رفتن به مطلب

من میگم خطای انسانی او میگه خیانت

Fakur

ارسال های توصیه شده

بسیاری از خطا های انسانی رو بهش میگن خیانت.

اما به نظر من این دو تا با هم فرق دارن.

بعضی ها زیر آب زنی رو بهش میگن خیانت.

خیلی ها که یکی پولشونو بالا میکشه میگن بهم خیانت کرده.

بسیاری از انسانها هم ادمفروشی رو خیانت میدونن.

یکی میخواد با خواهر دوستش دوست بشه میگن تو خیانت میکنی.

خیانت فرقش با خطا های انسانی چیه؟

من خیانت حکام رو که در طول تاریخ به آرمانهای ملت خودشون بی حرمتی کنند بزرگترین خیانت میدونم.

خیانت ناموسی رو هم فقط این میدونم که اگه کسی ازدواج کرد به همسرش خیانت نکنه. همین

بقیه رفتار ها رو خطا های انسانی میدونم. شما نظرتون در این مورد چیه ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
بسیاری از خطا های انسانی رو بهش میگن خیانت.

اما به نظر من این دو تا با هم فرق دارن.

بعضی ها زیر آب زنی رو بهش میگن خیانت.

خیلی ها که یکی پولشونو بالا میکشه میگن بهم خیانت کرده.

بسیاری از انسانها هم ادمفروشی رو خیانت میدونن.

یکی میخواد با خواهر دوستش دوست بشه میگن تو خیانت میکنی.

خیانت فرقش با خطا های انسانی چیه؟

من خیانت حکام رو که در طول تاریخ به آرمانهای ملت خودشون بی حرمتی کنند بزرگترین خیانت میدونم.

خیانت ناموسی رو هم فقط این میدونم که اگه کسی ازدواج کرد به همسرش خیانت نکنه. همین

بقیه رفتار ها رو خطا های انسانی میدونم. شما نظرتون در این مورد چیه ؟

انسان خودش باعث میشه خطا کنه و در این صورت به این خطا گاهی اوقات میگن خیانت اما این واژه همیشه به کار نمیره مثلا اگه کسی پول یکی رو بالا بکشه که بهش نمیگن خیانت بهش میگن کلاه برداری...

• Like 3
لینک به دیدگاه
انسان خودش باعث میشه خطا کنه و در این صورت به این خطا گاهی اوقات میگن خیانت اما این واژه همیشه به کار نمیره مثلا اگه کسی پول یکی رو بالا بکشه که بهش نمیگن خیانت بهش میگن کلاه برداری...

خوب شاید نداره بیاره بده. بعدا میده. چرا اسم کلاه بردار روش میذاریم؟ البته خیلی هام هستند که میگن یارو بهم خیانت کرده.

خیانت در امانت معنیش اینه که ورداری و هیچوقت هم قصد پس دادنشو نداشته باشی نه اینکه فعلا دست و بالت بسته باشه و نتونی بدی. فورا یه انگی بهش می چسبونیم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب شاید نداره بیاره بده. بعدا میده. چرا اسم کلاه بردار روش میذاریم؟ البته خیلی هام هستند که میگن یارو بهم خیانت کرده.

خیانت در امانت معنیش اینه که ورداری و هیچوقت هم قصد پس دادنشو نداشته باشی نه اینکه فعلا دست و بالت بسته باشه و نتونی بدی. فورا یه انگی بهش می چسبونیم.

خب اگه نداره بیاد قرض بگیره چرا بالا میکشه ! من از زود قضاوت کردن بدم میاد و این بحثش جدا...

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...