haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ احساس میکنم دارید از موضوع تاپیک دور میشید. اتفاقا داریم بیشتر بحثو تجزیه تحلیل میکنیم :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ احساس میکنم دارید از موضوع تاپیک دور میشید. تاپیک درباره آدم هاست و اینکه چه جورین. کجا دور شدیم. بهتره یک بحث به آخر برسه،چرا تو این انجمن همه شلوغ میکنن نمیذارن یک بحث درست و درمون نتیجه بده.:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ این درست که کار اونا هم زشته اما تو مملکت ما این کارو تو خیابون نمیکنن اما تو خونشون هزار جور کثافت کاریه بدتری میکنن شما بگو اینکه دونفر بخوان تو خیابون با هم س.ک.س کنن بهتره یا دختره مردمو تو روز روشنه جلو چشه صد نفر ایرانی بزور سوار ماشین کنن بعد چند روز بفرستنش در خونش بهتره؟بخدا اون کار شرف داره به این کارا:icon_razz: خب در غرب هم پدره 20 سال دخترش رو توی انباری زندونی میکنه 3/4 تا بچه هم از نسل خودش ولی از شکم دخترش بدنیا میاره .. لابد خبرش رو خوندی اگه خواستی بگو برات پیدا کنم پس نتیجه میگیریم کارهایی اینچنینی فقط مخصوص ایرانی نیست و نمیشه همش مال ایرانی ها رو زوم کرد حتی اگه در این موارد هر دو کفه ترازو رو یکسان نگاه بکنیم که البته نیست و مال غربی ها بیشتره ولی ما همیشه فکر میکنیم مرغ همسایه خروسه اما باز هم خیلی چیز ها وجود داره که من ایرانی ها رو همونگونه که گفتم بنام بهترین و باشعور ترین ادمهای دنیا میشناسم ... خب من گفتم بد جور روی ایران و ایرانی تعصب دارم ممکنه حرفام عجیب غریب به نظر برسه و لی این اعتقاد قلبی منه // 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ من فکر کردم منظور تاپیک بحث در مورد خصوصیات ورفتار های فردی است که منجر به اتفاقات بعدی میشه. اما ظاهرا شما دارید در مورد مقایسه ایرانی با خارجی و اختلاف فرهنگ اونا گفتگو میکنید. آدما چه جورین؟ اینو با توجه به چند تا مشخصه که استاتر داده باید بحث کنیم نه اینکه بیایم در مورد آدمهای کل ایران با کل جهان خارج به گفتگو بنشینیم. البته من با اشتیاق این بحث ها رو میخوندم تا به نتایج سئوال استاتر برسم که ببینم به کجا میرسه , ولی با این وضعیت دیگه مجبورم نخونم. شما هر جور دوست دارید اطفا ادامه بدید. 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ خب در غرب هم پدره 20 سال دخترش رو توی انباری زندونی میکنه 3/4 تا بچه هم از نسل خودش ولی از شکم دخترش بدنیا میاره .. لابد خبرش رو خوندی اگه خواستی بگو برات پیدا کنم پس نتیجه میگیریم کارهایی اینچنینی فقط مخصوص ایرانی نیست و نمیشه همش مال ایرانی ها رو زوم کرد حتی اگه در این موارد هر دو کفه ترازو رو یکسان نگاه بکنیم که البته نیست و مال غربی ها بیشتره ولی ما همیشه فکر میکنیم مرغ همسایه خروسه اما باز هم خیلی چیز ها وجود داره که من ایرانی ها رو همونگونه که گفتم بنام بهترین و باشعور ترین ادمهای دنیا میشناسم ... خب من گفتم بد جور روی ایران و ایرانی تعصب دارم ممکنه حرفام عجیب غریب به نظر برسه و لی این اعتقاد قبلی منه // منم زیاد شنیدم تو ایرا پدری دخترشو میزنه پدری دخترشو برای یک شب به برادرش داده پدری با دوستش یه شب...:icon_pf (34):من نمیگم اینا همه مشکلای ایرانه تو کشورای دیگه هم هست ولی اینکه بخوایم بگیم ایرانیا همه ادمای خوبین نه قبول ندارم ببخشید میگم اما اسم این تعصب زیادیه! 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ من فکر کردم منظور تاپیک بحث در مورد خصوصیات ورفتار های فردی است که منجر به اتفاقات بعدی میشه. اما ظاهرا شما دارید در مورد مقایسه ایرانی با خارجی و اختلاف فرهنگ اونا گفتگو میکنید. آدما چه جورین؟ اینو با توجه به چند تا مشخصه که استاتر داده باید بحث کنیم نه اینکه بیایم در مورد آدمهای کل ایران با کل جهان خارج به گفتگو بنشینیم. البته من با اشتیاق این بحث ها رو میخوندم تا به نتایج سئوال استاتر برسم که ببینم به کجا میرسه , ولی با این وضعیت دیگه مجبورم نخونم. شما هر جور دوست دارید اطفا ادامه بدید. دوست عزیز ما داریم در مورد اینکه ایرانیا چطورین بحث میکنیم این اصلا از موضوع تاپیک جدا نیس! 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ منم زیاد شنیدم تو ایرا پدری دخترشو میزنه پدری دخترشو برای یک شب به برادرش داده پدری با دوستش یه شب...:icon_pf (34):من نمیگم اینا همه مشکلای ایرانه تو کشورای دیگه هم هست ولی اینکه بخوایم بگیم ایرانیا همه ادمای خوبین نه قبول ندارم ببخشید میگم اما اسم این تعصب زیادیه! منم که خودم گفتم روی ایرانیها متعصبم دوبار هم نوشتم الان شد 3بار :texc5lhcbtrocnmvtp8 من کلا نخواستم تا اینجا در مقام مقایسه برایم چون شما نوشتین منم گفتم اینجوریاس خلاصه اون حرف اولم این بود که من کلا ایرانی را خب میدونم و ایرانی بد نداریم اگه بد شد دیگه ایرانی نیست چون ایرانی باید خوب بمونه . بعدش هم گفتم که ایرانی های بد را به خارجی های خوب ترجیح میدم .. چراشو هم گفتم ... :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ آدما از آدما زود سیر می شن آدما از عشق هم دلگیر می شن ... آدما اکثرا یه مشت خود خواهن ... اگه به نفعشون نباشه روی همه چیز پا می زارن ... به همین سادگی ... به همین تلخی ... 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ بجث چرا اینحوری شد نمی دونم....نمی خواد بحص رو فرهنگی اجتماعی کنیم.... رفتارمون رو تو خونه هامون ببینیم.... من نوعی می گم: من همینم که هستم نه بیشتر نه کمتر....در مقابل همه ی آدما هم رفتارم همینه که می بینید....تموم شد رفت..... یکی دیگه در مقابل هر آدمی یه ماسکی می زنه به صورتش که خودش رو یه جور دیگه نشون بده..... دقیقا" متضاد با اون چیزی که هست.... این "خودمون بودن" و" خودمون رو یه جرو دیگه نشون دادن" رو چقدر می پسندید؟ به این کار می گید دو رویی؟ یا می گید رفتارهای متقاوت در برابر آدمهای متفاوت؟ 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ بجث چرا اینحوری شد نمی دونم....نمی خواد بحص رو فرهنگی اجتماعی کنیم....رفتارمون رو تو خونه هامون ببینیم.... من نوعی می گم: من همینم که هستم نه بیشتر نه کمتر....در مقابل همه ی آدما هم رفتارم همینه که می بینید....تموم شد رفت..... یکی دیگه در مقابل هر آدمی یه ماسکی می زنه به صورتش که خودش رو یه جور دیگه نشون بده..... دقیقا" متضاد با اون چیزی که هست.... این "خودمون بودن" و" خودمون رو یه جرو دیگه نشون دادن" رو چقدر می پسندید؟ به این کار می گید دو رویی؟ یا می گید رفتارهای متقاوت در برابر آدمهای متفاوت؟ به نظر من گاهی اوقات فضولی ادمها باعث میشه که ما نتونیم اونی که هستیم باشیم. چون بلافاصله از خصوصیت انسان سوء استفاده میکنند و سعی میکنند که از آدم بهره کشی کنند. همین خصوصیت اونا باعث میشه که انسان علیرغم میل باطنی خودش مجبور بشه که یه جور دیگه رفتار کنه و خودشو یه جور دیگه نشون بده. یه مثال میزنم. من یه قطعه زمین داشتم که از بابام بهم رسیده بود. هر کی رو که تو فامیل داشتیم تا منو میدید میگفت : یه برنامه فلان دارم میخوای باهم شریک بشیم و تو اون زمین شما پیاده کنیم؟ خیلی ها سعی میکردن به بهانه های مختلف اون زمین رو از من بخرن. بعضی ها یه برنامه ردیف میکردن که منم اونو بفروشم و با پولش اون برنامه های اونا رو پیاده کنیم و هزار جور حیله و کلک سوار میکردن که یه جورائی یه سودی بهشون برسه. خلاصه من خودم نبودم. من همونی بودم که اون زمین رو داشتم. یه روز تصمیم گرفتم اون زمین رو بفروشم و فروختم. یهو سر و کله همه شون پیدا شد. ولی من قبلا سناریوی خودم رو آماده کرده بودم. بهشون گفتم با پول اون زمین تو ترکیه ملک خریدم و تا ده سال اجاره دادم. باور کنید هنوز چائی هاشونو نخورده پا شدند و رفتند. الان خیلی هاشون سال به سال یه زنگ هم بهم نمیزنن. اینه که میگم رفتار های موذیانه مردم باعث میشه که انسان نتونه اونجوری که میخواد باشه. مجبورت میکنند که دروغ بگی و هزار جور رفتار های عاریتی داشته باشی تا سرت سلامت بمونه. اگه بخوای همیشه خودت باشی کلات پس معرکه است. چون فرهنگ ما اینو دوست نداره. تو همین تاپیک : من میگم شما از بحث خارج شدین. دلیلشم میگم. اونوقت میگه : استاتر گفته مردم , ما هم از مردم حرف میزنیم. حالا شما یا مجبوری کنار بکشی و یا اینکه اگه جر و بحث بکنی موضوع بیشتر فراموش میشه. یعنی ما همونی هم که هستیم نیستیم. ما انسانهایی هستیم که یه سری کتاب و یه سری مقدسات رو گرفتیم بغلمون که مدام خلاف یکنیم و هر کی هم چیزی گفت , قورا به اینا قسم بخوریم که نه ما درست میریم و کسی هم حق نداره بهمون بگه بالای چشمت ابروست. خود شناسی واژه ای است که ما هیجوقت معنی شو نفهمیدیم. کسی نمیدونه خودشه یا ماسک داره. مشکل ما همینه. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ خب در این مورد اگه من باشم می گم ببخشید یه مساله ی شخصیه...واقعا" هم یه مساله ی شخصیه... من خودم یه مواردی برایم پیش اومده که راحت گفتم ببخشید این مورد خصوصیه و سر و ته قضیه رو هم بند آوردم...شده ازم ناراحت شدن یا تیکه انداختن...اما دیگه بحثی نمونده براشون... یا دیدید یه سری افراد تو تلفنن وقتی دارید با یکی حرف می زنید؟ یه بار یه نفر ازم پرسید: کی بوووووووود؟ گفتم چه طور مگه؟ دیگه هیچ چی نگفت! 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ خب در این مورد اگه من باشم می گم ببخشید یه مساله ی شخصیه...واقعا" هم یه مساله ی شخصیه...من خودم یه مواردی برایم پیش اومده که راحت گفتم ببخشید این مورد خصوصیه و سر و ته قضیه رو هم بند آوردم...شده ازم ناراحت شدن یا تیکه انداختن...اما دیگه بحثی نمونده براشون... یا دیدید یه سری افراد تو تلفنن وقتی دارید با یکی حرف می زنید؟ یه بار یه نفر ازم پرسید: کی بوووووووود؟ گفتم چه طور مگه؟ دیگه هیچ چی نگفت! گفتم که. اگه یه نفر به خودشناسی برسه موضوع حل شده است ولی طرف انسان که مرز ها رو بهش اهمیت نمیده , اونوقت انسان مجبور میشه طور دیگه ای رفتار کنه. نمیشه شما به یه عده فامیل بگی موضوع خصوصیه. حرمت بزرگتر و کوچکتر هست. خیلی رابطه ها هستند که نمیشه انسان همه جا رک باشه. انسان مجبور میشه خیلی جا ها از حق خودش بگذره تا سرش سلامت بمونه. یا اعصابش. یارو استاد دانشگاه هست و داره به ما درس روانشناسی میده. انوقت اومده یکساعت در مورد دعا و دعا نویسی و این حرفا صحبت کرده و خیلی هم از خودش رضامندی داره. من اگه پاشم و اعتراض بکنم فردا به من صفر میده. چون نمیتونه واقعیت ها رو قبول کنه. منم مجبور میشم یکساعت ساکت بشینم و نگاه کنم تا کلاس تموم بشه و خلاص. من عقیده ام اینه که خلوص نیت و صفای باطن و عمل صالح در جامعه ای که همش پر شده از رنگ و ریا و طمع , جواب نمیده. خودشونم هی میگن: خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو یعنی مجبورت میکنن که نتونی خودت باشی . اگه اصرار بکنی طرد میشی یا می بازی. تا زمانی که ساختار های اجتماعی عوض نشه و جامعه پاک نباشه , این مشکل هست و خواهد بود. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ من عقیده ام اینه که خلوص نیت و صفای باطن و عمل صالح در جامعه ای که همش پر شده از رنگ و ریا و طمع , جواب نمیده. خودشونم هی میگن: خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو یعنی مجبورت میکنن که نتونی خودت باشی . اگه اصرار بکنی طرد میشی یا می بازی. تا زمانی که ساختار های اجتماعی عوض نشه و جامعه پاک نباشه , این مشکل هست و خواهد بود. دقیقا" همینه....خیلیها دروغ نگن روزشون شب نمی شه انگار... 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ دقیقا" همینه....خیلیها دروغ نگن روزشون شب نمی شه انگار... بهشونم بگی دروغ نگو .میگه مصلحت امیزه. یه عمره که ظاهرا میخوان از شیطان فرار کنن اونوقت همه کار ها و افکارشون شیطانیه. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ یه موضوع دیگه . اگه من همین الان در باره شلوار جاستین یه تاپیک بزنم , یهو دویست نفر میریزن سر تاپیک و بیست صفحه هم پیشروی میکنه. اما همین تاپیک رو که در باره مفاهیم خود و خودشناسی بحث میکنه شما میبینی که ازش استقبال نمیشه. ما همش دوست داریم سراغ کار ها و برنامه هایی بریم که سودی برامون نداره. یعنی همینطوری بار اومدیم. تازه همینا مثلا گلهای سر سبد و روشنفکران طیف اجتماعی هستند. اونوقت ببین بقیه چه جوری اند 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ یه موضوع دیگه . اگه من همین الان در باره شلوار جاستین یه تاپیک بزنم , یهو دویست نفر میریزن سر تاپیک و بیست صفحه هم پیشروی میکنه. اما همین تاپیک رو که در باره مفاهیم خود و خودشناسی بحث میکنه شما میبینی که ازش استقبال نمیشه. ما همش دوست داریم سراغ کار ها و برنامه هایی بریم که سودی برامون نداره. یعنی همینطوری بار اومدیم. تازه همینا مثلا گلهای سر سبد و روشنفکران طیف اجتماعی هستند. اونوقت ببین بقیه چه جوری اند کاملا" موافقم.... موارد دیگه ایم هست که تاپیک به سرعت نور می ره جلو! 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ یه جوری آرزو می کنن باشنیه جوری که مردم می خوان بشناسنشون به نظر من بیشتر جزو این دوتا دسته هستند + 85%که اصلا آدم نیستند(این خوشبینانه ترین حالتش بود) 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من بیشتر جزو این دوتا دسته هستند + 85%که اصلا آدم نیستند(این خوشبینانه ترین حالتش بود) ای جانم....85% !!!! بعد اون 15% به دو قسمت مساوی تقسیم یم شن یا باز پِرتی دارن؟ 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ ای جانم....85% !!!!بعد اون 15% به دو قسمت مساوی تقسیم یم شن یا باز پِرتی دارن؟ 10%اون دو دسته هستند که به شکل مساوی تقسیم میشن 5%هم جزو سایر دسته هایی که خودت گفتی 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ 10%اون دو دسته هستند که به شکل مساوی تقسیم میشن 5%هم جزو سایر دسته هایی که خودت گفتی خب حالا اون 10% رو توضیح می دی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده