Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 1 شهریور، 2013 بچه ها چیکار کردین؟ارشد آزاد کی بود؟ من فقط میدونم که فاطمه شرکت کرده 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 1 شهریور، 2013 میبینم خبریش نیسنگو سخت داره میخونه گفت که میخواد بخونه. کنکورش چندم بود؟؟ 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 2 شهریور، 2013 فکر کنم امتحان رو دادهچند روزی گویا می رفت مسافرت آها پس ایشالا برمیگرده، خبر میده 3
!BARAN 4887 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 سلاااااااااااااااااااااااااااااااام عزیزاااااااااااااااااااااااااان من سد کنکورو شکوندم با موفقیت نهبا شکست جمعه ازمون بود.............درس هم ک هیچی نخونده بودم متاسفانهدیگه گذشت.......فقط تستای راکتورو خوب زدم و ترمو..........خوراکم این 2 تا درسن بقیه هم ک صفر....حرارت و عملیات هم زدیم ک نگن صفر زدم:icon_pf (34):خداییش اسون هم نبود..... در کل محتاجیم ب دعا 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 سلاااااااااااااااااااااااااااااااام عزیزاااااااااااااااااااااااااان منسد کنکورو شکوندم با موفقیت نهبا شکست جمعه ازمون بود.............درس هم ک هیچی نخونده بودم متاسفانهدیگه گذشت.......فقط تستای راکتورو خوب زدم و ترمو..........خوراکم این 2 تا درسن بقیه هم ک صفر....حرارت و عملیات هم زدیم ک نگن صفر زدم:icon_pf (34):خداییش اسون هم نبود..... در کل محتاجیم ب دعا سلام گلم دلمون برات تنگ شده بودا منم امسال هم تو بیو و هم مهندسی شیمی، راکتور و ترمو خوب زدم دعا میکنیم برات 1
aynaz jafary 13 ارسال شده در 14 مهر، 2014 سلاااام میشه کسایی ک امسال کنکور دادن تجربیاتشونو در اختیار من بگذارن؟ مرسییییی 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 15 مهر، 2014 سلاااام میشه کسایی ک امسال کنکور دادن تجربیاتشونو در اختیار من بگذارن؟ مرسییییی سلااااااااااام. بله چرا که نه. فقط تو چه زمینه ای سوال داری.
aynaz jafary 13 ارسال شده در 15 مهر، 2014 سلااااااااااام. بله چرا که نه. فقط تو چه زمینه ای سوال داری. از کی بهتره که شروع کنم؟ و روزی چند ساعت؟ من راهیان ارشد رو دارم خوبه؟ یا باید منابع رو هم بخونم مرسیییییییییی 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 16 مهر، 2014 از کی بهتره که شروع کنم؟ و روزی چند ساعت؟ من راهیان ارشد رو دارم خوبه؟ یا باید منابع رو هم بخونم مرسیییییییییی اینکه از کی شروع کنی بستگی به پایه درسیت داره. از ساعتهای کم شروع کن بعد بیشترش کن.چون استارت کار یه ذره سخت تره. راهیان کتابهای خوبی داره.خواندن کتابهای رفرنس توصیه نمیکنم مگر اینکه دانشجوی رفرنسیک باشی. همین کتابهای راهیان بخونی کافیه.بهترین جوابو میتونی بگیری.
aynaz jafary 13 ارسال شده در 16 مهر، 2014 اینکه از کی شروع کنی بستگی به پایه درسیت داره. از ساعتهای کم شروع کن بعد بیشترش کن.چون استارت کار یه ذره سخت تره. راهیان کتابهای خوبی داره.خواندن کتابهای رفرنس توصیه نمیکنم مگر اینکه دانشجوی رفرنسیک باشی. همین کتابهای راهیان بخونی کافیه.بهترین جوابو میتونی بگیری.[/quotea vaaaay areee start zadan kheilii sakhte y ruz mikhuni dah ruz na :D :D 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 17 مهر، 2014 اینکه از کی شروع کنی بستگی به پایه درسیت داره. از ساعتهای کم شروع کن بعد بیشترش کن.چون استارت کار یه ذره سخت تره. راهیان کتابهای خوبی داره.خواندن کتابهای رفرنس توصیه نمیکنم مگر اینکه دانشجوی رفرنسیک باشی. همین کتابهای راهیان بخونی کافیه.بهترین جوابو میتونی بگیری. [/quotea vaaaay areee start zadan kheilii sakhte y ruz mikhuni dah ruz na :D :D اینجوری خیلی بده.بازده نداره. آهسته و پیوسته بخون.
aghh 13 ارسال شده در 20 مهر، 2014 سلام خسته نباشید من می خوام برای ارشد امسال بخونم بارسال رتبه سال 93من 1312شده سال 92با رتبه 1576جایی قبول نشدم و کارنامه کای که سنجش می دهد باقوچان روزانه 65و شبانه فرایند زاهدان 68اختلاف داشتم حدود 50نفر ظرفیت امسال اضافه شده با این رتبه امیدی به قبولی روزانه داشته باشم 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 20 مهر، 2014 سلام خسته نباشید من می خوام برای ارشد امسال بخونم بارسال رتبه سال 93من 1312شده سال 92با رتبه 1576جایی قبول نشدم و کارنامه کای که سنجش می دهد باقوچان روزانه 65و شبانه فرایند زاهدان 68اختلاف داشتم حدود 50نفر ظرفیت امسال اضافه شده با این رتبه امیدی به قبولی روزانه داشته باشم سلااااااام. متاسفانه هیچی معلوم نیس.بستگی به تعیین رشته ی داوطلبهای دیگه داره. انشالله که قبول میشین.
aghh 13 ارسال شده در 22 مهر، 2014 [سلام ممنون از باسخگویی شما بااین رتبه1312احداقل امیدی به شبانه زاهدان داشته باشم یا نه 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 26 مهر، 2014 [سلام ممنون از باسخگویی شما بااین رتبه1312احداقل امیدی به شبانه زاهدان داشته باشم یا نه دقیقا نمیدونم.
ارسال های توصیه شده