Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ وزوز موهایت در گوشم صدا می کند و خس خش سینه ام در قدمهات! پیر شده ام انگار به پایت نمی رسم... 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ سفیه و فصیح جناس ناقصند اما هم را کامل می کنند حقیقت همیشه لکنت دارد 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ میس که می شوی مشترک مورد "نظر" چشم خورده است من تاوان قربان های بی صدقه ام 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ چینی شده ای مثل همه ی کیس های این زمانه هنگ می کنی می شکنی خراب می شوی چشمانت کی تنگ می شود؟ 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ چه مرض قندی...! که زخم خاطره ی نسل مرا بی مرهم می کند از قند تا گند تنها یک لهجه فاصله است 7 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ زلزله بم صدای خدا بم بود و مردم زیر 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ قاعده بازی در "دستورِ" زبانی که "بازنده" از "بازی" "من" از "منی" از "من" و "زن" از "زدن" می آید اگر "تو" هم تو در تو شوی قاعده ای می ماند؟ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ در این برف و کو"لاک" دلم به قرمز ناخنهای تو گرمست! 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ آدمی همواره میراست ولی در خاورمیانه میراتر! 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ پارادوکس زندگی ایرانی جوانتر برای مردنم و پیرتر برای زندگی زودی که بروی و دیری که بمانی.... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ هشتِ ابرویت هفتِ یقه ام را می گیرد هنوز... 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ به آس/مان دلبسته ایم خشتی اما ما را خواهد برد! 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۰ " فرا زبان" امروز از گربه رقصانیت موش می شوم فردا تویی که فرا"موش" می شوی.. 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ خاطره ام هنوز پا به پاچه های بز ابرویت می چرد ... بند انداخته ای انگار! 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ (هم درد) یالقوزم هنوز....! قوزم بالای قوزت و یالت بر شانه ام "سر"م برای دلم درد می کند هم "سر" نمی خواهم! 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ صرفه جویی می کنم در برقِ نگاهت تا از خاموشی های بی گاهت نسوزم 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ در بدبختی ام بی تو خوشبخت ترم تا با تو که خوشبخت بودم! 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ وقتی بهم زدیم یادت باشد که من بیمه ی شخص ثانی ام ( میدان توپخانه - تیر ١٣٨٩) 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ ارض بالا می رود ارز بالاتر... عرضی نیست... بازار سک سکه می کند آبش را ما می خوریم... 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ مثل همه ی خیابان های این شهر ردّ خاطره ی تنت را "گز" می کنم تا تلخ نباشم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده