Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ یادمه یه روز از مادرم پرسیدم : من چه جوری به دنیا اومدم. ایشون گفت : ترو از بقالی یا نمیدونم همچین جایی خریدیم. بعدش که دید من قبول نمیکنم , گفت ترو فرشته ها بهمون هدیه دادن. آنقدر گفت و گفت و گفت که من از خیر سئوالم گذشتم. شما یه همچین سئوالهایی پرسیدین؟ شما به بچه هاتون در این مورد چه جوابی خواهید داد؟ 26 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ ولی من هیچ وقت همچین سوالی را از والدینم نپرسیدم. شما یا زیادی کنجکاو بودی در بچگی یا خیلی منحرف. :JC_thinking: خودم اوایل دوره راهنمایی بود که فهمیدم داستان از چه قراره،اونهم به خاطر رفقای ناباب. ترجیح میدم بچه طوری تربیت شود که از بچگی فضولی نکنه نسبت به همه چیز. 21 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ ولی من هیچ وقت همچین سوالی را از والدینم نپرسیدم. شما یا زیادی کنجکاو بودی در بچگی یا خیلی منحرف. :JC_thinking: خودم اوایل دوره راهنمایی بود که فهمیدم داستان از چه قراره،اونهم به خاطر رفقای ناباب. ترجیح میدم بچه طوری تربیت شود که از بچگی فضولی نکنه نسبت به همه چیز. اگرم میپرسیدی کسی جوابت رو نمیداد. چون زبونت از همون بچگی با بقیه فرق میکنه. یه جورائی میپرسیدی که ایشون خیال میکردن داری میگی چه جوری از اون اتاق اومدم اینجا. خوب شد نپرسیدی. 9 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ فکر کنم هر بچه ای لااقل یه بار این سوال و از والدینش پرسیده منم پرسیدم منتها انگیزه من از پرسیدن این سوال برادر کوچک ترم بود وقتی مادرم باردار بودبرادرمو واسه من خلی سوال بود که منم اینجوری ب دنیا اومدم ؟ اصلا چرا باید تو دلش باشم:JC_thinking: حتی مادرم میگه یه بار پرسیدم چرا داداش و قورت دادی ؟ اصلا تو ذهنم نمگنجید این مساله 17 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ به من می گفتن که بچه رو از بیمارستان می خریم .... منم ساده ... فک می کردم بریم بیمارستان بگیم بچه می خواییم مثل بقالی یه بچه میدن و می ریم :babygirl: ... 17 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ منم از مامانم این سوالو پرسیدم بهم گفت یه شب ادم از خواب بیدار میشه و دعا میکنه خدا بهش بچه بده، بعدش بچه دار میشه!!! من همش به این فک میکردم که چرا بقیه آرزوهامونو خدا با این سرعت براورده نمیکنه !:JC_thinking: 17 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ ولی من هیچ وقت همچین سوالی را از والدینم نپرسیدم. شما یا زیادی کنجکاو بودی در بچگی یا خیلی منحرف. :JC_thinking: خودم اوایل دوره راهنمایی بود که فهمیدم داستان از چه قراره،اونهم به خاطر رفقای ناباب. ترجیح میدم بچه طوری تربیت شود که از بچگی فضولی نکنه نسبت به همه چیز. این شگرد تربیتی که رو شما اجرا کردن نتیجش خودتی که شدی یک آخوند منحرف. میخوای بچه های مردمم مثل خودت بار بیان؟ راستش منم هیچوقت نپرسیدم. تو محله بدی زندگی میکردیم زود همه چی دستگیرمون شد. :icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ من که اصلا در بحر این موضوعات نبودم. فقط درس میخووندم. حتی موقعی که قاعده شدم هم تا یه مدت نمیدونستم چرا اینجوری میشم؛ میترسیدم و روم نمیشد به مامانم بگم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 14 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ پدرم نمیذاشت ما از خونه بریم بیرون و با بچه ها بازی کنیم. منم هیچ چیز یاد نمیگرفتم. حتی یادمه تا آخر دبستان خودش منو میبرد مدرسه و برم میگردوند. برام جوری تداعی شده بود که اون بیرون همه بی ملاحظه اند. بعد ها تونستم بر این تفکراتم غالب بشم. :yes: 11 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ من هیچ وقت نپرسیدم ولی یادمه بقیه بچه ها میگفتن وقتی مامان بابا بچه میخوان خدا یه دکمه میزنه بعد بچه میاد پیش مامان بابا ! وقتی هم دبیرستان بودم فکر میکردم مثلا میرن یه دارویی میخورن یا مثلا از خون یکی به خون یکی دیگه تزرق میکنن یا از این کارا تا بچه دار بشن ! بعد پیش دانشگاهی دوستم بهم گفت که قضیه چیه ! اولش که فهمیدم اینقد ترسیده بودم همیشه این چیزا را در گوشی اونم ناباب ترین دوستت که عقلش نمیرسه بهت یاد میده !:vahidrk: 11 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ من که اصلا در بحر این موضوعات نبودم. فقط درس میخووندم. حتی موقعی که قاعده شدم هم تا یه مدت نمیدونستم چرا اینجوری میشم؛ میترسیدم و روم نمیشد به مامانم بگم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نسبت به خیلی چیزا آگاهی نداشتیم این اصلا خوب نیست ! چون از یه جاهایی یاد میگیریم که اصلا مناسب نیست ! توی مدرسه تون این چیزا را بهتون نگفتن ؟ به ما یاد دادن ! معلم بهداشت بهمون یاد داد و معلم ورزشمون ! 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ حالا جواب راست و بدون دروغ به این سوال چیه؟ :JC_thinking: 7 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک باحالیه به منم دوستانم گفتن امان از دست رفیق ناباب:biggrin: من وقتی بچه بودم میپرسیدم میگفتن میخرن اما وقتی رفتم مدرسه بزرگ شدم فهمیدن دیگه نمیشه سرمو کلاه بزارن میگفتن به خواست خدا مادر حامله میشه منم خنگ قبول میکرد:texc5lhcbtrocnmvtp8 8 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ حالا جواب راست و بدون دروغ به این سوال چیه؟ :JC_thinking: بستگی داره بچه چند سالش باشه ! 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ خب اگه رفتار و اعمال یک خانواده بسیار دقیق و خوب باشه بچه کم کم با توجه به محیط اجتماع و خونه خودش به این نکته میرسه... ولی من نپرسیدم هیچ وقت خیلی رو میخواد بپرسی :biggrin: 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ نسبت به خیلی چیزا آگاهی نداشتیم این اصلا خوب نیست ! چون از یه جاهایی یاد میگیریم که اصلا مناسب نیست !توی مدرسه تون این چیزا را بهتون نگفتن ؟ به ما یاد دادن ! معلم بهداشت بهمون یاد داد و معلم ورزشمون ! نه عزیزم. من یه کم زودتر از موعد بالغ شدم. تازه رفته بودم راهنمایی، اونموقع نسبت به دو-سه سال بعدش فکرا بسته تر بود. حتی حق نداشتیم جوراب سفید بپوشیم. تو مدرسه، معلم پرورشی و دینی و ناظم و ... فقط بهمون میگن خوش به حالتون؛ شما خیلی پاک و معصومید. ولی من هرگز هول و هراسم از به سن بلوغ رسیدن رو فراموش نمیکنم. 9 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ منم یادم نیست که همچین سئوالی پرسیده باشم. ولی یادم میاد که وقتی مامانم رو برای زایمان بردن بیمارستان شب بود و من تو خونه پیش مادر بزرگم بودم ازش پرسیدم مامانم چرا مریض شده؟اونم خیلی راحت گفت که مریض نشده رفته از بیمارستان یه بچه کوچولو برامون بیاره.:yes: 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ بستگی داره بچه چند سالش باشه ! شما از 6 ساله شروع کن، تا 18 ساله ...... به هر سنی چی میگی؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده