رفتن به مطلب

طرز تهيه فارفاله میگو با سس قارچ


ارسال های توصیه شده

مواد اولیه

فارفاله ( پاستای پاپیونی شکل) یک بسته

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای هر بشقاب 3-5 عدد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
1 عدد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
5 عدد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
دلمه ای 1 عدد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
3 قاشق غذاخوری

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، فلفل،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و پودر
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
به مقدار کافی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
1 قاشق چایخوری

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
1 قاشق غذاخوری

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

برای درست کردن سس قارچ:

* ابتدا پیاز را خلال نازک کرده و در کمی روغن مایع تفت می دهیم.

بعد از این که پیاز طلایی رنگ شد، قارچ را خرد کرده به آن اضافه می کنیم.

بعد از حدود 5 دقیقه از روی شعله برداشته به آن مایونز، ماست، کچاب و ادویه اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط کنید.

 

آماده کردن میگو و پاستا:

* میگو ها را در سیخ چوبی زده و سرخ کنید. می توانید برای زیباتر شدن آن، بین میگو ها، زیتون یا فلفل دلمه ای بگذارید.

*

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
را مطابق با دستور روی بسته آن با مقداری آب و روغن و نمک بپزید. فلفل دلمه را خرد کرده در آب درحال جوش بریزید. بعد از نرم شدن پاستا آن را آبکش کرده و در ظرفی بریزید.

* روغن زیتون و مقداری آویشن را با هم مخلوط کرده پاستا را به آن آغشته کنید.

* سپس از سس قارچ روی آن ریخته و همراه میگو ها سرو کنید.

 

 

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...