و فکر کنیم همشون همین جورین.اما این درست نیست.

یکی از دوستان گفتن همه ی زنا با طلا آرامش میگیرن و زدن این حرفا برای زنا عادی میشه.خب شاید ایشون مواردی اینجوری دیدن اما آیا به نظرتون همه ی ما زنا اینجوری هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس نمیشه نه در مورد مردا و نه در مورد زنا اینجوری جمع بست و نظر داد و قضاوت کرد.:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  victoria_r گفته است:
گاهی یه تجربه هایی داریم یا یه چیزایی میبینیم که باعث میشه نسبت به یه گروهی کاملا بدبین بشیم و فکر کنیم همشون همین جورین.اما این درست نیست.

یکی از دوستان گفتن همه ی زنا با طلا آرامش میگیرن و زدن این حرفا برای زنا عادی میشه.خب شاید ایشون مواردی اینجوری دیدن اما آیا به نظرتون همه ی ما زنا اینجوری هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس نمیشه نه در مورد مردا و نه در مورد زنا اینجوری جمع بست و نظر داد و قضاوت کرد.:w16:

همه زنا خوبن!

این مردان که بی احساس و منشا همه بدی ها هستن!

الان هیچکدومتون اعتراضی نداره!:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  R@M!N گفته است:
همه زنا خوبن!این مردان که بی احساس و منشا همه بدی ها هستن!الان هیچکدومتون اعتراضی نداره!:ws37:
فکر کنم پستو خوب نخوندین.من در جواب یکی از دوستان که از آقایون بد گفته بودن دفاع کردم از مردایی که بی احساس نیستن و گفتم نمیشه همه رو اینجوری قضاوت کرد.مردا منشا امنیت و آرامش همسرشون هستن.
  • Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...
AM 00 : 1

Hour
Minutes
AM PM
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12