Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ کوتاه نوشته هایی از استاد حمیدرضا نمازی به زیبایی تمام ... پروتز "گونه"ات را اگر دیده بود داروین انتخاب طبیعی را نمی نوشت مصنوعی بهتری! 13 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ تمام دور برگردان های شهر شاهدند... می خواستم دورت بگردم دورم زدی...! 16 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ من/ظورم نمی رسد تو هم زورت نمی رسد عشق یعنی همین! 15 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ از بربری طرح قدیم تا بربری پیرهنت روزگارم همه راه راههایی ست که عشق و خاطره را قطع می کند 14 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ به معمر قذافی! سالهاست اشکم بدون گاز هم در می آید نگیر! 14 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ خیالت هر بار سقط می شد این بار انداختم تا آویزانم نباشی...! 12 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ بین خواب و بیداری روشنفکری که در جزوه اش پیاده می شود هرگز سوار نمی شود از سواری های شخصی بپرس ...! 10 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ قیدمان را زده اند هنوز اما بی صفت نشده ایم 10 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ آدمی عشق اخلاق را ترجمانی جز این نیست که وقتی "پیشی" می گیری سگ نشوی 9 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ هر روز دلم برایت ''تنگ '' تر می شود... ''سایز'' کم نمی کنی؟ لا مذهب! از "رژیم" اسلامی یا روزه ی "سکولار" یکی را بگیر! :texc5lhcbtrocnmvtp8 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ رینوپلاستی ( عمل بینی ) دلبرکان شهر من حرف نمی زنند فقط ... عمل می کنند تا نوک دماغشان را هم نبینند کوچک زیباست! :texc5lhcbtrocnmvtp8 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ زمین بهار را چُرت می زند با سرد و گرمش و من همچنان چِرت می گویم برای اندکی از آسمان 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ به بهانه جواب ام آر آی حافظه ام در دیسک گردنم ذخیره می شود خاطره ات در لمس دستانم! 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ آینه ی بغلت راست نمی گوید از آنچه دیده می شوی دورتری! 9 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ برای استیو جابز آدم بود با سیب گاز زده اش او فکر می کرد ما می مالیدیم ! 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ هربار "سر"زده می آیی تا کچلم کنی... که یکی باشم مثل خودت! 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ دهانم بو می دهد سیر شده ای از من؟ 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ روزگارمان چپ و راست! از عزم جزم تا جزمی که عزم می شود کسی عمیق می شود همو عقیم می شود 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ بسمه تعالی مُردَم اندر حسرت فهم درست.... مَردُم اندر حسرت فهم درست.... مَردَم اندر حسرت فهم درست.... 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ میس / کال می شوی و هنوز! در آرزوی رسیدنی میس من! کال بمان... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده