Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آبان، ۱۳۹۰ امروز چند شنبه بید؟؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آبان، ۱۳۹۰ بچه ها من تو گذاشتن عکسها مشکل پیدا کردم.. به محض اینکه درست شد مسابقه رو شروع میکنیم.. 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آبان، ۱۳۹۰ partow گفته است: یعنی 8 نفر شرکت کردن؟ کاشکی 8 نفر بودیم.. 5نفر.. تو چرا عکس ندادییییی؟؟:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آبان، ۱۳۹۰ من تو گذاشتن عکس مشکل دارم.. از 5شنبه در تلاشم.. به یکی از بچه ها عکساروم میدم که تایپیک نظر سنجیو بزنه.. ببخشید دیر شد.. 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آبان، ۱۳۹۰ Valentina گفته است: کاشکی 8 نفر بودیم.. 5نفر.. تو چرا عکس ندادییییی؟؟:viannen_38: گشتم ... ولی عکس پزشکی ندیدم ... همش سرنگ و دستگاه سی تی اسکن و اینا بود ... عکس جالب توجه ندیدم ... ببخشید ... :icon_pf (34): Valentina گفته است: من تو گذاشتن عکس مشکل دارم.. از 5شنبه در تلاشم.. به یکی از بچه ها عکساروم میدم که تایپیک نظر سنجیو بزنه.. ببخشید دیر شد.. کمکی خواستی در خدمتممممممم ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده