mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من همه ی کتابام پورانه بجز زبان تخصصی که مدرسان دارم پس تو همین گام اول باید همه رو توضیح بدیم به جز راکتور 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ پس تو همین گام اول باید همه رو توضیح بدیم به جز راکتور آره دیگه 1 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من فقط حرارت وسینتیک و جرم عملیات (دست دوستمه) پوران دارم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من فقط حرارت وسینتیک و جرم عملیات (دست دوستمه) پوران دارم خوب کتاباتو از دوستت بگیر تا با هم رفع اشکال کنیم. 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ باشه ولی من که درس نمی خونم منم اونجور که باید نمیخونم.:icon_pf (34): باید بخونیم دیگه 2 ماه بیشتر نمونده 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ منم هستم ................................. 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ منم هستم ................................. ممنونم که اومدین 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ پس عملیات هم فعلا هیچی! ممنون آقا مانی که اومدین بچه ها بی رو درواسی شما هم سوالاتونو بگین 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ سلام منم واسه ارشد میخونم از آبان ماه با آزمونهای ماهان شروع کردم رتبه هام هم خیلی بد بوده خیلی دلسرد شدم یعینی طوری بهم شد که امروز سر آزمون نرفتم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ سلاممنم واسه ارشد میخونم از آبان ماه با آزمونهای ماهان شروع کردم رتبه هام هم خیلی بد بوده خیلی دلسرد شدم یعینی طوری بهم شد که امروز سر آزمون نرفتم منم با آزمون های ماهان پیش میرم.رتبه هام هم خیلی بد بوده.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم تصمیم داشتم که سر جلسه نرم خیلی افسرده شدم. 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ منم با آزمون های ماهان پیش میرم.رتبه هام هم خیلی بد بوده.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم تصمیم داشتم که سر جلسه نرم خیلی افسرده شدم. منم افسرده شدم نمیدونم چکار کنم دست و دلم به درس نمیره 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ منم افسرده شدمنمیدونم چکار کنم دست و دلم به درس نمیره سلام خوب هستین؟ خوبه که شما هم میخواین ارشد بدین بچه ها چرا اینطوری شدین؟ مشکل کجاس؟ بگین تا با هم حلش کنیم 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ سلامخوب هستین؟ خوبه که شما هم میخواین ارشد بدین بچه ها چرا اینطوری شدین؟ مشکل کجاس؟ بگین تا با هم حلش کنیم سلام مرسی مشکل من اینه که برنامه ی درستی ندارم که بر اساس اون بخونم هر چی هم برنامه میریزم کم میارم و نمیخونم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ خب برای عمل نکردنتون به برنامه، جریمه بزارین و خودتونو محروم کنین از چیزی که دوس دارین دیگه با خودتون رودرواسی ندارین که! 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ خب برای عمل نکردنتون به برنامه، جریمه بزارین و خودتونو محروم کنین از چیزی که دوس داریندیگه با خودتون رودرواسی ندارین که! این کارو هم کردم نشد میتونی یه برنامه پیشنهادی بهم بدی؟ 7 درس دارم جرم و عملیات ترمو مکانیک ریاضی راکتور حرارت بیوشیمی 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ بیو میخواین بدین؟ من نمیدونم چطور درس میخونین؟ سرعتتون چطوره؟تو چی قوی ترین؟ 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ بیو میخواین بدین؟من نمیدونم چطور درس میخونین؟ سرعتتون چطوره؟تو چی قوی ترین؟ شناور مهندسی بیوتکنولوژی شرکت کردم کتابش رو هم گرفتم که شاید بخونم تو جرم و حرارت قوی هستم و تو بقیه ضعیف 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ شناور مهندسی بیوتکنولوژی شرکت کردم کتابش رو هم گرفتم که شاید بخونم تو جرم و حرارت قوی هستم و تو بقیه ضعیف منم همینطور دو تا شرکت میکنم اوکی روزی حداقل 4-5 درس رو بخونین. چون حدود 70 روز بیشترم نمونده. حتما خلاصه برداری کنین مخصوصا مطالبی رو که خیلی خوب یاد نمیگیرین و فرمول های غیر رایج رو بعد از اتمام هر درس، تست اون رو بزنین و کنار تست هایی که اشتباه زدین، علامتی بزنین که حتما برگردین سرشون 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ این کارو هم کردم نشد میتونی یه برنامه پیشنهادی بهم بدی؟ 7 درس دارم جرم و عملیات ترمو مکانیک ریاضی راکتور حرارت بیوشیمی تا حالا چقدر خوندی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده