رفتن به مطلب

میوه که رسید بخوای نخوای از درخت جدا میشه و می افته پائین.

Fakur

ارسال های توصیه شده

بچه هام همینطوری اند. تا زمانی که به پدر مادر نیاز دارن پیششون میمونن , اما وقتی کامل شدن میرن پی زندگی خودشون.

عینا کاربران انجمن و یا باشگاه هم همینجوری اند, وقتی مثه اون میوه رسیدند , خواهی نخواهی از درخت انجمن جدا خواهند شد.

تحقق این مثال رو کم کم دارم تو رفتار خیلی از بچه ها میبینم. فقط توصیه ام اینه که چه بخواید برید و چه بمانید , سعی کنید ایراد های بنی اسرائیلی نگیرید و بذارید این روال به همین خوبی و خوشی ادامه داشته باشه. یکی از بچه ها دیشب یه تاپیک انتقادی با یه متن بد زده بود که من جوابی ندادم تا اوضاع خراب بشه . بعد این مثال یادم اومد که مطرح کنم تا جا بیفته.

شمام هر نظر موافقی داشتید بگید. متوجه شدید چی گفتم؟ هر نظر موافق :ws47:

• Like 8
لینک به دیدگاه

اگر نداری , پس لطفآ نیا.

کاربر داوطلب عضو آگاه مدني و کاربری است كه در حد سواد و تجربه اش , با نگاه به جامعه خويش كمبودها و كاستي ها را تشخيص مي دهد، احساس مسئوليت ميكند، عمل گرا و هدفمند وارد عرصه تالار گفتگو ميشود.

كنشي انجام ميدهد تا آن كمبود و كاستي را درمان كند يا التيام ببخشد و آرمان خود را اعتلا دهد.

او سه نوع کار انجام میدهد ,

1- داوطلبانه كار خود را از ابتدا تا به انتها انجام ميدهد بي مزد و منت

2- يا همچون كاتاليزور، ظرفيت هاي درون تالار را به هم پيوند مي دهد تا كاري انجام شود.

3- يا اين كه با رفتاري نمادين و آگاه سازانه، شعار، آرمان و وضعيتي را به چشم مردمان پديدار میکند.

او جزو آن کاربرانی است که همیشه دنبال ایجاد ارزش افزوده برای تالار است .

اگر این مهارتها رو دارید خوب بکار بگیرید. اگرم ندارید بیخودی انتقاد نکنید که جاش نیست.

• Like 5
لینک به دیدگاه
اگر نداری , پس لطفآ نیا.

کاربر داوطلب عضو آگاه مدني و کاربری است كه در حد سواد و تجربه اش , با نگاه به جامعه خويش كمبودها و كاستي ها را تشخيص مي دهد، احساس مسئوليت ميكند، عمل گرا و هدفمند وارد عرصه تالار گفتگو ميشود.

كنشي انجام ميدهد تا آن كمبود و كاستي را درمان كند يا التيام ببخشد و آرمان خود را اعتلا دهد.

او سه نوع کار انجام میدهد ,

1- داوطلبانه كار خود را از ابتدا تا به انتها انجام ميدهد بي مزد و منت

2- يا همچون كاتاليزور، ظرفيت هاي درون تالار را به هم پيوند مي دهد تا كاري انجام شود.

3- يا اين كه با رفتاري نمادين و آگاه سازانه، شعار، آرمان و وضعيتي را به چشم مردمان پديدار میکند.

او جزو آن کاربرانی است که همیشه دنبال ایجاد ارزش افزوده برای تالار است .

اگر این مهارتها رو دارید خوب بکار بگیرید. اگرم ندارید بیخودی انتقاد نکنید که جاش نیست.

فکور جان فعلا کسی نمیاد باهات هم اندیشی کنه . خودت بنویس خودتم جوابشو بگو تا حوصله ت سر نره. آفرین پسر خوب.

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلامن علیکم.

واقعیتش منظورتو درست متوجه نشدم.

منظورت اینه که آدم که به یه جایی برسه از انجمن میره؟

یا آدمی که ظرفیتش پر بشه از انجمن میره؟

یا آدمی که پر بشه و رسیده بشه از انجمن میره؟

یا آدمی که دیگه حال و حوصله انجمن رو نداره میندازه میره؟

بعد در مورد ایرادهای بنی اسرائیلی هم یه توضیح مختصر هم بده.

در مورد اینکه همین روال به خوبی و خوشی ادامه داشته باشه هم بنویس منظورت کدوم رواله؟ :JC_thinking:

بعد یک سوال اینکه تاپیک های انتقادی به نظر شما اوضاع رو خرابتر میکنه؟

مرسی رفیق. :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلامن علیکم.

واقعیتش منظورتو درست متوجه نشدم.

منظورت اینه که آدم که به یه جایی برسه از انجمن میره؟

یا آدمی که ظرفیتش پر بشه از انجمن میره؟

یا آدمی که پر بشه و رسیده بشه از انجمن میره؟

یا آدمی که دیگه حال و حوصله انجمن رو نداره میندازه میره؟

بعد در مورد ایرادهای بنی اسرائیلی هم یه توضیح مختصر هم بده.

در مورد اینکه همین روال به خوبی و خوشی ادامه داشته باشه هم بنویس منظورت کدوم رواله؟ :JC_thinking:

مرسی رفیق. :a030:

سلام داداش گلم.

خوش اومدی به این بحث. قدمت رو چشم.

اجازه بده یه مثال براتون بزنم. میگن موزیسین فوق عالی وقتی تونست آخرین و بهترین آهنگشو بسازه و بزنه , دیگه سازش رو زمین میذاره و نمیزنه.

خیلی از بچه های پیش کسوت انجمن هم شاید به این مرحله رسیدن. یعنی همه آنچه را که میخواستن بگن تا حدودی گفتن. همه دق دلی ها و اعتراضاتی که تو ذهنشون قلمبه شده بود به یه شکلی بزبون اوردن.

همه محبت ها و دوستی ها و درد دل هایی رو که یه عمر فرصت بیانش رو نداشتند اینجا به مرحله عمل رسوندن. شوخی ها , خنده ها , بحث ها و حتی دعوا ها .

هر روز با انبوهی از اطلاعات روبرو شدن و کلی معلومات کسب کردن

کلی هم به دیگران در فراگیری خیلی از مهارتهای اجتماعی کمک کردن.

روشهای بحث و گفتگو رو بخوبی یاد گرفتن.

دیگه میدونن که هر حرفی رو باید چه جوری بگن تا به هدف بخوره. میدونن که با هر سلیفه و تیپی چه جوری رفتار بکنند که به اون هدفشون برسن.

آره خیلی چیزا رو یاد گرفتن.

و وقتی شما میبینی که اعتراض میکنند و از کیفیت گله میکنند به این معنی نیست که بار ارزشی و کیفیت مطالب تالار کم شده . نه . اینا بیشتر فهمیدن و این مسائل دیگه براشون ساده و پیش پا افتاده بنظر میرسه.

برا همینه که من بهشون تذکر دادم که اگه به حد بلوغ فکری رسیدین و اینجا براتون کوچیک شده , سعی نکنید در و دیوارو خراب کنید . اینجا محدوده اش تا همین حدّه. یا بمونین و مثل سابق همون رویه رو ادامه بدید و یا طرحی نو تر در اندازید . دیگه اعتراض و ایراد بنی اسرائیلی نگیرید. ایراد بنی اسرائیلی اینه که خود انسان هیچ کاری نکنه اونوقت از همه چی شاکی باشه و همش از دیگران بخواد تا براش کاری بکنند.

در مورد اینکه همین روال به خوبی و خوشی ادامه داشته باشه هم بنویس منظورت کدوم رواله؟

روال عادی یعنی همین روالی که همین حالا ساری و جاریه. فقط میتونه یکم شاد تر و با خوش خلقی و احترام به بزرگترای انجمن و احترام به قوانین از اینم بهتر بشه. ولی تا همینجاشم بد نیست و به نظر من راضی کننده ست. بشرطی که بعضی از دوستان ناخن خشکی نکنن و یکم دست از انتقاد بردارن و بجاش فعالیت خوبشونو از سر بگیرند.

نه انتقاد سازنده همیشه لازمه. اما اگه ما بجای انتقاد بجا بیایم و نظیر اون تاپیک آرش خان و با اون کلمات و ادبیات بخوایم انتقاد کنیم بنظر من هم غیر منطقیه و هم تخریب کننده است.

میتونیم بجای انتقاد های تند , تذکر بدیم و یا با یه مثال هایی منظورمونو برسونیم که هم انتقاد خوبیه و هم بهتر و راحت تر میتونه موثر واقع بشه.

در پایان از حضور گرم شما در این بحث تشکر میکنم و ارادت قلبی خودمو نسبت به شما اعلام میدارم. مرسی داداش.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...