Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ «مراسم اهدای جایزه به دانشجویانی از دانشگاه امیرکبیر که در مسابقات مختلف رباتیک جهانی شرکت کردهاند. خبرنگار: اینها دانشجویانی هستند که در مسابقات مختلف رباتیک جهانی شرکت کردهاند و دانشگاه تصمیم گرفته است با همهی وجود از این جوانان نخبه تقدیر کند.» واحد مرکزی خبر در ادامه و طنزگونه نوشته است: «مصاحبه با یکی از برگزیدگان: جایزه تون چیه؟ جواب: فلش دوگیگ سوال: نظرتون درباره جایزه چیه؟ ما که راضیایم!» سوژه بعدی: تابلوهای جدید تکریم ارباب رجوع واحد مرکزی خبر در ادامه سوژهی دیگری را با عنوان «تغییر برخی تابلوها در بیمارستانها» مد نظر قرار داده است. این رسانه نوشته است در بعضی از بیمارستانهای تهران تابلوی «تکریم ارباب رجوع» جای خودش را به این تابلو داده است: «هرگونه توهین به کارکنان دولت سه تا شش ماه حبس یا ۷۴ ضربه شلاق و تا یک میلیون ریال جریمه نقدی دارد»! 10 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ چی سرجاشه تو این مملکت؟ هر کی ساز خودشو میزنه 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ ای بابا این مملکت نمیره چیزای دیگشو درست کنه والا همینیم که بهشون دادن جای تعجب داره:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ با خودم فکر میکنم این بچه های نخبه که تو کار های رباتیک و المپیاد های علمی شرکت میکنند چه جور نخبه ای هستند که با وجود اینکه میدونن کسی از کار اونا حمایت نخواهد کرد بازم خوشونو به آب و آتیش میزنن و اینهمه هم از جیبشون خرج میکنند. شما تا بحال نخبه جوانی رو دیدین که ازش حمایت بشه و به پست و مقام و موقعیتی برسه؟ 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ در مورد اون بحث بیمارستان هم نظر من اینه که ما در ایران همیشه دوست داریم هر کاری رو با چماق سر و سامان بدیم. کسی نمیاد بررسی بکنه ببینه تو این بیمارستانها چی میگذره که مردم ناراحتن و صداشونو بلند میکنند یا با کارمند سر چه موضوعی بحث میکنند؟ بجای اینکه علت ناراحتی مردم رو ریشه یابی کنن و راه حل بهتری براش بذارن که ملت راحت تر بشن . میان یه تابلو میزنن که اگه صدات در بیاد شلاق میخوری و جریمه میدی و بعدش شش ماه میاندازیمت تو حبس. آخه انسان با جماد هم چنین برخورد میکنه که اینا با مردم اینکارا رو میکنن؟ راستی اون تاپیک کوروش من چی شد؟ چند نفر خوندنش ؟ چند نفر به همین مناسبت از آرمانهای این ذوالقرنین سخن به میان آوردن؟ 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ «مراسم اهدای جایزه به دانشجویانی از دانشگاه امیرکبیر که در مسابقات مختلف رباتیک جهانی شرکت کردهاند. خبرنگار: اینها دانشجویانی هستند که در مسابقات مختلف رباتیک جهانی شرکت کردهاند و دانشگاه تصمیم گرفته است با همهی وجود از این جوانان نخبه تقدیر کند.» واحد مرکزی خبر در ادامه و طنزگونه نوشته است: «مصاحبه با یکی از برگزیدگان: جایزه تون چیه؟ جواب: فلش دوگیگ سوال: نظرتون درباره جایزه چیه؟ ما که راضیایم!» سوژه بعدی: تابلوهای جدید تکریم ارباب رجوع واحد مرکزی خبر در ادامه سوژهی دیگری را با عنوان «تغییر برخی تابلوها در بیمارستانها» مد نظر قرار داده است. این رسانه نوشته است در بعضی از بیمارستانهای تهران تابلوی «تکریم ارباب رجوع» جای خودش را به این تابلو داده است: «هرگونه توهین به کارکنان دولت سه تا شش ماه حبس یا ۷۴ ضربه شلاق و تا یک میلیون ریال جریمه نقدی دارد»! مورد اول رو باهات موافقم.. ولی در مورد دوم بگم.. از قدیم گفتن "درست حرف بزن تا باهات درست حرف بزنن".. متاسفانه توی ایران دو طرف این گزاره نمیتونن این "درست حرف زدن" رو یاد بگیرن.. نوعی عصبانیت توشون هستند که قبل از اینکه بخوان حرفی بزنن اینطور فک میکنن که اگر داد و بیداد نکنن حقشون ضایع میشه.. در مورد طرح تکریم ارباب رجوع بگم.. تا وقتی فشارهای عصبی بر روی مردم سرازیر میشه انتظار این مورد رو نباید داشته باشیم.. جاهایی مثل کلانتری/دادگاه/بیمارستان و....که معمولا انسان وقتی کارش گیر می افته و عصبی هست و باید به اونجا سر بزنه خب طبیعتا باید خودشو کنترل کنه.. من جاهایی مثل کلانتری و دادگاه رو کنترل ترسی اسمش رو میذارم که میدونم هر کی پاشو میذاره اونجا همیشه یه ترس تو وجودش هست مبادا حرفی بزنه خودشو بندازن بازداشت..چون این دو ارگان این توانایی رو دارن.. ولی در مورد بیمارستان متاسفانه اینطور نیست.. کسانی که تو بیمارستان بخصوص پرستارا کار میکنن همیشه با صحنه هایی روبرو هستند که یکی تصادف کرده و کلی همراه عصبانی باهاش هستند که انتظار دارند کارشون رو سریع انجام بدن.. قبلا که واقعا بد بود...اینگار مثلا پرستارا یه مشت آدم ول هستند که همراها اینطوری فحش خواهر و مادر نثارشون میکنن... من چن شب پیش اون تیکه که میگه «هرگونه توهین به کارکنان دولت سه تا شش ماه حبس یا ۷۴ ضربه شلاق و تا یک میلیون ریال جریمه نقدی دارد»! رو دیدم..البته فک کنم نوشته بودن کارکنان بیمارستان.. اولش یکم متعجب شدم ولی یاد اون جریاناتی که هم خودم نظاره گر بودم و هم از کسانی که تو بیمارستان کار میکنند شنیدم.. به نظرم مجبورا این رو بنویسن.. در کل اعتراض به از دست رفتن حق خوبه ولی متاسفانه یا طرف اعتراض کننده بد بیان میکنه یا طرف مورد اعتراض خودشو فراتر از این میدونه که جواب معترض بده و این باعث درگیریهای لفظی و..میشه که ما شاهدش هستیم... 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ چون استعداد بچه ها براشون مهم نیست انگیزه رو از بچه ها میگیرن به طور مثال میگم پسرم کلاس پنجم بود المپیاد ریاضی تو استان اول شد اما دریغ از یه لوح تقدیر:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ در کل اعتراض به از دست رفتن حق خوبه ولی متاسفانه یا طرف اعتراض کننده بد بیان میکنه یا طرف مورد اعتراض خودشو فراتر از این میدونه که جواب معترض بده و این باعث درگیریهای لفظی و..میشه که ما شاهدش هستیم... من میخوام اینو بگم که سالهای سال است که همین اعتراضات برای یه سری کار های مشخص انجام میگیره ولی کسی نیست که این موارد رو حل و فصل کنه تا صدای مردم در نیاد. تا کی باید ما شاهد این معضلات باشیم و صدامونم بلند کنیم و کسی هم در پی رفع اونا بر نیاد. تو همین برنامه اخبار پلیسی یه برنامه ای رو دیدم که پلیس راهنمایی یه پیچی رو نشون میداد و میگفت الان 40 سال هست که همیشه سر این پیچ تصادف میشه.یکی نیست بیاد ببینه این آدم چی میگه؟ این وزیر راه و ترابری مگه این گزارشات رو دریافت نمیکنه؟ آخه بازسازی و اصلاح یه معبر چقدر کار میبره که ما باید 40 سال اونجا تصادف کنیم و کشته و مجروح تحویل گورستان و بیمارستان بدیم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده