Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ به نظرم آدما چند دستن... آدما یه جوری واقعا" هستن یه جوری آرزو می کنن باشن یه جوری که مردم می خوان بشناسنشون یه جوری هم مردم واقعا" می شناسنشون جالب اینجاست که اونجوری که مردم می شناسنشون حیلی شبیه به اون چیزی هست که واقعا" هستن.... به نظر شما آدما چه جورین؟:JC_thinking: خواهشا" اسپم نکنید 25 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ سلام به قول دکتر شریعتی آدما 4 دسته ان ! دسته اول ؛ آنانی که وقتی هستند هستند، وقتی که نیستند هم نیستند:عمده آدمها حضورشان مبتنی به فیزیک است. تنها با لمس ابعاد جسمانی آنهاست که قابل فهم میشوند. بنابراین اینان تنها هویت جسمی دارند. دسته دوم ؛ آنانی که وقتی هستند نیستند، وقتی که نیستند هم نیستند:مردگانی متحرک در جهان. خود فروختگانی که هویت شان را به ازای چیزی فانی واگذاشتهاند. بیشخصیتاند و بیاعتبار. هرگز به چشم نمیآیند. مرده و زندهشان یکی است. دسته سوم ؛ آنانی که وقتی هستند هستند، وقتی که نیستند هم هستند:آدمهای معتبر و با شخصیت. کسانی که در بودنشان سرشار از حضورند و در نبودنشان هم تاثیرشان را میگذارند. کسانی که همواره به خاطر ما میمانند. دوستشان داریم و برایشان ارزش و احترام قائلیم. دسته چهارم ؛ آنانی که وقتی هستند نیستند، وقتی که نیستند هستند:شگفتانگیزترین آدمها در زمان بودشان چنان قدرتمند و با شکوهاند که ما نمیتوانیم حضورشان را دریابیم، اما وقتی که از پیش ما میروند نرم نرم آهسته آهسته درک میکنیم. باز میشناسیم. میفهمیم که آنان چه بودند. چه میگفتند و چه میخواستند. ما همیشه عاشق این آدمها هستیم. هزار حرف داریم برایشان. اما وقتی در برابرشان قرار میگیریم قفل بر زبانمان میزنند. اختیار از ما سلب میشود. سکوت میکنیم و غرقه در حضور آنان مست میشویم و درست در زمانی که میروند یادمان میآید که چه حرفها داشتیم و نگفتیم. شاید تعداد اینها در زندگی هر کدام از ما به تعداد انگشتان دست هم نرسد. 12 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ به نظرم آدما چند دستن... آدما یه جوری واقعا" هستن. اینو نمیشه قبول کرد. چون آدم واقعی نمیتونه در آن واحد وجود داشته باشه. وجود داشتن بستگی به شرایط و نیاز ها و علایق انسان یه جور نیست و انسانها بسته به نیازشون کاراکتر های خاصی رو از خودشون به نمایش میذارن که شناختنش مشکله. چون ما که اونو میبینیم اولش نمیتونیم تشخیص بدیم که اون چرا اینجوریه . یه مثال میزنم. یه دامادی رو شما میبینید که سالهای سال مودب رفتار میکنه. اما نمیدونید که اون اینکارو برای بدست آوردن دل پدر خانمش برای تصاحب کردن اون زمینی است که تو لواسونه. همینکه به هدفش رسید و سند رو بنام خودش زد میبینی که بکل عوض شده. یه جوری آرزو می کنن باشنو این جور آدما شایسته احترامند و باید بهشون وقت و فرصت داد. یه جوری که مردم می خوان بشناسنشون مردم نمیتونن انسانها رو بدرستی بشناسند. میخوان ولی مترشون همون داشته های ذهنی خودشونه نه اون متری که لازمه اندازه گیری اون آدمی که میخوایم بشناسیم. مثلا یکی رو میبینی که بخشش تو ذاتش نیست. خوب این آدم نمیتونه درجه سخاوت دیگران رو متر کنه و به همین دلیل شناختش نمیتونه درست باشه. میخوان بشناسن اما شدنی نیست. یه جوری هم مردم واقعا" می شناسنشون . این که دیگه اصلا شدنی نیست. شما مثلا با شناختی که از آدمها دارید بهشون رای میدید . آیا اونا همانی میشن که شما میشناختین؟ انسانها از نظر بهره هوشی خیلی زرنگ و موذی هستند و قادرند طوری خودشونو به نمایش بذارن که همه رو گول بزنند. مردم بعد اینکه اون آدم گند خودشو زد متوجه شخصیتش میشن و بعدشم جنین وانمود میکنند که اونو میشناختن. یکی رو میبینی به فلانی رای نداده و گفته که ازش خوشش نمیاد. بعد از شانس روزگار همون آدم برنده انتخابات میشه و بد از کار در میاد. تو همین وضعیت همون آدمی که به این رای نداده بود ادعاش میشه که : نگفتم این آدم فلان و بیسار ه و بهش رای ندین. من میشناختمش که میگفتم. در خالی که وقتی تحقیق میکنیم میبینیم دلیل اینکه ایشون با اون مخالف بود صرفا بخاطر مثلا لحن کلام یا طرز لباس پوشیدنش بوده نه اینکه ذات اون آدم رو میشناخته. برا همینه که شناخت مردم هم زاویه هایی داره که با دیدگاه همون آدما ارتباط داره. در حالی که ممکنه اون فرد از زوایای واقعی فرد بسیار خوبی هم هست. مطلب در این مورد زیاد هست و من ادامه بحث رو به دوستان می سپارم تا ببینیم در ادامه چه نتیجه ای بدست میاد. تشکر جالب اینجاست که اونجوری که مردم می شناسنشون حیلی شبیه به اون چیزی هست که واقعا" هستن.... این همون خطای عظیمی است که مردم انجام میدن و هر بلائی که سر ما اومده ناشی از همین اعتماد ما به شناخت مردم بوده. مردم نمیتونن شناخت واقعی داشته باشند. اما نخبگان و اساتید بزرگ میتونن . که در این خصوص هم من در ادامه بحث مطالبی عرض خواهم کرد. 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ خب فکور جان به نظر شما آدمایی که الان تو جامعه هستن بیشتر چه دسته ای هستن؟ به نظر من کسی که می ره 1200 تا جراخی زیبایی می کنه وی می گه: من می خوام بشم مثل فلانی....یا می گه: من این کار رو می کنم تا فلانی از من خوشش بیاد جرء اون دسته ای نیستن که می گه: یه جوری که مردم می خوان بشناسنشون ؟ 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ حب فکور جان به نظر شما آدمایی که الان تو جامعه هستن بیشتر چه دسته ای هستن؟به نظر من کسی که می ره 1200 تا جراخی زیبایی می کنه وی می گه: من می خوام بشم مصل فلانی....یا می گه: من این کار رو می کنم تا فلانی از من خوشش بیاد جرژ اون دسته ای نیستن که می گه: یه جوری که مردم می خوان بشناسنشون ؟ وقتی میگیم جامعه , اول باید روشن کنیم که منظورمون کدوم جامعه است. جامعه اروپایی , آسیائی , کانادائی , جوامع بومی و یا کدامیکیشون. هر جامعه ای یه سری عادتها و فلکلور و فرهنگ خاصی داره که اکثریت افراد اون جوامع با رفتار هاشون اونو زنده نگه میدارند. همین رفتار ها و رفتار شناسی ها باید با معدل فرهنگ اون جامعه متر بشه که مشخص میشه هر کسی یه کاری رو چرا انجام میده و یا چه جور ادمی هست. نمونه ای که شما مثال زدید فقط یک مورد خاص هست. البته متشابهات زیادی هم داره. یکی با جراحی های زیبائی مختلف اون حالت رو بروز میده یکی هم با ریش و سبیل و مثلا مکه رفتن و بی ایمان برگشتن و یا خودشو یه ناسیونالیست دو آتیشه جا زدن و از این جور برنامه ها. هر انسانی که خودش رو قبول نداشته باشه مجبور میشه یه کار هایی بکنه که خودش نباشه. حالا هر کسی به یه شکلی این کارو انجام میده. انسانهایی هم هستند که خودشونو قبول دارن ولی به عمد کار هایی میکنند که نماد یکی دیگه رو به خودشون بگیرن. مثلا بسیاری از جوانان ایرانی برای اعتراض به خیلی از رفتار های استبدادی دولت یه کار هایی میکنند که نماد اعتراض هست نه خود باختگی. این نوعی رفتار ویژه هست که تو روانشناسی بهش میگن : زبان بدن یعنی با بدنش با مخاطب حرف میزنه. یه کار هایی رو با بدنش انجام میده که بدن بجای اون همه چی رو به بیننده میگه. برای همینه که عرض میکنم : نمیشه با تظاهرات بیرونی انسان به شناخت شخصیت او دست یافت. خیلی ها هم از روی علاقه فردی دست به کار هایی میزنن که ممکنه انسان با دیدنش حیرت بکنه. اینام یه دلائل خاص خودشونو دارن و از روی همینام نمیشه بگیم اون فرد رو شناختیم. کلا انسانها رو نمیشه شناخت ولی میشه در همه حال و احوال اونا رو دوستشون داشت. این حس یه حالت درونی خوبی به انسان میده که به نظر من معنی همه زندگی تو اونه. دوست داشتن مثه بودا 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ به نظرم آدما چند دستن... آدما یه جوری واقعا" هستن یه جوری آرزو می کنن باشن یه جوری که مردم می خوان بشناسنشون یه جوری هم مردم واقعا" می شناسنشون جالب اینجاست که اونجوری که مردم می شناسنشون حیلی شبیه به اون چیزی هست که واقعا" هستن.... به نظر شما آدما چه جورین؟:JC_thinking: خواهشا" اسپم نکنید به نظر منم ادما اینجورین:yes: 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ به نظر منم ادما اینجورین:yes: چه جوری؟ 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ همونایی که قرمز کردم دیگه ادما این چند گروهن:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ یه نظریه ی دیگه ای هم هست ...که می گم: همه ی آدما خوبن...اما این خوبیشون کم و زیاد داره...یکی خیلی خیلی خوبه...یکی به کم خوبه... 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ بستگی داره کجا رو درنظر بگیری .. اندکی جوگیری ادمها رو گاه بشدت تغییر میده ! پس بستگی داره چه مکانی رو برای تقسیم بندی در نظر بگیری ! 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ بستگی داره کجا رو درنظر بگیری .. اندکی جوگیری ادمها رو گاه بشدت تغییر میده ! پس بستگی داره چه مکانی رو برای تقسیم بندی در نظر بگیری ! فرضمون ایرانه... حالا بگو نظرت چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ فرضمون ایرانه...حالا بگو نظرت چیه؟ ملت ایران شریف و با فرهنگ و شجاع هستند و بهترین مردم دنیا باید حسرت ایرانی بودن بخورند .. 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ ملت ایران شریف و با فرهنگ و شجاع هستند و بهترین مردم دنیا باید حسرت ایرانی بودن بخورند .. اون به کنار منظور مهناز جان اینکه ادمای ایرانی به چند دسته تقسیم میشن 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ اون به کنار منظور مهناز جان اینکه ادمای ایرانی به چند دسته تقسیم میشن اونا که بخوان به عنوان دسته ای یا قشری به بد تقسیم بشن یا جدا بشن از همه ملت خوب ایران , که دیگه ایرانی نیستند . باز ما میمانیم و همه ی ایرانیان که خوب هستند .. من به عنوان یه ایرانی متعصب , جنیایتکار ترین و دزد ترین و نابکار ترین و خطرناک ترین ادم ایرانی را به یکی مث اوباما ترجیح میدم دیگه خود بخوان حدیث مفصل ........ 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ اونا که بخوان به عنوان دسته ای یا قشری به بد تقسیم بشن یا جدا بشن از همه ملت خوب ایران , که دیگه ایرانی نیستند . باز ما میمانیم و همه ی ایرانیان که خوب هستند .. من به عنوان یه ایرانی متعصب , جنیایتکار ترین و دزد ترین و نابکار ترین و خطرناک ترین ادم ایرانی را به یکی مث اوباما ترجیح میدم دیگه خود بخوان حدیث مفصل ........ همه ی اینا درست اما خیلی از ایرانیا بودن که بیشتر از اوباما و... به ایران ضربه زدن چه خوب چه بد باز ایرانی بودن! 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ ملت ایران شریف و با فرهنگ و شجاع هستند و بهترین مردم دنیا باید حسرت ایرانی بودن بخورند .. خیلی خوبه آدم همه چیزو خوب ببینه،اما مطلق گرایی اصلا جالب نیست. میشه علت فرهنگ بالای مردم ایران را هم توضیح بدین؟ اینکه محیط زیست را به راحتی خراب میکنن و خیلی راحت در خیابان ها اشغال میریزن؟ اینکه مزاحمت برای دختران در سطح شهر خیلی زیاده،اینکه مردم در صف های وسایل عمومی همدیگر را له میکنن. شاید تو جاهای دیگه دنیا هم چنین مواردی باشه،اما تو ایران در این موارد خیلی بدتره. مردم ایران همیشه شعار فرهنگ بالا و کهنشون را دادن،اما در عمل شاهد حرکت فرهنگی خاصی نیستیم. البته بستگی داره شما به چی بگین فرهنگ. 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ همه ی اینا درست اما خیلی از ایرانیا بودن که بیشتر از اوباما و... به ایران ضربه زدن چه خوب چه بد باز ایرانی بودن! اونا که به ایران ضربه میزنند دیگه ایرانی نیستند پس کاریشون نداریم ..:texc5lhcbtrocnmvtp8 خیلی خوبه آدم همه چیزو خوب ببینه،اما مطلق گرایی اصلا جالب نیست.میشه علت فرهنگ بالای مردم ایران را هم توضیح بدین؟ اینکه محیط زیست را به راحتی خراب میکنن و خیلی راحت در خیابان ها اشغال میریزن؟ اینکه مزاحمت برای دختران در سطح شهر خیلی زیاده،اینکه مردم در صف های وسایل عمومی همدیگر را له میکنن. شاید تو جاهای دیگه دنیا هم چنین مواردی باشه،اما تو ایران در این موارد خیلی بدتره. مردم ایران همیشه شعار فرهنگ بالا و کهنشون را دادن،اما در عمل شاهد حرکت فرهنگی خاصی نیستیم. البته بستگی داره شما به چی بگین فرهنگ. خانومی در همون خرابی محیط زیست که فرمودین هم بازم ایرانی کارش خیلی درست تره .. ببخشید اگه یه ایرانی نایلون پلاستیکی چیزی رو در همه جا رها میکنه بازم این بهتره تا مث حیوانات در بالای ماشین ووسط خیابون در روز عشاق زن و مرد با هم ( هم همجنس و هم غیر همجنس ) در جلوی چشم مردم و زنان و کودکانی که از اونطرف پینجره ها دارن نگاه میکنند با هم س.. ک..س انجام بدن و باز ایرانیان هر گز مث اونا وسط خیابان شلوار خود را پایین نمیکشند که ادارار کنند و خیلی چیز هایی دیگه ... البته مثال زیاده ...... 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ اونا که به ایران ضربه میزنند دیگه ایرانی نیستند پس کاریشون نداریم ..:texc5lhcbtrocnmvtp8 چرا ایرانی نیستن به کسی میگن ایرانی که تو ایران متولد شده حالا چه ما خوشمون بیاد چه خوشمون نیاد ایرانین! خانومی در همون خرابی محیط زیست که فرمودین هم بازم ایرانی کارش خیلی درست تره .. ببخشید اگه یه ایرانی نایلون پلاستیکی چیزی رو در همه جا رها میکنه بازم این بهتره تا مث حیوانات در بالای ماشین ووسط خیابون در روز عشاق زن و مرد با هم ( هم همجنس و هم غیر همجنس ) در جلوی چشم مردم و زنان و کودکانی که از اونطرف پینجره ها دارن نگاه میکنند با هم س.. ک..س انجام بدن و باز ایرانیان هر گز مث اونا وسط خیابان شلوار خود را پایین نمیکشند که ادارار کنند و خیلی چیز هایی دیگه ... البته مثال زیاده ...... این درست که کار اونا هم زشته اما تو مملکت ما این کارو تو خیابون نمیکنن اما تو خونشون هزار جور کثافت کاریه بدتری میکنن شما بگو اینکه دونفر بخوان تو خیابون با هم س.ک.س کنن بهتره یا دختره مردمو تو روز روشنه جلو چشه صد نفر ایرانی بزور سوار ماشین کنن بعد چند روز بفرستنش در خونش بهتره؟بخدا اون کار شرف داره به این کارا:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ احساس میکنم دارید از موضوع تاپیک دور میشید. 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ خانومی در همون خرابی محیط زیست که فرمودین هم بازم ایرانی کارش خیلی درست تره .. ببخشید اگه یه ایرانی نایلون پلاستیکی چیزی رو در همه جا رها میکنه بازم این بهتره تا مث حیوانات در بالای ماشین ووسط خیابون در روز عشاق زن و مرد با هم ( هم همجنس و هم غیر همجنس ) در جلوی چشم مردم و زنان و کودکانی که از اونطرف پینجره ها دارن نگاه میکنند با هم س.. ک..س انجام بدن و باز ایرانیان هر گز مث اونا وسط خیابان شلوار خود را پایین نمیکشند که ادارار کنند و خیلی چیز هایی دیگه ... البته مثال زیاده ...... شما چرا اینقدر تعصب دارین؟ تجاوز در خمینی شهر،تجاوز در استخر،خفاش شب،مرد عنکبوتی و قاتل ده ها زن،پس اینهارو کی انجام میده؟ تو خارج همه ملت به هم تجاوز میکنن که شما یک حرکتشون را به کل ملت تعمیم دادین؟ سرکوب وحشیانه مردمی که به سیاست های حاکمان اعتراض میکنند و... متاسفانه بنده فرهنگ خاصی در بین ایرانیان امروز نمیبینم،با وجودیکه خودم هم یک ایرانی هستم. اما به نظرم ما روز به روز عقب گرد داریم و وضعیت هم مدام خرابتر میشه. شاید علتش خواب خرگوشیه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده