peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ مواد اولیه فارفاله ( پاستای پاپیونی شکل) یک بسته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای هر بشقاب 3-5 عدد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 عدد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 عدد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دلمه ای 1 عدد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 قاشق غذاخوری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، فلفل، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و پودر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به مقدار کافی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 قاشق چایخوری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 قاشق غذاخوری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: برای درست کردن سس قارچ: * ابتدا پیاز را خلال نازک کرده و در کمی روغن مایع تفت می دهیم. بعد از این که پیاز طلایی رنگ شد، قارچ را خرد کرده به آن اضافه می کنیم. بعد از حدود 5 دقیقه از روی شعله برداشته به آن مایونز، ماست، کچاب و ادویه اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط کنید. آماده کردن میگو و پاستا: * میگو ها را در سیخ چوبی زده و سرخ کنید. می توانید برای زیباتر شدن آن، بین میگو ها، زیتون یا فلفل دلمه ای بگذارید. * برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را مطابق با دستور روی بسته آن با مقداری آب و روغن و نمک بپزید. فلفل دلمه را خرد کرده در آب درحال جوش بریزید. بعد از نرم شدن پاستا آن را آبکش کرده و در ظرفی بریزید. * روغن زیتون و مقداری آویشن را با هم مخلوط کرده پاستا را به آن آغشته کنید. * سپس از سس قارچ روی آن ریخته و همراه میگو ها سرو کنید. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده