هوتن 15061 ارسال شده در 1 مهر، 2010 واسه چی سیگار میکشی؟!!؟!؟:w00: :w00: :w00: :w00: :icon_redface::icon_gol: 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 1 مهر، 2010 گاهی وقتا لازمه ادم همچین احساسی رو داشته باشه اما نباید اجازه بده زیاد طول بکشه . خیلی خوبه اگه احساسات منفی مثل غم ، تنفر ، دلتنگی ، بی حوصلگی ، ..... ادمو بیشتر تحریک کنند به حرکت به جنب و جوش به فعالیت ..و خلاصه به تخلیه شدن به سبک شدن .. منم با اون دوستی که گفته بود با اتو بوس سوار شید و حرکت کنید حرکت باعث شادی میشه موافقم . و اینکه بی حوصلگی دلیل اینه که ادم نتونسته منبع انرژی عظیمشو چه جوری خرج کنه باید دنبال یه راه خوب برای مصرفش بگردی ... . . . خنده سپری برای تمام مشکلات بی سپر نباشی یه وخت .. 1
هوتن 15061 ارسال شده در 1 مهر، 2010 مینویسم....البته چرت و پرت....نه همیشه ها از جدا شدن نوشتی رو تن زخمی هر برگ گریه کردم و نوشتم ... نازنینم یا تو یا مرگ به تو گفتم باورم کن ... میان این همه دیوار تو با خنده ای نوشتی ... هم نفس خدانگهدار بنویس مهلت موندن یه نفس بود سهم من از همه دنیا یه قفس بود بنویس که خیلی وقته واسه تو گریه نکردم سر رو شونه هات نذاشتم مثل دستات سرد سردم من که تو بن بست غربت زخمی از آوار پاییز فکر چشمای تو بودم با دلی از گریه لبریز شب عاشقونۀ من که حروم شد مهلت بودن با تو که تموم شد ندونستم باید از تو می گذشتم وقتی از غربت چشمات می نوشتم 3
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 1 مهر، 2010 مینویسم....البته چرت و پرت....نه همیشه ها دفتر خاطرات داری ؟ ای حال میده یه روز لو بره ؟ضایع شی ! 1
دختر شاه پریون 1483 ارسال شده در 1 مهر، 2010 از جدا شدن نوشتی رو تن زخمی هر برگ گریه کردم و نوشتم ... نازنینم یا تو یا مرگ به تو گفتم باورم کن ... میان این همه دیوار تو با خنده ای نوشتی ... هم نفس خدانگهدار بنویس مهلت موندن یه نفس بود سهم من از همه دنیا یه قفس بود بنویس که خیلی وقته واسه تو گریه نکردم سر رو شونه هات نذاشتم مثل دستات سرد سردم من که تو بن بست غربت زخمی از آوار پاییز فکر چشمای تو بودم با دلی از گریه لبریز شب عاشقونۀ من که حروم شد مهلت بودن با تو که تموم شد ندونستم باید از تو می گذشتم وقتی از غربت چشمات می نوشتم شعر قشنگی بود هوتن جون....:icon_gol::icon_gol:...من ازینا بلت نیستم....فقط میگم شصتتتتتتت طلاااااااااااااااااا 1
دختر شاه پریون 1483 ارسال شده در 1 مهر، 2010 دفتر خاطرات داری ؟ای حال میده یه روز لو بره ؟ضایع شی ! :icon_redface::icon_redface:هوووووووووووتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.... این باز موهامو کشیددددددددددددددددددد 2
هوتن 15061 ارسال شده در 1 مهر، 2010 :icon_redface::icon_redface:هوووووووووووتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتننننننننننننننننننننننننننننننننننننن....این باز موهامو کشیددددددددددددددددددد آرش پسر خوبیه البته اگه بدیهاشو بزاره کنار ........برین تو حیاط بازی کنین من از پنجره هواتو دارم 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 1 مهر، 2010 :icon_redface::icon_redface:هوووووووووووتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتننننننننننننننننننننننننننننننننننننن....این باز موهامو کشیددددددددددددددددددد هه هه هه .. چه زود گریه اش گرفت !.. مگه نمیدونی یه دختره خوب گریه نمیکنه .. 2
دختر شاه پریون 1483 ارسال شده در 1 مهر، 2010 :ws21:....خدایاااااااااااا یه کاری کن ارش تو حیاط با مخ بیفته رو زمین ....منم بپرم رو کله اش لهش کنم 1
هوتن 15061 ارسال شده در 1 مهر، 2010 هه هه هه ..چه زود گریه اش گرفت !.. مگه نمیدونی یه دختره خوب گریه نمیکنه .. آرش جون عمو جون این شاهپری مثل برگ گله هواشو داشته باش 3
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 1 مهر، 2010 آرش پسر خوبیه البته اگه بدیهاشو بزاره کنار ........برین تو حیاط بازی کنین من از پنجره هواتو دارم باشه ما میریم تو حیات بازی ...تو هم برو حافظ و سعدی بخون حیفه گذاشتی گوشه طاقچه خاک بخورند ... آآآآآ....... قربون پسر .. 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 1 مهر، 2010 آرش جون عمو جون این شاهپری مثل برگ گله هواشو داشته باش ما کوچییکشم عموجون ..قول میدم مث تخم چشام ازش مراقبت کنم .. بریم شاپری جون ..بریم که وخت تنگه .. 1
دختر شاه پریون 1483 ارسال شده در 1 مهر، 2010 نیمیخوام ....میخوام برم تو حیاط گرگم به هوا بازی کنم با لی لیو با بالا بلندیو ..با پی پی پینوکیو و .......ارش؟....میای خاله خاله بازیم بوکونیم؟ 1
دختر شاه پریون 1483 ارسال شده در 1 مهر، 2010 ما کوچییکشم عموجون ..قول میدم مث تخم چشام ازش مراقبت کنم ..بریم شاپری جون ..بریم که وخت تنگه .. :ws3:بلیم 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 1 مهر، 2010 میگم بچهها تاپیکو به گند کشیدیما .. بریم که الان صابش میاد .. رخصت همگی.. 1
ترنج 209 ارسال شده در 1 مهر، 2010 از احساس تنهایی نمیشه فرار کرد هر چقدر هم که تو این دنیا آدم کنارمون باشه باز هم برای مواقعی تنها خواهیم بود به خاطر درک متفاوتمون از زندگی بنابراین بهترین راه تسلیم شدنه تسلیم تنهایی شدن اما نه برای افسرده بودن تنهایی واقعی می تونه مثل یه سکوی پرتاب باشه لحظاتی برای تمرکز راجب جهانی که دوست داریم داشته باشیم پس قدر گنج ساده ی تنهایی رو بدونیم.... 1
ارسال های توصیه شده